• Arthura Hector

Bomen zijn de ontvangers van een zeer Hoge Lichtfrequentie


Ashtar via Arthura Goede middag lieve aardbewoners, Vele van jullie hebben inmiddels het groeiende besef, dat bomen een belangrijke bron van levens uitstraling bevatten. Toch wilde ik, Ashtar de bomen nog een keer onder de aandacht brengen bij jullie aardbewoners. De bomen zijn de antennes van de aarde. Zij geven en ontvangen. Zij nemen de hoge Lichtfotonen in grote hoeveelheden in zich op, zodat zij deze kunnen omzetten voor de mens. De bomen kunnen een grote hoeveelheid energie verwerken in een korte tijd. Zij kunnen hoge frequenties ontvangen, omzetten en weer afgeven aan alles om hen heen. Ook naar jullie mensen, die vaak gedeeltelijk afgesloten zijn en het Licht niet goed kunnen omzetten in het fysieke lichaam. De kristallijnen cellen zijn de Lichtcellen en behoeven veel Licht. Zij kunnen veel Licht omzetten.

Lees verder

#Bomen #Licht #Frequenties #Antennes

14 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda