• Arthura Hector

ANGST LOST OP IN DE EENHEID VAN HET NULPUNT


Stap uit de matrix deel 4

Ashtar via Arthura

Goede dag lieve mensen van de aarde, Hier is Ashtar.

Het prachtige Fotonenlicht stroomt nu rijkelijk de aarde binnen, ook de mens zal de stroom van de Fotonen niet meer kunnen weerstaan. In de dualiteit is het Goddelijke opgedeeld in een tweeledigheid. Dit jaar zal het Lichtpad de mens dragen in het open gaan van de werkelijke bewustwording. De mens van de aarde wordt verder wakker gemaakt en de informatie komt binnen. Meestal eerst via het onbewuste deel om vervolgens naar boven te komen wanneer dit mogelijk is. Fotonen zijn als spiegels en dit hoog trillend Licht spiegelen de mens. Wanneer de mens niet in balans is komen er angsten en onregelmatigheden in het leven van deze mens naar boven. De tegenwerkingen op aarde zullen plaats gaan vinden in de dualiteit, omdat een dualiteit uit twee delen bestaat zullen deze delen ook gaan reageren op het Fotonenlicht. Angst is één van de onderdelen die zal opstaan tijdens het wakker worden van de mens. Deze worden getriggert door de gevallen engel code, die dan actief wordt. NULPUNT Het creëren vanuit het nulpunt is de verbinding die de mens nu kan gaan maken in de materie. Stap dus steeds in het nulpunt terug. De gevallen engel probeert zo weer een sluier te plaatsen, wanneer er via

ANGSTEN ZIJN DE LOSSE DELEN EN SCHADUWEN VAN DE DUALITEIT, DIE DOOR DISBALANS ZICHTBAAR WORDEN EN VIA DE ILLUSIE WERKELIJKHEID WORDEN. WANNEER DEZE ILLUSIE DOORLEEFT WORDT, WORDEN ZIJ DOOR DE EENHEID OMARMT EN OPGELOST.

In het jaar 2015 worden de sluiers in de mens verwijderd, elke volle maan zal er een sluier opengaan, veel informatie zal binnenkomen. Veel informatie zal op aarde worden gedeeld met elkaar, probeer niet steeds in de informatiestroom van de ander gevangen te raken. Ieder heeft zijn kanaal e n wijsheid en deze wordt zuiver als de mens in het nulpunt staat. Stap uit die matrix van chaos en laat de media en vele informatiebronnen niet direct in je energieveld binnenkomen. Plaats jezelf in de 13de punt van kracht en plaats een mooie Cirkel van (Sterren)Licht om je heen. Dit is jouw beschermend krachtveld, hier komt niets doorheen wat niet gefilterd is. Dit is de beschermende bol waar de mens zijn of haar informatie ontcijferen kan en waardeze geopend kan worden. Zo ontvangt de mens het zuivere deel wat bij hem of haar hoort. Wanneer de mens zover is kan deze wijsheid gedeeld worden in de buitenwereld, met de ander. Het uitwerken van veel informatie heeft rust en ruimte nodig. Denk niet lief mens dat er haast bij is, nee, neem de tijd. Ongeduldigheid is niet de juiste energie om deze Heilige informatie naar buiten te brengen. Het totale aardebewustzijn dient ook klaar te zijn om jou deel van informatie in het Grote Geheel in te passen. Denk niet teveel vanuit jezelf, maar vanuit de WET VAN ÉÉN. De totaliteit.

STERRENKIND

De sterrenkinderen of hooggevoelig kind (HSP) op aarde gaan nu open, zij merken direct deze opening van energie en zij spreken dit uit naar hun omgeving. Met vele zijn zij en volgen de impuls van de aarde en van God. Zij weten wanneer te spreken. Hun contact met de kosmos zal opengaan in hun dagelijks bewustzijn. Probeer hen niet tegen te houden of “verkeerd” te beïnvloeden. Want zij spreken dit uit! Luister goed naar wat ze zeggen, vaak worden zij verkeerd geïnterpreteerd. Hun woorden zijn afkomstig vanuit de toekomst en zij openen informatie uit een galactisch tijdvak.

Zij zullen de geschiedenis van de aarde herschrijven met hun sterrenwijsheid. Een Starseed is een ander wezen, zij bevatten een andere wijsheid. Niet dat zij speciaal willen zijn, integendeel. Zo worden zij wel vaak gezien en dat doet hen verdriet. Starseeds kunnen het onderling zeer goed vinden met elkaar. Zij dragen dezelfde moraal: hoe te leven in harmonie. Op aarde mag er een bewustzijn opengaan wat ontvankelijk zal zijn voor de wijsheid van het sterrenzaad (starseeds). Meestal worden zij door de reguliere wereld niet begrepen en worden ook vaak door spirituele werkers “verbeterd”, omdat hun kennis open is en niet verbonden met de kennis van de matrix is. Zij bevatten een andere code en zij dienen deze te openen. Hun missie is nieuw op aarde. Zij ontsluieren. Werken niet binnen de matrix van illusie. Leven volgens hun sterrencodes, de WET VAN ÉÉN. Wanneer zij geboren worden op aarde worden zij tijdelijk door hun sterrenfamilie gesluierd. Het fysieke brengt nu eenmaal een andere energie met zich mee. Door deze sluier van Licht stralen zij hun Licht uit, deze is tevens een bescherming. Hun sluiers worden dus later helemaal geopend. Vele van hen zullen dit jaar helemaal opengaan. Zij reageren heel sterk op de ontsluiering die elke volle maan met zich meebrengt dit jaar.

13 MANEN 2015

Rond elke volle maan wordt er een chakra aangeraakt en ontsluierd in de mens en in het sterrenkind. Elke chakra staat weer in verbinding met de andere dimensies en de chakra’s van de aarde. We zijn dit jaar 2015 begonnen met de basischakra. Een prachtige poort is opengegaan. De volgende volle maan van 4 februari zal de creatie chakra gaan ontsluieren. Deze energie komt dan vrij en de kennis van het creëren op aarde gaat verder open. Zo wordt de energie van ontsluiering mooi opgebouwd naar boven. Laagje voor laagje. Degene die dit niet direct zullen ervaren, ontvangen dit wel in hun energie en deze zal bewust opengaan wanneer deze mens er klaar voor is. NULPUNT Elk levend bewustzijn heeft een nulpunt en via deze nulpunten kunnen er verbindingen gemaakt worden.

EENHEIDSVERBINDINGEN

de werkelijke manier van verbinden. In een duale wereld kan er nauwelijks permanent verbonden worden, meestal gaat dit op een zeer materiële manier volgens bepaalde protocollen. Het zal voorlopig een werkwoord zijn om de balans goed in evenwicht te houden. De Sterrenmens en de Lichtwerker in de dualiteit mag zich dat bewust worden. Stap steeds in die middelste punt van kracht en bekijk alles vanuit dit punt. Laat je niet meetrekken in de vele sterke energieën die op gaan staan. Houd de balans en het hoofd koel. Deze prachtige Lichtgolf is een werkelijk Lichtpad op aarde. Ik, Ashtar nodig iedereen uit om mee te gaan en zich aan te sluiten. Weet ook, dat vanuit dit Licht vele krachtige energieën naar boven kunnen komen. Rustig aan in het opbouwen van deze krachten. Uiteindelijk wordt alles in een mooie vorm gegoten op aarde, voor iedereen is er genoeg plaats om zichzelf te laten zien. Concurrentiestrijd wordt een heel ander gegeven in de toekomst. De energie die hier altijd in verdween levert uiteindelijk veel ruimte op om andere mooie creaties neer te zetten op aarde. Weet lief mens dat Wij er zijn, om jullie te ondersteunen en te leren hoe hier mee om te gaan, vele leraren zijn er op aarde geplaatst om jou het Lichtpad te tonen. Om de mens elke keer weer te verbinden met deze prachtige Fotonengolf vanuit God. Het Kosmische Diamantlicht.

VERLEIDING IS DE GROOTSTE SLUIER

Blijf in het midden staan en kijk goed wat er om jullie heen gebeurd. Laat je niet meteen meesleuren en beïnvloeden. Neem even afstand van de vele gebeurtenissen, omdat de invloeden van een bepaalde groep jou eigen intuïtie of contact met jouw ware ZELF (en Kosmische STERREN-connecties) kunnen versluieren. Wanneer je strijd, strijd je meestal tegen een deel van jezelf. Daarom is het creatiepunt van het LICHT altijd verbonden met het nulpunt van het hart. Vanuit eenheid en overzicht kan er dan gecreëerd worden voor Moeder Aarde. MISLEIDING Sommige zaken zien er aan de buitenkant heel anders uit, let goed op. Kijk verder dan de uiterlijke schijn. Veel nieuwe sluiers van angst worden geplaatst, zij proberen de mens aan hun zijde te krijgen op welke manier dan ook.

LIEFDE

heeft geen verleiding nodig, deze is puur. Je weet wanneer de LIEFDE tot je spreekt er is dan geen twijfel. Laat je eigen verlangens niet via een illusiesluier van de gevallen engel begeleid worden. Het liefdeslicht is zo krachtig aanwezig op aarde, dat het pad van Liefde altijd sterker zal zijn. Verleiding is de grootste sluier van de mens! Neem je eigen verantwoordelijkheid en kijk verder dan je eigen stuk. Wacht je allang? Nu dat is beter dan een snelle duik in het menselijke verlangen najagen. Want wanneer de liefde gaat stromen gaan de poorten van de tijdloosheid open.

Dit was Ashtar,

Namasté. Ik groet het Licht in U, lief mens van de aarde.

30 januari 2015

©ART-hura

Mag gedeeld worden vanuit respect en in zijn geheel, onder vermelding van de bron en de juiste website: Arthura Hector, www.ashtarcommandnederland.com

#HSP #Stapuitdematrixdeel4

5 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda