• Arthura Hector

INNERLIJKE VERLICHTING of innerlijk conflict?


Innerlijke Verlichting

LORD ASHTAR

Ik heb eerder gesproken over de grote verandering en nu wil ik spreken over het grote Kosmische Licht dat de aarde binnenkomt, dit Licht zal de aarde Innerlijke Verlichten in haar kern en alle harten binnen gaan dringen.

Alle harten resoneren mee in dit Licht, want wat blijft er nog anders over dan in de liefde te zijn? Wat kan de mens nog helpen om uit deze benarde situatie te geraken? De aarde raakt in conflict met de wezens die haar belagen. Haar liefde kan niet langer meer genegeerd worden, dit is haar ware kracht en deze staat nu op.

Innerlijk Conflict

LADY GAIA

Het conflict van de aarde weerspiegeld in elk hart van de mens, ook daar zijn nog enkele conflicten die opgelost mogen worden. Wanneer het menselijk hart in conflict raakt met haar omgeving, laat haar dan zijn wie ze is. Toon je ware eerlijkheid en laat het masker van de leugen achter je. Jouw kwetsbare zelf mag getoond worden. Daar ligt een enorme kracht van liefde en empathie. Het is nu tijd om te laten zien wie je bent om vanuit liefde jouw innerlijk Licht te laten opbloeien. Dit is een zeer mooi licht van passie. Geloof in jezelf.

Toch kan er een innerlijk conflict gaan opspelen en dit innerlijk conflict mag eindelijk weggenomen worden. Door je focus ergens anders op te leggen voorkom je grote terugslag. Ga dus verder in je proces van innerlijke verlichting. Blijf mediteren in de innerlijke stilte van het moment en visualiseer je eigen innerlijke Lichtkracht. Laat het als een zon schijnen en de omgeving verwarmen. Dit is de ware liefde die je mag gaan openen in je hart, je eigen innerlijke Licht verspreiden, keer op keer.

Als je toch in een conflict belandt en je zo verdrietig machteloos voelt, helpt deze methode om niet verder meegezogen te worden in negativiteit.

Ik begrijp je neerslachtigheid, ik begrijp je boosheid. Je opstandigheid naar andere, die je weer hebben verraden. Keer op keer ben je verraden en afgewezen.

Weet, Mijn hart is mijn kern, mijn kern resoneert met jouw hart. Voel dit en stem je af op dit nieuwe Licht wat de aarde zal verlichten. Dit Innerlijke Licht gaat bijzondere momenten geven. Heb vertrouwen want ik zorg voor jou, lief aardekind, ik ben de moeder van alle wezens op aarde. Ik ben het levend bewustzijn wat in je hart fluistert: “Heb je naaste lief”. Jouw eerlijkheid zal een gloed van Licht op je gelaat vertonen, want dit zijn de ware zielen die hier zijn gekomen om mij te helpen in het zuiveren van de aarde. Sta op en verlicht je eigen innerlijke zielskracht.

Motiveer jezelf en je omgeving om in liefde te gaan leven. Blijf kwetsbaar, ook al wordt de wereld om je heen harder. Ze hebben jouw liefde juist nodig. Een Licht in de schaduw, dat is wat je bent. Samen met mij, Gaia, kunnen we alles gaan verlichten. Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, maak jezelf zichtbaar, open je talent en laat dit Licht zien. Wees niet bang, het is tijd.

Twijfel en angst?

Weet je niet hoe en twijfel je nog steeds, kan je nog niet zien wie je werkelijk bent? Nu, dat gaat komen. Dit jaar kan het Licht bij je komen waar je zo lang naar hebt verlangd. Wat belangrijk wordt, is jezelf openstellen voor dit Licht. Laat je (illusie)sluier van zelfbescherming vallen en durf weer te leven. Teveel jezelf verstoppen achter misten, is niet goed. Overwin je angsten en kom tevoorschijn, ga in het genezende Licht staan. Dan kan ik, Lady Gaia, je aanraken met een liefde die je lang niet hebt gevoeld. Probeer diep vanbinnen te horen wat mijn resonanties zijn en open dan je hart. Je zal gaan stralen van vreugde, ondanks je verdriet of verlies. Ik zal je keer op keer omhelzen. Ik zal er altijd voor je zijn.

Kosmisch Licht

LORD ASHTAR

Het grote Kosmische Licht komt naderbij, Hij zal de kern van de aarde verlichten en het innerlijk Licht in iedereen doen ontvlammen. Zodat vele op het pad van vertrouwen kunnen gaan lopen. Dit pad zal een groot Licht gaan verspreiden onder degene, die de liefde als kern in zich dragen. Dit Licht zal als een baken worden neergezet om degene te begeleiden op hun tocht. Volg dit baken en laat je leiden door je hart. Door alle chaos heen, wordt je geleid naar een wereld van vreugde.

Geloof in jezelf, geloof in je eigen kracht en je universele zelf tilt je op naar een niveau van hoog bewustzijn. Zelfs in de schaduw zal het aangenaam vertoeven zijn. De wereld van vreugde zal eerstgeboren mogen worden in je eigen hart, om deze daarna te gaan uitbouwen in het veld van overvloed.

De evolutie is in volle gang en de oude aarde zal veranderen. Om vervolgens over te gaan in een nieuwe vorm. Daarom is het van groot belang om jezelf voor te bereiden op deze grote overgang.

Het lukt misschien niet altijd om positief te blijven, want de veranderingen zullen zeer groot zijn. Een wereld van onbalans zal voorbijkomen. Elkaar ondersteunen in deze grote verandering is wel hard nodig. Weet dat de kracht van GAIA zeer groot is, haar overlevingsmechanisme zal haar door alles heen loodsen. Daar mag jij op meeliften. Dat is het plan. Volg het plan van het grote Kosmische Licht dat met jou resoneert, vanuit de aarde en vanuit de kosmos.

De kosmische maankracht

De vele omschakelingen die deze maand maart in zich draagt, kunnen leiden tot grote veranderingen in je leven. Twee volle manen, zoals in januari zorgen voor veel beweging in de sferen. (2 maart was de start en 31 maart de blauwe maan en deze wordt de afsluiting van dit drieluik). De Equinox van 20 maart draagt veel kracht in zich, vele gaan dit voelen. Dit alles in combinatie met de twee manen zal er kosmisch een beweging gaan komen naar de aarde toe. Na deze maand van maart begint er een nieuw Licht te schijnen.

Namasté

Wij groeten de liefde in je hart Lady Gaia en Lord Ashtar

PDF

Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

#Innerlijkeverlichting #Liefde #Aarde

462 views

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda