• Arthura Hector

Eenheidsbewustzijn, Oorlog en vrede in de dualiteit


Ashtar via Arthura

Goede dag lieve mensen van de aarde, hier is Ashtar met een boodschap vanuit het Lichtschip Nieuw Jeruzalem. Hier komen Wij van het Ashtar Command samen voor overleg. Dit overleg gaat over de toestand van de aarde. Vele vergaderingen over de energie van de aarde en hoe deze aan te pakken. Oorlogen zorgen voor een bepaalde lagere energie op aarde. Vredesenergie geeft een balans. Wat is dualiteit en wat is vrede in de dualiteit? De buitenwereld is de spiegel van wat de mens op aarde neerzet aan energie. Dit klinkt wat zwart wit, toch klopt dit. Vele mensen klagen over de wereld waarin zij leven. Maar wat doet de mens er persoonlijk aan om dit tij te keren?

WERELDLEIDERS

De Wereldleiders op aarde, gaan ook door een verandering heen. Hun balans kan stevig aangetast worden wanneer er aardse beslissingen genomen dienen te worden. De energie die nu op aarde toeneemt, zorgt ervoor dat er een spagaat wordt gemaakt in de politiek. De matrix van de illusie maakt vele draden, die omwikkelen degene die hiermee werken. Zij die werken vanuit manipulatie en misleiding zullen zichzelf gaan vastzetten. Het web van de zwarte weduwe komt op knappen te staan. Zij zal vanuit paniek haar onderdanen verorberen. Het Licht gaat toenemen en toenemen. Veel duister zal naar boven gaan komen. Op psychisch gebied zullen er mensen zijn die totaal ontaard raken. Pas op voor paranoia. Veel propaganda zal er gemaakt worden vanuit alle hoeken. Blijf nuchter en volg je hart. De politieke leiders en hun “negatieve achterban” worden stevig op de proef gesteld. Hun functie op aarde wordt zeker beïnvloed door Ons, het Licht.

Hun keuzes in het aardse menselijke deel komt onder spanning te staan. Net als Moeder Aarde vertoeven zij ook in een dualiteit. Soms worden zij gevangen gehouden in hun machtpositie, regels en aardse duale wetgevingen. Wij van het Licht, het Ashtar Command en de Engelen van het Licht, werken erg hard om hen energetisch te bereiken en om hun gedachte met Licht te vullen. Er wordt aan hen getrokken vanuit vele kanten. Elke wereldleider heeft een eigen vrije wil. Maakt keuzes. Wij vanuit het Licht hebben geen voorkeur voor bepaalde leiders op aarde. Wat Wij wel willen is de eenheid terug op aarde en welke leider past daarin? Dat zal nog gaan blijken. Sommige van hen hebben een kosmisch DNA, maar toch zoals vele geïncarneerde sterrenmensen kunnen zij kiezen. Het kosmisch LICHT-DNA activeren of niet. De vele verleidingen op aarde werken vaak tegen. De start begint vanuit een idealisme, daarna komen er andere zaken om de hoek kijken. Vele storingen worden om hen heen neergezet. Verandering bij hen die de wereld leiden komen ook van binnenuit. Degene die echt niet willen overstappen naar de Nieuwe Tijd en niet willen meewerken met het Licht wat op aarde neerdaalt, zullen zich gaan terugtrekken. Of zij worden afgezet.

DISCRIMINATIE-WETTEN

Kijk naar een bepaald element in de politiek, zoals bijvoorbeeld discriminatie. Discriminatie is een onderdeel van onderdrukking! Hier staan Wij van het Ashtar Command niet achter. Elke vorm van discriminatie en uitsluiting van een bepaalde groep, is een teken van manipulatie. Niet van vrijheid. Sommige wereldleiders staan nog in een tweeledigheid. Wij werken hard om hen de kant van het Licht te tonen. Weg uit de manipulatiekracht.

Willen zij aangeraakt worden door God?

Er zijn bepaalde onderdelen waar de mens op aarde rekening mee dient te houden. Op dit moment komt er veel informatie binnen via de reguliere media (politiek gekleurd) en via de invloeden van het internet, (persoonlijk gekleurd). Zorg voor een uitgebalanceerde visie. Wanneer je een visie ondersteunt, zorg dan dat jouw uitlatingen vanuit het middelste neutrale punt worden weergegeven. Ieder mag een mening vormen. Deze verschillende informatiebronnen zorgen op aarde ook weer voor een bewustzijnssprong. Tijdens dit overleg op het Lichtschip van Sananda (Jezus Christus), wordt er naar de totale balans van het universum gekeken. Waar een disbalans dreigt te ontstaan, gaan Wij aan de slag. Via geluid, via Lichtenergie, via welke vorm dan ook. De Engelen zingen hun tonen naar het gebied waarin disbalans nog vóór het ontstaat wordt waargenomen! Op iedere planeet wordt naar de balans gekeken. De energiebalans. Op elke planeet is er een bepaalde soort energie. Je zou kunnen zeggen op iedere planeet is er een andere toon aanwezig. Niet alleen de kleur of het uiterlijk van een planeet is belangrijk en zeer verschillend. Ook de toon en de energievibratie. Dit komt omdat elke planeet in het universum een deeltje van God weerspiegeld. Elk deeltje weerspiegelt een ander stuk van God de Bron. Zoals de opdeling die is ontstaan en zich geuit heeft in jullie melkwegstelsel en in de vele andere sterrenstelsels.

Deze bevatten een bepaalde balans. In het groot is die balans in alles aanwezig, maar ook in het klein. De planeet aarde bezit op dit moment een dualiteit. Dit is het bewustzijn van de aarde. Ooit was het bewustzijn anders. Lang geleden. Want een duaal bewustzijn hoeft niet perse uit balans te zijn. Ik (ben) Ashtar bedoel hiermee, dat er in een dualiteit een yin-yang balans aanwezig hoort te zijn. Wanneer deze in balans zijn, werken deze tegengestelde delen samen (vredelievend). Wanneer er disbalans is werken zij elkaar tegen (oorlog en ruzie). Niemand bezit op aarde de totale enige waarheid! Ik (ben) Ashtar en Ik geef bepaalde signalen af waar het dreigt mis te gaan. Dat kunnen momentopnames zijn. Vele kanalen spreken namens Mij! Dit zijn deeltjes van God. Neergezet in het stoffelijke, om de vele kanten te belichten. Er zal meer eenheid in de Boodschappen vanuit het Licht gaan komen, wanneer het eenheidsbewustzijn toeneemt op aarde. Probeer door de aardse woorden heen te kijken, naar de werkelijke bedoeling ervan.

De kern.

VOEL! Als er iets niet duidelijk is, stel dan eerst een vraag, voordat er geoordeeld wordt. Er zit in elke boodschap een kern van waarheid EN een stukje persoonlijke invloed van het kanaal besloten. Wij werken er hard aan om door de dimensies heen de boodschap van het Licht goed door te laten komen. Weet dat menselijke kanalen in de verschillende dimensies werkzaam zijn. De aardse woorden kunnen niet alles vanuit het licht benoemen, soms is dit dus een benadering ervan. Wanneer is er een goede balans in de dualiteit? Het natuurlijk, 13 manen bewustzijn komt terug op aarde! Dit brengt de eenheid weer terug die nu verdwenen is. Er zijn delen op aarde waar de balans al bestaat. Hoe klein dit deeltje ook is, het heeft invloed. Wat wij vanuit een abstracte visie zien, is energetisch, een planeet waar het ene deel het andere deel overheerst. In energie is dit terug te brengen in een lagere trilling, troebel van kleur en een hoger trillend deel, mooi helder van kleur. Wij bekijken dus alles energetisch. Daardoor blijft er dus niets verborgen voor Ons.

De laatste jaren is er veel aan energie neergezet, vele poorten vanuit het Licht zijn door God ingeblazen. Dit heeft de aarde in een hogere trilling gebracht, van buitenaf, maar ook vanuit de kern van Moeder Aarde. Het probleem bevindt zich nog steeds op de buitenste korst van de aarde, waar de mens zich bevindt. NATUURLIJK, 13 MANEN BEWUSTZIJN Het Licht komt naderbij en naderbij op aarde. De Quetzalcoatl energie is die van de eenheid. Een oeroude energie. (zie vorige boodschappen 2013/2014) Deze zal veel om gaan zetten. Aan één kant komt de Lichtgolf de aarde binnen en staat op. Aan de andere kant zullen de duistere krachten zich gaan verzetten. De lager trillende delen worden als het ware heftig opgeschoond. De oorlogen worden eerst heftiger om het ware kwaad te tonen, zichtbaar te gaan maken. Dus veel “vuile energie” zal zichtbaar worden. Het lijkt bergafwaarts te gaan op aarde, maar laat je niet misleiden. Blijf in vertrouwen (in afstemming op de Lichtgolf) en laat je niet door angst en paniek overmannen. Probeer in je middelste punt te blijven staan. Hoe doe je dat?

STILTEPUNT IN HET MIDDEN VAN DE STORM

Arthura: Visualiseer een cirkel met een punt in het midden. JIJ bent die punt in het midden! Wanneer je door teveel emoties wordt overmand, weet dan dat je afstand kan nemen door in de middelste punt te stappen. Het stilte punt in de storm van emoties. Stap uit die buitenste laag van emoties en chaos. Stap terug in de middelste punt, jouw 13de punt. Dit is een training. Oefen dit dagelijks, ook als je niet in paniek bent. Gewoon als je in rust bent. En ervaar het verschil. Dit is één van de oefeningen van het 13 manen bewustzijn (workshop). (zie ook vorige boodschappen over de maan). Zie tekening: Zonnepunt van Ra, zeer oud teken van de zon.

ASHTAR gaat verder: Het middelste punt vinden is een oefening op zich, want waar bevindt dit punt zich? Precies, je mag jouw energie gaan neerzetten als 13de punt. Wanneer je dit eenmaal beseft, kan je dit gaan ervaren en weet je wanneer je in je kracht staat. Het is jouw krachtpunt als mens. Dit krachtpunt gaat samen met de hartchakra. Daar bevindt zich immers de poort naar het universum van de liefde. Door de 12 stappen van de andere zelven heen bereik je dit 13de punt. Vandaaruit kan de mens dan de dualiteit vanuit het natuurlijke, 13 manen bewustzijn ervaren. Het fysieke menselijk bewustzijn is zeker aanwezig, maar nu in samenwerking met het Lichtbewustzijn. Nadat de middelste punt is bereikt en stabiel is geworden, kan het Lichtbewustzijn indalen (verticale Lichtlijn) en samengaan met het menselijke fysieke bewustzijn (horizontale hartenlijn).

DIT HEET HET KOSMISCH BEWUSTZIJN

Lieve mensen, jullie begrijpen dat dit een zeer grote operatie is en deze kan niet zomaar plots worden neergezet op aarde. Dit gaat in fases. Hier en daar mogen de Sterrenwezens van het Licht ingrijpen of een verandering in energie neerzetten. Dit wordt gestuurd vanuit het EENHEIDS BEWUSTZJN van GOD. Ons Lichtbewustzijn is hierop aangesloten (zoals het Sterrenlichtbewustzijn, Christusbewustzijn en het ELOHIM bewustzijn). Wanneer de mens het kosmisch bewustzijn heeft bereikt, kan hetmenselijk bewustzijn aangesloten worden op het EENHEIDSBEWUSTZIJN.

Wanneer de mens mediteert gebeurd hettijdelijk. Dit is niet de permanente staat van het kosmisch, 13 manen bewustzijn. Dat zal de volgende stap naar eenheid zijn. Tijdens elke volle maan van 2014 wordt er een gigantische verandering aan energie neergezet rondom de aarde en vanuit het middelpunt van de aarde. Waarom niet direct op aarde in de mens? Dit is omdat deze hoge energie vanuit balans neergezet moet worden. Beetje bij beetje wordt de energie opgevoerd. De metamorfose komt naderbij en wordt zichtbaar op aarde. Uiteindelijk zal deze Lichtenergie neerdalen OP de aarde en IN de mens. Wanneer dit gebeurd zal het Licht en de Liefde definitief gaan opstaan op aarde. Dit gaat ook weerin stappen en fases. Zodat de mens vanuit de vrije wil hierin kan meegaan. De mens mag toestemming geven voor de verandering. Toestemming geven om God te ontvangen in het hart. Elke keer wanneer het Licht op aarde hoger wordt, kan het hart verder opengaan. Wij weten dat het hard werken is op aarde. Wij van het Ashtar Command en de Engelenrijken, helpen vanuit de Hogere Dimensies met veel liefde de mens. De mens zal vanuit eigen inzichten mogen gaan opstaan Elk mens die dit punt bereikt, zorgt voor een disclosure op aarde! In kleine deeltjes, maar uiteindelijk als één groot geheel. Dit is bewustwording. En kan alleen maar via de individuele, diepe lagen ontstaan.

BEWUSTZIJN VAN EEN PLANEET EN DE BALANS

De aarde heeft een bewustzijn wat uit duale delen bestaat. Wanneer de balans verstoord wordt en er een bepaald percentage overschreden wordt, wordt er extra Lichtenergie ingebracht. Oorlogen zorgen voor een virusinjectie van donkere troebele energie. Dit mag op aarde (tijdelijk) niet groter worden dan 70%. Boven de 80% wordt het alarmerend. De invloed hiervan kan de balans verstoren naar de omliggende planeten. Op dat moment wordt er door God Licht ingebracht. Op die kritieke momenten komen Wij, het Ashtar Command, in actie en geven de signalen door aan de Galactische Federatie van het Licht en de andere Hogere Bewustzijnsvormen (Heilige Hogere Raden). Deze nemen besluiten die het GROTE GEHEEL ondersteunen. God de Bron is Onze “opdrachtgever” (aardse bewoording). Wij staan direct in contact met God de Bron. Zie Ons maar als Lichtjes die Lichtimpulsen ontvangen vanuit het GROTE GODSLICHT. Deze Lichtimpulsen verdelen Wij dan weer bijvoorbeeld over aarde. Dat kan op vele manieren. Wij kunnen de Lichtwerkers en Sterrenzaden op aarde benaderen, om een deel van dit Licht in het fysieke neer te zetten. Het Licht wordt dan doorgegeven op aarde in het stoffelijke.

STERRENKINDEREN

Hooggevoelige kinderen. De vele Lichtkinderen worden nu geboren om Hoog Licht op aarde neer te zetten, voor de toekomstige eenheid op aarde. Vele Lichtwerkers en Sterrenzaden zijn om die reden ook op aarde geboren. Zij geven via het fysieke het kosmische DNA met een Lichtcode door aan hun nakomelingen. Het ene kind is Hoger van Licht dan het ander, want ook in elk gezin dient er een balans te zijn qua energie. Verschillende soorten Licht-energieën op aarde kunnen goed samenwerken als zij aangesloten zijn op het Grote Lichtbewustzijn. Is dit niet het geval dan zal er onderling een discommunicatie ontstaan. Hoe lager de energie wordt, hoe doffer het geluid en de kleur, hoe zwaarder de oorlog of ruzie wordt qua energie. Hoe meer er wordt gehandeld vanuit ego en manipulatie. Daarom zijn er op aarde vele soorten groepen mensen. Een bepaalde groep mensen kunnen met elkaar goed communiceren, omdat zij dezelfde trilling van energie dragen. Gelijkgestemd zijn in de tonen. Het geluid wat deze groep maakt is dan in balans.

KOSMISCH BEWUSTZIJN

Voor vele Lichtwerkers, Hoogsensitieve Sterrenkinderen of Sterrenzaden is het daarom moeilijk om op aarde in balans te blijven. De kennis van: “ hoe met energie om te gaan” wordt de komende tijd steeds duidelijker op aarde. Vele Leraren worden door Ons opgeleid en neergezet.

Dit zal vanaf 2015 steeds zichtbaarderworden. Omdat de energie van het 13 manen bewustzijn geboren zal zijn en vanuit deze trilling worden de lessen verspreidt. Vele Sterrennaties hebben zich ingezet om zoveel mogelijk een balans in kennis te verspreiden. Want ook daar dient een balans in te zijn. Verschillende vormen van kennis zal neergezet worden, vanuit de vele soorten planeten. Zie het maar als kosmisch zaad wat neerdaalt op aarde en wortel schiet, om uiteindelijk als een prachtige kosmische bloem de geur van het kosmisch bewustzijn te verspreiden. Voel gewoon welke methode bij je past. Elke Leraar is weer een onderdeeltje van God. Sommige klinken qua toon passend, andere weer minder. De mens raakt in de war door zoveel verschillende invalshoeken. Weet dat jouw ware kennis besloten ligt in het HART. Het gaat erom dat de mens in het duale gaat leren handelen vanuit een eenheidsenergie. Wanneer een discussie uit de hand loopt en met zeer persoonlijke negatieve aanvallen gepaard gaat, is dit niet meer communiceren vanuit respect.

Er wordt dan een troebele, egocentrische energie neergezet. Dominant en manipulerend. Neem afstand als je dit voelt aankomen. Laat je niet meeslepen. Wees de punt in het midden Vanuit respect! Sommige meningen komen voort uit een frustratie en willen bevestiging krijgen. Het kan ook angst zijn, wat de mens dominant in zijn visie maakt. Dit alles is een groot aards proces van de psyché. De eenwording zorgt voor een totale omkering van de huidige psyché van de mens. Dit gaat ook weer in fases. Gun jezelf die groei, gun je omgeving deze groei. Wanneer je de punt in het midden bent, kan je vanuit overzicht gaan kijken en voelen. Vanuit overzicht kunnen er dan nieuwe oplossingen getoond worden. Door emoties heen gaan hoort erbij. Het gaat er om: HOE! Leer hiervan en ga door dit proces heen. Vergeef jezelf als je deze “fout” herkent. Heb hier geen schuldgevoel over en stap verder. Gedane zaken nemen geen keer, wat wel van invloed is, hoe je jouw verantwoordelijkhei d neemt in het NU.

Dit was een Lichtboodschap van het Ashtar Command vanuit het Lichtschip Nieuw Jeruzalem. Namens iedereen liefdevolle Lichtgroeten.

Namasté Ashtar

12 augustus 2014

Mag gedeeld worden in zijn geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com ©ART-hura

#Eenheidsbewustzijn

4 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda