• Arthura Hector

De Blauwe Energie en de Blauwe Maan Resoneren


Ashtar via Arthura

Lieve mensen hier is Ashtar en Ik heb het deze keer over de Blauwe Energie en de Blauwe Maan. Deze hebben een overeenkomst qua trilling. De kleur BLAUW is de allerhoogste energie en bevindt zich het dichts bij God de Bron. Het zijn vaak de Helende Engelen die gebruik maken van deze energie. Weet dat deze helende Blauwe Energie zodanig kan doorwerken dat niets kan worden weerstaan. Deze Blauwe Energie komt al een tijdje de aarde en haar luchtruim binnen in een lagere dosis. De Blauwe golf is gestart en neemt toe. Het Blauwe Licht was altijd aanwezig op aarde in alles wat leeft. Het zogenaamde Goddelijke deeltje van Creatie. Elk mens of levend wezen kan zich verbinden met dit Goddelijk deeltje.

Lees verder...

#Ashtar #Blauweenergie #maan #Blauwemaan

8 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda