• Arthura Hector

En.. Zij kwamen op kerstavond!

Updated: Oct 14, 2020


Gisterenavond was ik even bezig en net voor negen uur liep ik naar buiten om huisvuil weggooien in mijn container, ik hoorde de klokken luiden van de Kerst-Mis, zag de lichtjes in en om mijn huis...en ik kwam plots in een mooi gevoel terecht en even later toen ik weer mijn huis binnenstapte kwam er een wervelwind van energie naar binnen. Terwijl de klokken luidde begroette deze prachtige familie van Licht mij. Sommige raakte me even aan, de andere "zag" ik echt en het was heel druk. Mijn zoontje riep nog mama wat doe je?? Ik bleef de deur maar open houden en ja ik had er eigenlijk niet meer aan gedacht.

En nu kwamen ze spontaan om 21 uur binnen.. Het was een mooie fijne avond, gisteren en met onverwachts bezoek van Joeri die in Arnhem woont, maar hij was hier toevallig vlakbij op bezoek en toen zij gingen wandelen met het hondje kwam hij voorbij mijn huis! lol. Hij dacht ineens he daar woont Arthura, hij was vlakbij mij op bezoek in Breda. Zo leuk! ja mooi cadeau. En vandaag heb ik dit gevoel van tevredenheid nog steeds, ik voel Hen. Ze zijn er nog steeds. Deze kerst is echt heel anders dan de vorige...er is iets, het is mooi, de Liefde, de warmte, de vreugde. Familie, kinderen, ik verwacht deze keer helemaal niets. En kijk wat er gebeurd? Sanat Kumara is een zeer mooi Lichtwezen. Hij draagt een wit gewaad en is zeer groot met een gouden kroon, een Gouden band om zijn hoofd met op het derde oog een prachtige steen en ja Hij had mij al gezegd: We nemen jou mee naar huis tijdens de kerst, het Lichtfeest, Ik dacht naar Shamballa, maar nee naar Venus, dat zei hij. Ik ben daar geweest en nu draag ik ook een wit kleed en een gouden band en de steen is blauwe azuriet. Ik ben ook een heel groot lang wezen, maar er is iets verandert!

Mijn uiterlijk is verandert ik stap nu een ander "leven" in. Precies kan ik het nog niet uitleggen. Althans niet in woorden, mijn gevoel snapt het. Mijn ziel snapt het. Als ik mijzelf zag in de andere dimensies had ik altijd lange donkere haren, heel mooi.. en nu lijk ik op...ja mijn aardse gezicht nu. Laat ik die andere delen achter nu? Wat gebeurd er toch met ons? En met de aarde? Bleu Moon. Er wordt een andere deelenergie gevormd. Ik ga over in "iets" anders.

Lieve Kerstgroet Arthura

25 december 2013

Deze woorden mogen niet gedeeld of gekopieerd worden ©ART-hura www.ashtarcommandnederland.com ©ART-hura / Ashtar Command Nederland / United Aquarius Children


7 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda