• Arthura Hector

DE REGENBOOGBRUG


DE REGENBOOGBRUG

Regenbogen zijn het symbool van de eenheid, de brug is de toegang.

MIJN ERVARING

Op een zondag reed ik s ’morgens al heel vroeg op de snelweg. Via de A16 van Breda naar Rotterdam. Zoals je weet deelt de Moerdijkbrug het zuiden en noorden van Nederland in twee delen door een groot water, het Hollands Diep.

Het weer was zo vreemd, zonnig en donker tegelijkertijd. Vlak voordat ik de brug op reed zag ik plots een brede regenboog ontstaan, rechts van mij verderop in het water. Hoe dichter ik de brug naderde, hoe groter deze regenboog werd. Tot mijn verbazing groeide zij helemaal boven mij uit en werd helemaal rond toen ik midden op de brug was aangekomen. Van links uit het water naar rechts in het water bleef deze staan. Ik reed dus onder de regenboog door, er ontstond vaag nog een tweede regenboog. Door de weerspiegeling in het water zou de regenboog dus de vorm van een cirkel gemaakt hebben, maar dit kon ik niet waarnemen. Ik wilde dit dolgraag vastleggen, maar dat kon natuurlijk niet. Ik had mijn handen aan het stuur en was alleen.

ONTMOETING VAN DE EENHOORN

Het gevoel was zo apart, want ik ervaarde werkelijk een diepe verandering in mijn energie, terwijl ik door deze regenboogpoort reed leek het alsof ik werkelijk door iets heen ging, een soort regenboogwave. Alles viel van mij af en mijn hart ging open. Toen ik de brug weer afreed was er een warm en blij gevoel, zo mooi en magisch. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Het leek even op een sprookje, maar dan echt. Ik dacht nog: “Volgens mij is de Regenboogpoort geopend in mijn hart”.

De volgende dag mocht ik het bericht ontvangen van de 33ste code en deze code werd actief op de dag van de regenboogbrug. Dit is de 33ste code van Ascentie, weer een nieuwe stap.

De Regenboogbrug draagt dezelfde energie. Alles wordt anders vanaf nu. Het Aquarius Tijdperk is echt gestart, maar zal nog verder doorgroeien in haar kracht. Voor mij is de regenboog de verbinding van de zon en het water, de eenheid van twee tegengestelde energieën. Het Heilige Huwelijk in het hart.

Daarna werd mij duidelijk dat de eenhoorn vaak met de regenboog verbonden werd, voor mij het symbool van de bevrijding van gevangenschap. De eenhoorn is het symbool voor de eenheid in de regenboog en dus de bevrijding van alles wat uit balans is geraakt.

Het ware teken van Aquarius: De witte eenhoorn draagt regenbogen in zich. Deze energie trok zich lang gelden terug naar het binnenste van de aarde, waar het diamanten zonlicht schijnt. Nu komt alles weer naar buiten en opent het pad naar jouw hart.

Sommige noemen het: een Teken van God

Wanneer de witte eenhoorn verschijnt, gaat de magie in werking. Er opent zich een mooi Regenboogpad, maar waar gaat dit pad heen?

Het leidt je naar een andere werkelijkheid, de dimensie van het Goddelijke. De imaginale droomtijd is nu geopend en ieder die wil, mag dit pad gaan bewandelen. Ik heb de regenboogsleutel ontvangen en mag deze gebruiken en niet alleen voor mijzelf. Ik mag het doorgeven.

Kijk naar deze afbeelding en zie hoe het Regenboogpad leidt naar een hoger bewustzijn. Het is kijken door het Oog van God. Je mag dan kijken door het oog van de Goddelijke sleutel. Om zo jouw Hogere Zelf of Engelencode te ontsluiten. Laat het Licht maar weer indalen en verander van een dwaallicht in een Heilig Licht.

Ik zocht en liet me leiden en vond dit mooie gedicht over de regenboogbrug:

De Regenboogbrug

Er is een plaats in de hemel die Rainbow Bridge heet. Als een dier, dat een hele sterke verbinding heeft met iemand hier, overlijdt, gaat dit huisdier naar Rainbow Bridge.

Daar zijn graslanden en heuvels voor al onze speciale vrienden zodat ze kunnen rennen en samen kunnen spelen. Er is genoeg eten, water en zonneschijn en onze vrienden zijn er warm en comfortabel.

Alle zieke en oude dieren worden hersteld in gezondheid en kracht; die gewond of verminkt waren, worden weer ongeschonden en sterk, precies zoals wij ze herinneren in onze dromen. De dieren zijn gelukkig en tevreden, maar er is één klein ding: ze missen allemaal een speciaal iemand, iemand die achtergelaten is. Ze rennen en spelen samen,

Maar er komt een dag waarin er één plotseling stopt en de verte in kijkt. Zijn heldere ogen staan strak; zijn verlangende lichaam begint te trillen. Opeens breekt hij van de groep, vliegt over het gras, sneller en sneller. Je bent gezien, en wanneer jij en je speciale vriend elkaar eindelijk treffen, houden jullie elkaar stevig vast in dit vreugdevolle weerzien, om nooit meer apart te zijn.

De vrolijke kussen regenen op je gezicht; je handen aaien de liefdevolle kop, en je kijkt nog een keer in die vertrouwde ogen, zo lang weg uit je leven, maar altijd aanwezig in je hart. Dan steek je Rainbow Bridge over, samen...

Auteur onbekend

De Regenboogbrug is de brug tussen de Hemel en de Aarde, een prachtige verbinding tussen alles wat zichtbaar en onzichtbaar is. Het is tegengestelde van het stoffelijke en dus de andere helft van ons leven op Aarde. Ons bewustzijn wordt geheeld als wij niet langer ontkennen, dat er meer is dan alleen de tastbare materie. Zonder deze angst kunnen we weer heel worden en een vreugdevol mens zijn.

ZON EN MAAN

De zon en maan mogen elkaar weer omhelzen, hoeveel pijn is er niet in de harten van vele, waarin deze verstoord zijn geraakt. Alle pijn komt hiervandaan, dus heel je beiden delen in jezelf dan komt de vreugde terug. De angsten komen dan wel voorbij, maar dit zijn de angsten om de onbekende weg in te slaan. Blijf niet langer lijden want de oplossing ligt in jezelf. Negeer je eigen gevoelsdeel niet langer meer, kijk om je heen. Welke tekens zijn er die je hierin kunnen leiden? De mist doorbreken is de mist van angst aangaan. Het is lef hebben om dit te doen en ik weet waarover ik spreek.

HET WATER

Het water op aarde verandert en vele tekens heb ik ontvangen en zelfs visioenen, helaas is het nog te kort dag om hier iets over te vertellen, maar dat gaat komen. Het is de aankondiging van het Aquarius water wat in verbinding staat met de regenboog. Wat we zien in de wateren van de aarde is hetgeen wat er in ons leeft, het water geeft signalen en alle waterdieren en wezens slaan alarm. Diep in de bodem van de zee is er iets aan het gebeuren.

Hoe ga jij in het dagelijkse leven om met het vrouwelijke waterdeel? Het Regenboogpad zal je ogen openen en dingen laten zien, die je altijd gewoon vond. Vanuit automatisme naar zelfbesturing overgaan via de creatiekracht. Het reizen in de psychedelische dromen en deze weer herstellen. Het kunnen soms moeilijke overwinningen zijn, maar wel de juiste om jezelf weer te verbinden. Kijk naar je relatie(s) en zie wat er gebeurt.

Het opengaan van de regenboogbrug zal velen gaan raken, want de onzichtbare werelden dalen neer op de aarde. Wanneer de Hemel op de Aarde valt zullen alle mensen ontwaken. We staan aan het begin van een totaal ander tijdperk met een onvoorstelbare kracht, deze kracht wordt geopend en spoedig zal je begrijpen wat ik bedoel.

Het is immers niet in woorden te bevatten.

Ik groet het Regenbooglicht in je hart,

Namasté Arthura

26-11-2017

Dit bericht mag gedeeld worden in zijn geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

All rights reserved: ©ART-hura/ Ashtar Command Nederland/United Aquarius Children

PDF DOCUMENT


498 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda