• Arthura Hector

Ashtar over de Emoties en het Water


Ashtar via Arthura Hector Lieve mensen, Het water staat symbool voor de emoties van de mens op aarde. De emoties nemen toe en stijgen zoals het water over de oevers kan gaan stromen. Het water van de aarde, zoals de oceanen, de meren, rivieren, sloten zal aangeraakt worden, de mens die ook voor 80% uit water bestaat zal beroerd worden. Water is een oud gegeven. Het water op aarde laat de kleur blauw verschijnen op jullie planeet, vooral van uit de ruimte is dit zo mooi om waar te nemen. De schoonheid van de planeet aarde is werkelijk uniek. Water is het vloeibare vrouwelijke symbool voor het gevoel. Zoals water zich aanpast aan de vorm, zo is ook het vrouwelijk deel, golvend van vorm. Het is een stromende energie. Beweegelijk en zacht van structuur. Water heeft vele vormen, wanneer het bevriest wordt het ijs. De kristallen in het ijs zijn anders van vorm dan in stromend water. Bij grote hitte wordt het water waterdamp. Zo ontstaan de wolken in jullie luchtruim.

Lees verder...

#Ashtar #Water #Emoties #kristal #Blauw

6 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda