• Arthura Hector

Hartje Breda: spirituele reis in het Mastbos

Updated: Oct 14, 2020


Steven van Beek heeft een mooi artikel geschreven over de NAR, hij was aanwezig en had nog nooit een meditatie bijgewoond. De zon scheen, na al die regen, dat was al bijzonder!

Hartje Breda: spirituele reis in het Mastbos

BREDA - ,,Kijk!”, roept Arthura verwonderd. Ze wijst naar de hemel; een fraaie cirrocumulus-wolk siert de verder strakblauwe lucht. Een drietal buizerds vliegt bovendien in rondjes boven ons; het lijkt een voorteken. Opwinding maakt zich even meester van eenieder.

Arthura noemt de wolk een ‘sylph’. Een engelenwolk, of, zo je wil, een mythologische geest in de lucht. Ze vraagt op deze plek toegang aan de lichtelfen, opdat zij de lichtpoorten zullen openen en ons welkom heten. Uit respect voor het bos en de elfen, vraagt Arthura de resterende wandeling in stilte af te leggen.

Arthura neemt deze middag zestien mensen mee op een spirituele reis. ,,Ik wil het onzichtbare zichtbaar maken. Dat is mijn taak in dit leven”, duidt ze. Dat doet Arthura ditmaal bij de Heilige Beuk, in het midden van het Mastbos. ,,Soms opent de beuk zich. Er is daar iets wat me altijd in hogere sferen brengt”, legt Arthura uit. ,We zitten op deze aarde momenteel in een transitie van oud naar nieuw”, vertelt ze.

Lees verder:

Zie Artikel de Stem online:

http://www.bndestem.nl/breda/hartje-breda-spirituele-reis-in-het-mastbos~ae5abed7/


97 views

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda