• Arthura Hector

MARIA ENERGIE EN HEALINGEN


Maria via Arthura

Maria Magdalena:

De Maria healingen vinden plaats als er vrede in het HART komt. De balans van een gebroken hart zal dan snel hersteld worden. De onbevlekte ontvangenis betekend eigenlijk een zuiver kanaal zijn voor het Goddelijke zaad. Zodat de bodem vruchtbaar zal zijn en het zaad kan ontkiemen. Overal zal het Goddelijk zaad geplant worden. In alle harten van alle mensen, maar niet overal kan het Goddelijk zaad ontkiemen. De onbevlekte ontvangenis van Maria. Zij droeg werkelijk een Goddelijk kind in haar schoot. Wanneer de energie in haar ziel en in het fysieke lichaam niet puur zouden zijn, onbevlekt, dan zou Zij dit kind van God niet kunnen laten groeien in de zuivere energie van de vrede. Maria is de Moeder van de Vrede Jezus, was haar zoon en Hij draagt het zaad van de Vrede Jezus, kwam fysiek op de aarde omdat Hij het zaad van de Vrede bij zich droeg en mocht verspreiden. Om de mens te voorzien van dit Vredeszaad, mag het hart weer HEILIG worden. Eerst zal het hart weer puur mogen zijn, helder van energie en voorzien van vreugde. Vele mensen dragen een schaduw in het hart, deze schaduw houdt het hart passief en het liefdeszaad kan niet goed ontkiemen. De schaduw dimt het Licht van het Goddelijke zaad.

WITTE DIEREN

De natuurlijke nieuwe Aquarius periode breekt nu werkelijk aan, zodat de witte dieren jou kunnen leiden. Welk dier komt in jou leven en welk dier kan werkelijk samen met je gaan. Dit is een innerlijk proces en wanneer je het witte dier uitnodigt in je dromen, meditatie of gebed, dan komt deze bij je in de vorm die werkelijk bij je past. De energie van het witte dier is tevens het medicijn en de nieuwe tijd roept jou via deze witte dieren op. Welk medicijn heb jij nodig om van oud naar nieuw over te stappen in de nieuwe tijdlijn van Aquarius? Kies het witte dier niet zelf uit, maar laat het bij je komen. Want wanneer je niet vanuit een puurheid verbindt zal deze snel weer wegvliegen. Oplossen. Werken en ontwikkelen met jou witte energie van de nieuwe toekomstlijn op aarde is geheel anders. Wit Licht is puur en alleen als de regenboog werkelijk helder van kleur is, kunnen deze delen met elkaar in wit Licht overgaan en één worden.

REGENBOOGLICHT

Het regenbooglicht is een opgedeelde energie. Het Witte Licht deelt zichzelf op en laat zich zien in vele kleuren, deze spiegeling van licht, vertelt de mens op aarde dat er eenheid mag komen. Werk jij liever met regenboogkleuren dan ben jij een regenboogstrijder. Jij brengt de kleuren in balans, zodat het witte Licht van Eenheid kan komen. Jij werkt vooraf en zuivert alle kleuren, brengt balans zodat alles één kan worden in één groot WIT LICHT.

Zo werken Wij allen in de vele verschillende lagen van de nieuwe aarde. Het één kan immers niet zonder het andere. Dus wil jij het NIEUWE WITTE LICHT gaan betreden, nodig het witte dier uit om alles in balans te brengen. Alle kleuren in de chakra’s mogen eerst mooi helder gaan stralen. Dit kan een heftig proces zijn. Want het karma wordt aangeraakt. Is dit stabiel, dan zal de kundalini een oprijzen gaan maken. De kundalini wordt dan heel en kan weer dansen. Het mannelijke en vrouwelijke deel is in balans gebracht en kan één worden. Door de chakra’s heen gaat deze omhoog en stijgt op naar de pijnappelklier. Jouw besturingscentrum wordt nu actief gemaakt. Een prachtig Licht ontstaat en vormt zo een krachtveld om jou heen. Dit werkt door in je omgeving, in alles. Het is een diepgaand proces en het verandert je gehele leven. Ben jij daar klaar voor lief mens van de aarde? (Via de *NAR kan dit gerealiseerd worden.)

HEILG HART OPENEN

Want wanneer het Heilige Hart geopend wordt, zal Ik, Maria Magdalena verschijnen en jou begeleiden in de zoektocht naar heelheid. Mijn naam staat symbool voor het afwerpen van de aardse schaduwkant. Samen met Jezus Christus (Joshua, Sananda, Emanuel), zal Ik dan samenkomen in het hart. Ons Heilige Huwelijk is jouw Heilig Huwelijk in jouw hart. Het Merkaba van de kosmische spiraal opent zich en je kunt nu reizen door de kosmische lagen. Via de Poort van de Vrede naar het Christusbewustzijn.

Het Vredeszaad is dan werkelijk aan het ontkiemen en gaat steeds verder open. Er komt zelfs een punt dat jij het Goddelijke zaad verspreidt in de harten van de mensen, gewoon door de liefde die je in je draagt. De vrede straalt dan uit je hart. Dit kan overal en zomaar ontstaan. Kies de vorm die bij je past. Ieder pad is anders en veroordeel de ander niet. Sommige Witte Vaandeldragers (lees vorige boodschap van oktober 2015) mogen een diepgaande opdracht vervullen en de mens uit een zware schaduw bevrijden. Dit is tevens een diep innerlijk proces wat dan plaats vind in de Witte Vaandeldrager. Als de Witte Vaandeldrager degene helpt zal deze even één worden met het probleem van de ander. De pijn wordt dan tevens gedragen door hen beide of wordt zelfs even overgenomen totdat de healing is volbracht. Dit is werken vanuit een ware dienstbaarheid en niet iedereen kan deze vorm van genezing uitdragen.

Daarom komt de MARIA ENERGIE bij deze mensen die de moeilijke delen mogen oplossen voor andere. Zij dragen mee in het verdriet, in de schaduw en in de zwaarte. Dit is een pittige taak die zich pas opent als het ware Goddelijke gelaat van de Heilige Moeder Maria zich heeft laten zien. Deze Witte vaandeldragers zijn ook de Witte Leraren. Zij zijn nodig om uitleg te geven over de werkelijke overgave aan God. Zij healen niet alleen een zwaarte voor andere, maar zij krijgen een kennis tot zich, het medicijn. Zodat zij andere kunnen uitleggen hoe deze illusie werkt. Zij dragen de geheimen van het Witte Medicijn met zich mee. Niet alle geheimen mogen verteld worden, omdat de kracht van het medicijn hen beschermd. De Witte Cirkel waarmee zij werken mag beschermd worden. Zij dragen daar verantwoordelijkheid voor.

Alles is zeer simpel: Alles wat donker en zwaar is, is uit balans. Alles wat Licht en vreugde geeft is heel en in balans. In de aardse dualiteit wordt alles zeer ingewikkeld verpakt door de illusie. Hoe Hoger de vibratie in het hart van de healer wordt, hoe meer balans er gebracht kan worden naar de ander en hoe groter de kennis van de illusie. Dit was Maria Magdalena met een boodschap over de nieuwe Witte Tijd van Aquarius. Ik groet het Licht in jullie harten. Blauw is een belangrijke kleur om het vrouwelijke en mannelijke deel in het hart weer te healen. Het blauw, is de kracht van het water van de aarde en Aquarius. Zodra dit blauw weer Heilig is kan de werkelijke overstap gemaakt worden door Moeder Aarde. Het Witte Licht is dan weer compleet. Blauw en wit gaan vaak samen.

Namasté Maria Magdalena

Mag gedeeld worden in zijn geheel en in deze uitvoering v.h. PDF en onder vermelding van de bron: Arthura Hector, delen via de link op: www.ashtarcommandnederland.com All rights reserved ©ART-hura/Ashtar Command Nederland

#MariaMagdalena #Maria

10 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda