• Arthura Hector

LOSKOPPELING OUDE TIJDSLIJNEN


Ra via Arthura

Goede dag lieve mensen van de aarde, de TIJDLIJNEN worden nu erg belangrijk. De nieuwe tijd staat nu werkelijk op en dan wordt er veel omgezet. Oude aardelijnen gaan nu een verandering door. Dit staat direct in contact met jouw oude ervaringen op aarde. Deze lijnen zijn de directe verbinding met de aarde en deze worden nu gereset. Eind 2015 zal dit klaar zijn. De mens kan dan werkelijk de nieuwe aarde gaan voelen. Daarnaast is deze omzetting een ware verandering op zeer groot vlak. De inpact zal enorm zijn. Wees niet bang, want naast al deze omzettingen en zuiveringen, is er de liefde. Deze liefde brengt vrede in het hart. De fonteinen van liefde staan op. Overspoelen de aarde en de mens. Allen die dit willen ontvangen, stel je maar open en je zult zien dat het hart verwarmd wordt. Dit is een totaal nieuwe ervaring voor de mens op aarde.

Wanneer dit duidelijk wordt, zal er spontaan een opdeling komen. De mensen die volgens de oude aarde leven gaan daar leven en wonen waar zij zich prettig voelen. Degene die de directe verbinding kunnen maken met de vrede en het hart openen zijn degene die leven volgens het AQUARIUS TIJDPERK. Deze opdeling is tijdelijk nodig. Wanneer de tijd komt dat iedereen deze liefde kan ontvangen, zal de aarde ook hen in Haar nieuwe energie omhelzen. Raak nu niet in paniek, want dat helpt niet. Degene onder jullie die voelen NU IS HET MOMENT VOOR VERANDERING gaan vanzelf de verandering binnen. Volg het pad van het hart en de synchroniteit komt in je leven en dat leidt de mens weer naar dat punt waar deze moet zijn. Dit kan voor iedereen zeer verschillend zijn. Dus blijf bij jezelf.

ZIELSVERANDERING

Een zielsverplaatsing kan ontstaan, wanneer de energie mooi gevolgd wordt van het pad der liefde, dan kan de mens een werkelijke zielsverandering te ondergaan. De oude tijdlijnen worden dan losgekoppeld en zo kan de nieuwe aarde aanklikken. Het is de sprong naar de nieuwe aarde. Via deze nieuwe tijdlijn kan er overgestapt worden. Deze gaat nu binnen komen en na de 13de volle maan van 2015 zal deze een feit zijn. Het was hard werken voor vele dimensies die dit ondersteunen. DE TIMELORDS De Tijdsheren zorgen voor een goede aaneenschakeling van loskoppeling en aankoppeling van verschillenden tijdslijnen. Het gevoel wat de mens kan krijgen is afwisselend van erg wazig en onwerkelijk, tot een euforisch gevoel. Toch voelt het goed, nu dat is de overstap de transmission. Wanneer de liefde in het hart blijft stromen zijn er geen problemen. Ook al voelt het heel nieuw en onwerkelijk, dit gevoel kan niet met woorden ingevuld worden.

NATUURLIJKE TIJD

De nieuwe tijdlijn is aangesloten op de kosmische klok van de frequentie 13:20. De natuurlijke tijd. De oude frequentie had een geheel andere vibratie en daardoor wordt de mens op aarde door elkaar geschud. Op alle vlakken kan dit gevoeld worden. Zowel mentaal, geestelijk, energetisch, fysiek en emotioneel. Sommige zullen zodanig fysieke klachten krijgen alsof hun hele lichaam verstijfd lijkt te zijn. Zorg daarom goed voor je fysieke lichaam. De koude die eerst vast zat in het lichaam komt nu naar buiten. Zolang je hart in de warmte van de liefde blijft, kan er niks mis gaan. Voor degene die graag doorgaan en doorgaan, daar zullen echte TIME OUTS gaan komen. Het hart gaat nu resoneren met de nieuwe tijd, deze frequentie is erg belangrijk en stem je daar steeds op af. Zeg gewoon in gedachte: “Ik stem mij nu af op de frequentie van de nieuwe aarde (13:20)”. Het getal 33 wordt zeer belangrijk. Deze draagt ook de vibratie van deze natuurlijke tijd. De codes gaan open wanneer de mens zichzelf plaatst in deze Aquarius energie. Leef in het moment en accepteer dat er steeds veranderingen zullen plaats vinden. Dit zijn grote omschakelingen, ook voor de aarde en haar natuur.

POLITIEK en ECONOMIE

In vele delen van de wereld kunnen er chaotische toestanden gaan plaats vinden. Dit zien we al, terrorisme kan een onderdeel worden van de terreur wat nu Europa binnenkomt. Kijk erna, maar blijf op afstand. Voor degene die graag iets willen bijdragen, doe dat op een manier, die jou niet schaad. Blijf nuchter: Houdt het hoofd koel, maar houdt het hart warm. Het advies is: blijf in de liefde en zoek die plaatsen op waar dit wordt uitgezonden. Zorg voor een eigen veilige plaats, verblijf daar waar jij de energie kan neerzetten die de nieuwe aarde in zich draagt. Dit is op zich een zeer eenvoudige taak geworden. Vooral vanaf 2016 zal dit elk jaar toenemen. Het is de stroom van de nieuwe energie die toeneemt. Heb geen oordeel naar je medemens, ook al kan dat af en toe erg moeilijk zijn, omdat zij in een totaal andere wereld te lijken zijn. Dat lijkt niet zo, maar dat is realiteit. Accepteer dit en probeer zo goed mogelijk deze omzetting en overgang te begrijpen. De afstemming op de nieuwe energie is een training en echt niet moeilijk. Ooit was de liefdesenergie op aarde erg ver weg. Nu bevindt deze zich onder je voeten! De liefdes stroom kan alleen bij de mens binnen komen als JIJ toestemming geeft. Jij, de mens heeft het nu voor het zeggen, dat is nieuw, vele begrijpen de nieuwe energie niet en denken nog steeds vanuit het afhankelijk mogen zijn. Zodra je deze energie gaat begrijpen, zal je meer gaan voelen en de eigen genezing in gang gaan zetten.

ZELFHELING EN DE ZON

Eerst zal de mens zijn eigen genezing mogen gaan neerzetten. Om er vervolgens mee te gaan werken, want de nieuwe aarde energie zal eerst begrepen mogen worden. Door de eigen ervaringen daarin te ontwikkelen komen deze lessen vanzelf naar je toe. De Aquarius energie opent jouw eigen kennis van eenwording. Focus je vooral op deze nieuwe ontwikkeling op aarde. Het duister zal zeker ook aanwezig zijn, maar kan niet bij de mensen komen die volledig vanuit het hart leven. Ik, Ra wens de mens een zeer mooie zonnige toekomst. De zonne-energie zal rijkelijk toestromen in het Aquarius tijdperk. Liefde en het Licht van de zon zijn één. Deze kennis zal Ik bij vele gaan brengen, vooral bij degene die met de zon in het nieuwe tijdperk willen gaan samenwerken. De oude goden waren een ander verhaal, de energie van de zon werd toen uiteindelijk verkeerd begrepen en ingezet. De Heilige Zonnewezens trokken zich terug. Want de zon is een prachtige Goddelijke energie die veel kan herstellen op vele vlakken. Genezing kan Ik brengen vanuit de zon, bij de mensen die er voor open staan. Het hart helen met het zonlicht en de zonnecodes is een zeer oude techniek, die op vele planeten werd gebruikt. Tevens is zonlicht een grote kracht om energie op te wekken en het zonlicht kan omgezet worden als nulpunt energie. Zoals dit wordt gebruikt in de vele toekomstige schepen van het Licht.

KOSMISCH BEWUSTZIJN

Het kosmisch bewustzijn gaat nu versneld open, doordat de Aquariusenergie zich werkelijk gaat manifesteren op aarde. Dit brengt veel vernieuwing. Mijn advies: “Even” door de tijd van chaos heen kijken en dan zie, lief mens, er komt er een prachtige nieuwe aarde in het vizier tevoorschijn. Leg daar je focus op, keer op keer.

Het Gouden Tijdperk daalt nu werkelijk neer. De tijd is gekomen, lief mens van de aarde, omarm dit en laat je niet afleiden door andere “bijkomstige zaken”. Deze zijn er alleen maar om de mens af te leiden van het mooie grote Licht wat nu gaat open gaat. In de volgende boodschap zal Sanat Kumara uitleg geven over de ZONNEN VAN HET LICHT EN DUISTER. Ik, Ra ben een Zon van het Licht en breng vreugde en healing. Aquarius kinderen van de aarde: “Dans in de zon, mediteer in de zon en Ik omarm je met mijn stralen.”

Dit was Ra en Ik groet het Licht in jullie harten.

28-11-2015

Mag gedeeld worden in zijn totaliteit en zoals het is weergegeven hier, onder vermelding van de bron: Arthura Hector en website: ©ART-hura/ www.ashtarcommandnederland.com


14 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda