Venus  

 PLANEET VAN DE LIEFDE

 HET 13 MANEN BEWUSTZIJN

VENUSENERGIE

Venus, ook wel Ishtar of de morgenster genoemd, is de planeet van de zon en de maan energie. Zij vertegenwoordigt het non-duale en in eenheid zijn met het Goddelijke. De zespuntster is het symbool van de zon-maan energie van heelheid. De Zeven Heilige Kumara's vestigde zich op Venus  en  stichtte daar de Zeven Kumara Tempels (de energiepunten  van de 7 Heilige  Vlammen).  Sananda  Kumara is één van  de  vier Kumara's en vanuit deze energie daalde de Christus Energiestroom neer op aarde, om deze te activeren bij de mens. Het Christusbewustzijn heeft te  maken met de twaalfde chakra en de twaalfde dimensiematrix. Waaruit de 13de centrale punt kan uit ontstaan. 
 
De gevallen engelen  hebben  een DNA die uit minder dan 12 strengen bestaan, de ontbrekende twaalfde streng, laat de gevallen engel ontstaan op aarde. Ook we de anti-christ genoemd.  Het jaar 2012 is verbonden met deze twaalfde golf  en de twaalfde  poort. Deze twaalfde poort werd op  12 - 12 - 2012  verankerd. Lees de boodschap 12 12 12. De gevallen engel code gaat niet  samen  met  deze  twaalfde energiegolf van Liefde.
 
De Kumara's  zijn  zeer betrokken bij de aarde en zij komen van ver. Zij komen oorspronkelijk vanuit de Goddelijke Bron om daarna vanuit de Centrale Zon (Maitreya) het licht van de liefde te verspreiden in het universum. Het 13 manen bewustzijn komt hier vandaan. Elk mens is verbonden met vele andere delen en parallelle dimensies. Multidimensionaliteit.
Elk mens draagt een unieke code, vaak zit deze op slot. Het openen van deze unieke code is zo belangrijk. JOUW LICHTCODE! Open deze weer en stap uit de angstmatrix. 
ACTIVATIE KRISTALLIJN VELD
Verwijder al je zegels en wordt wie je werkelijk bent. Contracten, verzegeling van jouw talenten en jouw licht kunnen nu verwijdert worden. Vanaf 2020 wordt alles vrij gegeven. Het oude lost op door de kristallijne energie. Lees hier meer over: kosmische berichten.

  *** Power of Love ***  

 Venus

 LADY VENUS

ROEP VAN DE AARDE
Venus  is  een  mooie  planeet  in  ons zonnestelsel. Zij maakt dezelfde omloop  als  onze  maan:  van nieuw tot vol. Er is namelijk nog een 13e sterrenbeeld  en  wel  "de slangendrager".  Dit sterrenbeeld staat voor de eenwording van het vrouwelijke en mannelijke deel. Hij is tevens de hoeder  van oude en geheime kennis die opnieuw actueel wordt in deze tijd. De roep van de aarde bracht de Kumara's van Venus met de codes van de Natuurlijke Tijd, het 13 manen bewustzijn, naar de Aarde.  De roep van Moeder Aarde! De vrouwelijke energie werd verbannen uit onze Natuurlijke frequentie. De gevallen engelen werken enkel met de mannelijke energie: Mentale uitzendt energie. De ratio. Kunstmatig bewustzijn ontstaat door de focus te richten naar een eenzijdig deel.  Het vrouwelijke deel, de ontvangende energie, wordt zoveel klein gehouden, zodat er geen eenheid en balans kan ontstaan. We komen nu in een natuurlijke tijd.  Het Aquarius Tijdperk en dat gaat veel verandering brengen. Zie mijn Lichtboodschappen.
 
Kunstmatig Bewustzijn: Het  werken  vanuit  overheersing en dualiteit zoals het creëren van arm en rijk.  Het langzaam  uitroeien  van  de Natuurlijke en Vrije mens die in harmonie leeft  met  de  natuur  is  bijna  geheel  verdwenen: Natives, de oorspronkelijke mens.  Het gevoel wordt steeds ondermijnt door allerlei rationele theorieën en structuren die niet stroken met het Hart. Onze intuïtie werkt nauwelijks meer  en  als  er signalen naar boven komen, wordt deze met angst en argwaan weg geduwd.
INTUÏTIE
Dit  is onze  "psychologische gezondheidsklok"  die ons alarmeert  wanneer  we  het  verkeerde pad inslaan.  Door de NAR: Nieuwe Aquarius Resonantie  te  beoefenen  kom  je  weer  in  contact  met  de  andere realiteiten  die  de  imaginale geest in balans brengen en onze intuïtie weer  de  ruimte  geeft.   Je gaat weer communiceren via het hart.
 
Sanat Kumara Logos van de Aarde, is verbonden met de aarde en wel met Shamballa. Een Heilige stad op en in de aarde, deze heeft zijn poorten ook in de binnen-zon en in de binnenaarde. Verbinding met Venus. Venus is de tweelingzus van de aarde. Elke planeet heeft een eigen karakter en energie, deze kunnen elkaar versterken. Maïtreya is de logos van de nieuwe aarde. Het Kristallijne DNA wordt geactiveerd in 2020. 
 
Bericht van Sanat Kumara: De Gevederde Regenboogslang
Zie de kosmische berichten (radio): Stap uit de Matrix van illusie  enz.
BAAN VAN VENUS OM DE ZON
 
 
Venus en de zon en de maan.jpg