• Arthura Hector

Het vrouwelijk concept


De Blauwe maan geeft de dubbele kracht van het vrouwelijk concept weer.

De ondermijning van het vrouwelijk concept of desinformatie over de maankracht, kan ook de man sterk beïnvloeden en verzwakken

In de maand januari zijn er twee volle manen (2 en 31 januari) en deze werken in de huidige resonantie goed door. Wil je nu echt iets veranderen in je leven, grijp dan deze kans om je omzetting te verdubbelen. Op 2 januari werd de SUPERMOON aan de hemel gezien en deze diende als voorbereidende kracht naar de komende BLAUWE MAAN van 31 januari.

DE BLAUWE MAAN

Het water gaat opstaan en zuivert de mens en de aarde. Laten we ons goed afstemmen op Moeder Aarde, zodat we weten wat er komen gaat. Zij is immers ook vrouwelijk van energie en snapt heel goed wat de balans is in dit vrouwelijke concept. Daarnaast werken de maan en de aarde samen aan een goede uitkomst.

Elke vrouw zal vanaf 2018 ondersteunt worden in haar talenten, om de aarde weer verder te activeren en te ondersteunen in haar vrouwelijk concept. Deze gaat zich nu stevig bewegen naar alles wat in onbalans is.

TRAUMA

Trauma’s komen boven water, ook misstanden die zijn ontstaan in de vrouwelijke energie. Het is nodig, om de mannelijke zon wakker te maken en in hen het veld van ontvangst te openen. Stralende zonnen, ontvang nu eens de kennis via je vrouwelijke maankracht.

Daarnaast mogen we wel gaan oppassen dat we vanuit de rol van aanklager niet gaan overdrijven. De energie van veroordeling is niet wat de boventoon mag gaan worden. Blijf niet hangen in wat is gebeurd, maar sta op in het loslaten!

LOSLATEN IS VOORUITGANG

Via het loslatingsproces kan er veel ruimte vrij komen in ons systeem, zodat de nieuwe zaden van Aquarius de mogelijkheid krijgen om wortel te schieten en uit te groeien tot nieuwe visies. Het vasthouden aan angst of verdriet werpt stilstand op. Het wakker schudden van het vrouwelijke concept, mag niet uitmonden in mannenhaat of andere discriminerende vormen van afkeer naar je medemens. Alles moet na de zuivering opnieuw neergezet worden en vanuit een totaal andere visie gaan resoneren. De visie van strijd en overwinning komt langzaam ten einde en is oud. Samengaan en verbinden komen nu tot ontwikkeling en gaan de hoofdrol spelen. We mogen met elkaar iets nieuws uitvinden: Het uitvinden van een nieuw soort wiel, maar een wiel is een wiel. Het gaat erom hoe dit wiel gaat draaien en waar draait het op uit? Draait dit nieuwe wiel vanuit een kunstmatig intelligentie en is de mens de moderne slaaf die dit rad draaiende houdt? Worden jij en ik onbewust een onderdeel van een onpersoonlijke motor van leegte of ontstaat er een wiel waarin de mens zijn vrijheid weer ontmoet?

WIEL VAN VERZOENING

Na het zuiveren, komt de loslating en weer daarna de verzoening. De enige oplossing is de omarming van de negatieve vormen van onderdrukking. De moderne slavernij wil nog verder doordringen in onze maatschappij, nu op een andere digitale manier. Wanneer nog steeds de vrouwelijke energie wordt onderdrukt, zal ook de mannelijke energie verder in onbalans komen. Wij allen zijn dus slaaf van deze verarming.

Wat is nu het vrouwelijk concept? Dat is hetgeen wat wij in onszelf mogen gaan openen. Wat is vrouwelijk en wat is mannelijke energie? Misbruik van het ene geeft vervorming van het andere. Toch gaat het nog steeds door en onbewust werken we hieraan mee. We weten blijkbaar niet meer wat een natuurlijk bewustzijn is. Daar ligt het probleem, in het onbewuste deel. De vertroebeling en de verwarring van onze onbewuste staat. Wat is nog wat het is en wat is werkelijkheid?

Deze innerlijke processen zijn de start van de opening van dit vrouwelijk concept. De uiterlijke vervorming hebben we tot in de treure mogen beleven en we worden het beu. Het geeft verveling. We missen de diepgang en de echtheid. Er staat steeds meer op wat vanuit het uiterlijke beleeft wordt en toch vult dit ons hart niet.

DIEPE VELDEN VAN ONBEWUSTZIJN

De diepgang ligt in de eenvoudige dingen van het leven, de diepgang ligt in de innerlijke processen waar we geen zin in hebben. Ook binnen de spirituele wereld lijkt het of alles alleen vanuit mooi Licht er mag zijn. De schaduw van de nacht is aanwezig in ons mensen en wanneer de maan straalt, wordt deze nachtzon vergeten en we slapen door alles heen. Om steeds meer te vergeten, dit vormt een zeer goede basis voor de digitale nieuwe cyberwereld. Zij sluiten zich hierop aan en stelen onze dromen en onze ziel. Onbewuste velden bereiken we slechts nog via de slaap en daarin ligt jouw maankracht, daarin ligt het vrouwelijk concept in besloten. Hoe openen we deze weer opnieuw. Is dit nu de geheimzinnige doos van Pandora? Creatiekracht is het vrouwelijke samenspel met de mannelijke krachten. Deze bundelen levert meer diepgang op en vele nieuwe visies.

Willen we de doos van Pandora openen?

De vele angsten waar we doorheen dienen te gaan werpen een grote mistlaag op. We bedenken dat we diep gaan, maar zo diep? Dat is erg diep. Wat ontmoeten we in deze diepte van onze onbewuste ziel? De psychedelische werelden die ons brein en hart verbinden kunnen immers ook kunstmatig worden opgeroepen door chemische DMT en drugs. Alles wordt toegediend van buitenaf om de saaiheid te doorbreken een schijndiepte te beleven. Het kan echt niet gekker worden. Het vrouwelijk concept wordt door onechte zaken vervangen. Een kunstmatige moeder die haar kinderen kunstmatig voed kan ook een wereld worden waarin we verstrikt raken.

EEN ANDERE JIJ

Een andere jij ligt daar verborgen, onder de mistige lagen van illusie. Laten we vooral niet met de angst gaan sollen, misschien dat een enkeling onder ons deze angsten wel gaat doorzien en deze moeilijke omzetting tegen wil en dank mag gaan maken. Om zo als verkenner in de doos van Pandora te duiken om dit pad te gaan ontsluiten. Om zo deze onbekende tunnel te openen en zijn medemens te leiden naar een eigen zielenlicht?

Waar zijn zij, die als verkenner op willen gaan staan en je hand vastpakken om door deze chaos van verwarring te leiden. Welk wiel is dat dan? Het wiel naar je eigen innerlijke stilte. Wil jij degene zijn die door grote lagen van pijn en tegenslag het pad effent voor je medemens. Het is een grote opoffering en deze lijkt soms onmenselijk groot, maar vergeet niet de beloning, want die is er ook. Het is de beloning van de bevrijding van je eigen ziel. De bevrijding van je diepe angsten ontketend een geheimzinnige stilte. Een stilte van wijsheid is niet meer dan de stilte van een diepe rust en dan plots staat er een stille vrede op.

SPIRITUELE VERKENNER

De magiër in het sprookje moet ook vele queesten doormaken om vele diepe illusielagen te doorbreken. Vele die op het spirituele pad gaan lopen, weigeren dit deel aan te gaan. De diepte van de vrouwelijke maanenergie is niet het makkelijkste pad. Geen wonder dat we dit deel links laten liggen en liever aan de oever van het water willen blijven staan kijken, hoe het water beweegt. Vanuit een afstand bepalen wat goed is en wat werkelijkheid is. Vanuit de illusie de diepte beleven kan niet. De diepte is eng en dat wordt ons al vroeg aangeleerd. Ga vooral niet te diep, blijf lichtzinnig en leuk doen. Het imago is belangrijker dan de werkelijke zielenkracht. De roep van de ziel en haar genezing worden dus uitgeschakeld. Zelfs wanneer er diepe trauma’s voorbijkomen, stap er maar overheen dan ben je ervan af. Wie deze leugen heeft verzonnen, heeft de disbalans bedacht. Dit is de kern van al ons leed. De lagen angst stapelen zich op en de wereld wordt zieker.

JIJ BENT MIJN ANDERE JIJ

Jij bent mijn andere jij. Jij, ander mens bent een deel van mijn probleem en mijn oplossing. De opoffering die wij gaan maken voor elkaar, zijn lang nog niet zo gek. Laten we nu gewoon de diepte ingaan en onder de oppervlakte van het water gaan kijken. Laten we nu eens echt onze ziel gaan helen en ervoor elkaar zijn. Want welke nieuwe werelden liggen daar verborgen? Is het niet daar waar de stilte ons samen brengt en de verbinding die jij en ik vertegenwoordigen vergroten.

Lief mens ik heb je lief…want ik heb mijzelf lief

Is dit de oplossing die we in ons dragen? Laten we dan nu samen de doos van Pandora openen en alles wat tevoorschijn komt samen dragen en oplossen. Want nadat al onze angsten zijn verdwenen komt de liefde vrij. We mogen de moed niet verliezen en we mogen doorgaan in dit bijzondere proces van evolutie. Want ik voorzie in mijn dromen een nieuw paradijs en aan de horizon kan ik haar al voelen.

Reis met me mee naar de wereld van bezieling, in het water springen is nodig om echt te voelen wat het vrouwelijke water is en dan via onze dromen creëren samen met het water onze ware werkelijkheid.

Arthura Hector

25-01-2018

MIJN VISIOEN

· · ·

Mijn visioen gaat over het duiken in de zee, het water is chaotisch en zelfs de vissen zwemmen door elkaar heen. Er is onrust en het water lijkt van alle kanten naar elkaar toe te stromen. Walvissen en dolfijnen alles zwemt door elkaar heen. Als een maalstroom.

In de bodem van de zee blijkt er een onbalans te zijn. De vele aanvallen op Moeder aarde en de ongelukken die ontstaan via de oliewinning gaan voor grote problemen zorgen. Ook het lozen van onzuiver afval werkt door.

Wees bewust van de aarde en geef om haar. Dat zal zij voelen en jou daarbij omarmen.

ZUIVERING VAN ALLES

PDF DOCUMENT LEZEN

Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect (mag niet gekopieerd worden door derden of delen ervan gebruikt worden in een andere context) en onder vermelding van de bron en website: Arthura Hector. www.ashtarcommandnederland.com

All rights reserved ART-hura/Ashtar Command Nederland/United-A-Children


#VrouwelijkConcept #Aquarius

497 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda