• Arthura Hector

GOD IS KWETSBAAR


Waarom is God kwetsbaar?

God geeft liefde en dan stelt God zich kwetsbaar op. In 1 geval mag je God uitdagen (bijbel), dat is God uitdagen in het geven van liefde. Bijvoorbeeld: "God ik daag je uit aan mij te geven". Wat gebeurt er dan? Wanneer je God liefde geeft dan zal je gezegend worden en je leven zal rijkelijk verlopen. Leer je kind van kleins af aan om van alles een deeltje "weg te geven". Of vanaf nu. Wat wil je graag verkrijgen in je leven? Geef dat weg! De mens is gewend om altijd te vragen en te ontvangen van God, dat is niet erg, maar wanneer je vanaf nu eens weggeeft wat je eigenlijk graag zelf zou willen ontvangen. Passie(f) wordt dan actief. Elke dag een beetje liefde weggeven aan GOD?

Of in de materie stukjes weggeven, soms mag het een beetje pijn doen. Dan ontwikkel je een heel andere kijk op de dingen, dan daag je het leven op een geheel andere manier uit. Zeg niet, als ik veel geld heb later, dan ga ik beginnen, want dan doe je het ook niet. Het is een manier van leven. Maak het je eigen. Dingen weggeven die je toch niet wilt, is eigenlijk ook niet echt wat er bedoeld wordt. Iemand die rijk is geeft makkelijk betaalbare dingen weg, om iets van andere te verkrijgen. Het gaat over liefde, heb je liefde voor iets en oooh dit wil je echt niet kwijt raken, nee, je houdt het heel erg vast. En ja dat vasthouden maakt jou tot slaaf. Jij wordt ondergeschikt aan dit stuk. Alles ga je ervoor doen om het maar bij je te houden, vast te houden. Dus is er een prachtige zonsondergang, deel het. Of heb je deze keer niet veel eten te delen, deel het toch.

Dan komt de liefde van God in je leven en deze zorgt dan dat er een overvloed jou leven binnen gaat komen. Op een manier die je misschien niet verwacht. God gunt jou een comfortabel leven. Ja ook rijkdom. Maar de mens weet de regels/wetten niet (meer), men gebruikt ze verkeert. Door onwetendheid en egoïsme. Wil je rust in je leven, geef dan rust weg. Wil je liefde geeft dit dan in een stukje "weg". Want je hoeft niet jezelf weg te geven. Nee, zorg goed voor jezelf. Als je 10% weggeeft en 20% zoor jezelf houdt dit is oké. Heb respect voor je eigen Heilige Ruimte en behoeften. Eigenlijk vermeerder je zo je eigen comfort.

VERTROUWEN

Daarom is het vertrouwen hebben in God en dus in het leven zo belangrijk. Want dit "weggeven" kun je alleen doen als je vertrouwen hebt in het Grote Geheel. Angst en negativiteit over het leven, creëert weer iets geheel anders. Eerder nog meer tekorten. (Vermijdt crisis denken).

EIGEN PRAKTIJK

Zo werkt het ook wanneer je graag een eigen praktijk wilt gaan openen, om je talenten weg te geven. Hier ligt vaak het probleem. Je wilt ze niet weggeven althans ook niet voor een gedeelte. Je wilt ze verkopen voor geld. Graag ook om er een goed belegde boterham en wat luxe mee te verkrijgen. Daar is ook niets mis mee, maar zo werkt het niet. Zeker spirituele praktijken niet. Vele zorgen voor een mooie praktijkruimte, alles is zakelijk goed geregeld en ja nu beginnen. Maar niemand WEET dat jij er bent. Je hebt het nog niet GEDEELD met de wereld. Jouw passie en liefde zijn nog niet neergezet. Stroomt nog niet de wereld binnen. De doelgroep is nog niet gecreëerd en aangetrokken.

START ANDERS, VINDT JE HOBBY (= LIEFHEBBERIJ)

Deel 1) Zoek eerst je passie en je talenten op. Zet die neer en geef ze weg! De uit de hand gegroeide hobby (liefhebberij) trekt aan. Is laagdrempelig en mensen horen jou blij vertellen over dit onderwerp, vanuit je hart deel je het aan ieder die dit wil horen en wil ervaren. Dit is wat jij de mensen te bieden hebt. Zo onderzoek je vanzelf de markt, hoe lig je in de markt? Wat is je doelgroep? Intussen spreek je steeds je wens uit. Gedachtekrachten zet jij neer in de wereld en dit stuur je rond.

Deel 2) Juist de andere hobbyisten (liefhebbers) ontmoeten en contacten leggen. Met elkaar zijn en het de wereld in sturen wanneer je samen bent en dit deelt, vergroot alles. Het is een andere vorm van PR en reclame neerzetten.

Deel 3) Dan gebeurd het dat mensen naar jou toekomen en vragen of je hen kan helpen. Van delen vanuit het hart in woorden wordt het dan delen in liefde en andere ondersteunen. Eerst vanuit gratis delen (laagdrempelig) uiteindelijk overstappen naar vergoeding vragen. Je bent nog steeds bezig met jezelf te presenteren aan de wereld. Wie je bent en wat je doet. De groep mensen groeit, terwijl jij je ontwikkelt en ervaring opdoet. (je loopt stage bij jezelf). Wanneer dit goed stroomt en je een eigen praktijk nodig hebt, kun je die nu gaan neerzetten. Want je hebt nu een netwerk. Een basis.

Deel 4) Dan is het nu de tijd om dit in de materiële wereld ook zakelijk neer te zetten.

Een ondernemingsplan is nu niet zo moeilijk meer want je hebt al iets tastbaars gecreëerd. Je hoeft het nu slechts met wat aanpassingen te formuleren. Jij wordt steeds sterker van energie en wat je in de aanbieding hebt, minder onzeker dan in het begin, maar ook in de materie groeit er iets tastbaars voor de wereld om je heen, je doelgroep. Zij zien jou groeien en actief bezig zijn. Want het is wel heel hard werken. Heb je een ruimte nodig? Zijn er mensen die jou daarin willen ondersteunen? Geef je lezingen? Of proefworkshops op een Beurs? Bij mensen of bij jezelf thuis? Maak reclame via flyers en deel deze uit. Visitekaartjes kan al eerder, want zo breng je jezelf onder de aandacht. Zorg er alleen voor dat je niet opdringerig overkomt. Werk vanuit liefde en passie en niet van overwinnen en hebben. DELEN en loslaten weet je nog?

Betrek God in alles wat je doet, want God helpt. Geef God jouw liefde, geef jezelf liefde, verspreidt de liefde om je heen. Vraag hulp en laat je leiden op het pad wat God jou aanbiedt. Zijn er blokkades in je leven, die mag je dan gelijk meenemen. Dat zijn de tekens. Sla die niet over of negeer ze niet. Via God ontwikkel je jezelf. Dan duurt het waarschijnlijk wel wat langer. Maar de basis zal veel steviger zijn. Blijf altijd een deeltje geven van wat je hebt. Dat komt direct terecht in de liefdesstroom van God en de materiële stroom van de wereld. De kosmos laten meewerken, gaat vanuit delen en liefde.

Donaties vragen voor geleverde diensten aan mensen is het moeilijkst, omdat ook voor de gever nu een bedrag uit liefde wordt gevraagd. Geen vast bedrag, maar een bedrag wat deze jou uit liefde wil schenken. Ook al heeft deze persoon heel weinig. Laat de kosmos en God regelen wat jij verdient. Zo zal uiteindelijk het Nieuwe Tijdperk gaan resoneren met jou. Laat dus los waaraan je vast zit. Blijf niet in een slachtofferrol steken, maar geef. Een schuldgevoel is niet nodig. Geef de schuld niet aan jezelf en niet aan een ander, zo deel je een vibratie die jou tegenwerkt. Stel je kwetsbaar op want liefde delen is je kwetsbaar opstellen. God stelt zich kwetsbaar op waarom jij niet?

GOD UITDAGEN? Beter niet, maar wel zo: "God ik daag je uit om aan mij te geven". Durf je dit aan? Dit is de start, van een nieuw begin. Zo werken de Lichtwerelden ook in samenwerking met God.

31 augustus 2014

Namasté Arthura

Delen in zijn geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com ©ART-hura

#God

12 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda