• Arthura Hector

Jouw 13de Kernpunt


Hoe dichter je bij je eigen zelf komt, dat dertiende punt in het midden. Hoe meer je je verbonden voelt met het Universum en God. Hoe meer God IN jouw gaat schijnen. Dat voelt werkelijk heel anders aan. Wanneer dit eenmaal gebeurd hou je het niet meer tegen. Dan gaat het verder en verder, eerste vanuit het hart(chakra) in jouw lijf. Het schijnt naar buiten en dan worden de andere lagen aangeraakt, steeds sterker wordt deze uitstraling naar buiten toe gebracht. Daarom moet je eerst naar binnen om jou hart, jou eigen zelf te verkennen en te ontmoeten. Dan ontmoet je God en leer je God kennen. Vreemd niet...maar God wijst naar je hart en zegt via mij leer je jezelf kennen. Daar helpt God je mee. Dat is een hele klus en dat blijft het. Ik snap zo goed dat sommige halverwege dit opgeven of halt willen houden. Daar op dat punt willen blijven staan en het genoeg zo vinden. Maar het is nooit genoeg, het gaat altijd verder. De verandering is mooi en apart. Gaat het te langzaam, ooh jawel, veel te langzaam. Maar elke trage stap is nodig om die verandering binnen te laten. In verbinding staan met de Goddelijke Wezens is en blijft een werkwoord. Een andere levensinstelling. Je kunt kiezen om elke dag hard te werken in een reguliere baan of je kiest om hard te werken in het geestelijke. Beide zijn loopbanen en de keuze ligt bij jou. Beide zijn oke, als je dit maar met je hart en met passie kunt doen. Welke weg je ook kiest God zit in ALLES.

Zoekend naar je eigen cirkel en kernpunt, eenmaal je cirkel gevonden kan deze

naar je eigen kernpunt gaan leiden.

Zonnegroet en Manenstraaltjes Arthura

19 juli 2014 ©ART-hura

Persoonlijke blogs door Arthura zelf geschreven alleen via link delen

#13depunt

6 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda