• Arthura Hector

DWAALLICHTJES

Updated: Oct 14, 2020


De verdwaalde Lichtjes weer terugbrengen...

Ben jij een dwaallichtje geworden en zijn de sluiers om je hart neergelegd? Welk pad bewandelen de dwaallichtjes.

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Beseffen wij mensen wel wat dat inhoudt, want wanneer ervaren we een onvoorwaardelijke liefde? Alles is voorverpakt in allerlei voorwaarden waaraan we moeten voldoen om iets teweeg te brengen, onze beschaving is niet opgebouwd om het gevoel van vertrouwen te verstevigen. Mijn ervaringen met Ashtar zijn zodanig dat ik een tipje van de onvoorwaardelijke liefde heb mogen ervaren.

Vele die vanuit de dimensie van het Licht naar de aarde of andere duale werelden afdalen, raken soms verdwaald. Ondanks alles blijft het Licht vanuit de grote Goddelijke Bron schijnen en deze is voor iedereen bereikbaar. Je wordt nooit afgewezen, een warme omhelzing zal er altijd zijn.

De grote galactische Witte Broeder en Zusterschap vormen een onderdeel van dit Grote Goddelijke Bewustzijn, voor ons te moeilijk om voor te stellen hoe groot dit Licht is. Vanuit een nieuwe opdelingen vormde zich een nieuwe groep, met een neutrale naam. Deze specialiseerde zich in het terughalen van de dwaallichtjes.

Het dwaallichtje heeft geen goede navigatie meer en daardoor raakt het vaak uit haar koers. De liefde in de duale werelden is vaak ver zoek, daardoor raken Lichtjes op een dwaalspoor. Het Ashtar Command is ontstaan door de roep vanuit die werelden waar vele zijn verdwaald.

Zij zijn toen samengekomen in een Heilige Cirkel om alle dwaallichtjes terug te halen en zo ontstond er een steeds grotere groep.

Want de vele dwaallichtjes die terugkeerde sloten zich aan bij hen.

ASCENTIE

Een duale wereld die ascendeert naar een hoger veld kan in vele posities terechtkomen. Vele partijen ontstaan en vele willen hun eigen positie versterken, soms op een zeer manipulerende manier. De Lichten die neerdalen en incarneren in deze werelden vormen een groot doelwit voor misleidingen, waardoor er vele dwaallichten ontstaan en hun missie niet kunnen uitdragen. Vanuit een grote onvoorwaardelijke liefde is het Ashtar Bewustzijn geboren en zijn zij opgestaan om de roep van de vele verdwaalde zielen te beantwoorden. Een nieuwe groep vormde zich om de dwaallichtjes terug te halen en vooral om hen te ondersteunen in hun missie van

transformatie. Zij ascenderen mee met hun hoger Licht in de werelden van ascentie. Zij geven veel op om in deze werelden te gaan leven. De dualiteit en de verwaarlozing van hun harten kennis, is vaak traumatisch. Wanneer zij dan als dwaallichtjes ronddwalen, durven ze niet meer terug te gaan naar die warmte. Ze zijn gewend geraakt aan afwijzing en de vele negatieve ervaringen maken hen onzeker.

Hun hoogsensitieve vermogens bannen zij uit hun leven en proberen te voldoen aan de voorwaarde van deze duale werelden, om voorgoed verborgen te blijven. Sommige worden gevangengezet of slapen zo diep dat ze niks meer weten. Ontwaken kan met een schok ontstaan en ook dat sluiten zij dan af op een bepaald punt. Of laten zich in hypnose brengen door valse profeten. Wat je niet wilt horen, kun je ook niet veranderen. Het wordt dan te confronterend.

MAAR…

Eenmaal weer in contact met de liefdessferen, zal hun hart zeer snel genezen want hun veerkracht is groot.

Weet, dat alle dwaallichten na hun overgang van dit leven weer terugkeren naar het Licht. Zij worden daar opgevangen en gekoesterd zonder enig vooroordeel. Het enigste wat zij ondergaan is de confrontatie die zij uit de weg zijn gegaan, hun eigen flashback van het Aardeleven komt voorbij, zodat er een nieuw diep inzicht ontstaat. Hun compassie wordt op die manier vergroot en hun onvoorwaardelijke liefde wordt zo gevoed. Deze grote impuls: om te zorgen voor hun mede- Lichten in nood, wordt op die manier nog verder geopend.

VENUS:DE VROUWELIJKE KRACHT

Daarin speelt de kracht van Venus een belangrijke rol voor de Aarde en worden de vele trainingen van compassie en onvoorwaardelijke liefde doorgegeven en uitgezonden. Zo ook doorgegeven aan de sterrenzaden van het Ashtar Command en zij volgen deze trainingen vanuit liefde en vrijwilligheid. Daarom speelt Venus een grote rol in deze tijd van ascentie van de aarde.

Venus is door verschillende lagen van ontwikkeling heen gegaan, behalve de kern van Venus deze was altijd in balans. Deze kern van Licht staat in contact met de kern van de Aarde en Shamballa (Sanat Kumara), daar in de kern van Venus werden de 7 Tempels van compassie neergezet. Deze 7 stappen in onvoorwaardelijke liefde siert deze planeet en verbindt Haar met de Centrale Zon, vandaaruit zal de grote liefdeskracht in de nieuwe tijd, Maitreya de Aarde gaan verwelkomen.

De kennis van het Licht van Venus vormen een grote training van het Ashtar bewustzijn, waarmee mijn missie ook wordt ondersteunt. Dit Licht is nieuw op Aarde en wordt vaak niet goed begrepen. Dit geldt voor alle werelden die ascenderen, het Ashtar Command assisteert deze werelden in de symbolische vorm van een vroedvrouw, die het nieuwe kind ter wereld helpt komen. Zij ondersteunen vanuit respect de vrouwelijke scheppende kracht, die op Aarde weer tevoorschijn mag komen.

De mannelijk kracht is nodig voor de structuur en bouwt deze daar waar nodig, maar altijd in afstemming van de vrouwelijke scheppende kracht. Deze natuurlijke samenwerking is op aarde ver te zoeken en het is op dit moment nog steeds andersom: De vrouwelijke energie wordt gedwongen zich te richten naar het mannelijk bouwconcept. Vandaar dat de vrouwelijke Venuskracht niet goed wordt begrepen, het is hard werken om deze Lichtkracht neer te zetten. Deze kan alleen tot glorie komen als de mannelijke energie de touwtjes durven los te laten en zich willen laten leiden door de scheppende vrouwelijke kracht. Waarin de vrouwelijke creatie vanuit een veilig gevoel kan neergezet worden. De taak van de mannelijke structuur is het beschermen van deze Goddelijke vrouwelijke kracht en niet het gevangen zetten. Een grote angst ligt hierin verborgen voor het mannelijke deel en daar mogen we allemaal doorheen gaan de komende jaren. Dat is de chaos die we in en om ons heen gaan waarnemen.

Elk mens bestaat uit een vrouwelijke en mannelijke deel, de gewoonte om alles vanuit een mannelijke energie neer te zetten zit diep in ons verborgen. Dit brengt disbalans, kijk maar om je heen. De dwaallichtjes zijn hier de reden van en door afstemming op de Aquariusgolf, kan je bevrijd worden. Je bevrijdt in principe jezelf. De oude wereld is aan het instorten, want Aquarius giet het vrouwelijk water uit zijn kan terug naar de Aarde en geeft het weer de vrijheid van creëren.

Ik groet het Licht in je hart

Namasté Arthura

25-11-2017

Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

All rights reserved: ART-hura/Ashtar Command Nederland/ United Aquarius Children

VOOR BEGELEIDING IN HET TERUGHALEN VAN JE STERRENLICHT: WORKSHOPS (3 en 21 december 2017) zie mijn website! Of neem contact op.

PDF Document277 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda