• Arthura Hector

Grote Vergadering: mijn ervaring


MIJN ERVARING

Op 20 maart 2018 werd ik uitgenodigd door Ashtar om deel te nemen aan de Grote Vergadering. Dit is een zeer grote bijeenkomst en deze wordt meestal gehouden in het grote Lichtschip van de Galactische Federatie van het Licht, tijdens de Lente Equinox. Er wordt een overzicht gemaakt en bekeken wat nodig is.

Op 20 maart 2018, nog voor de Grote Vergadering begon haalde Ashtar mij op en ik kwam in de ontmoetingsruimte, een zeer grote lounge, waar iedereen zich verzamelde en elkaar weer kon begroeten.

De Lichtschepen zij heel mooi en Licht. Dit Lichtschip is vooral wit van kleurenergie. De energie is liefdevol en zacht als fluweel. Iedereen schrijdt voort op een zachte en wervelende manier. Op aarde in de stof is alles veel harder en directer. Het is gewoon heerlijk om daar te zijn en wat een cadeau dat ik deze keer alles heel bewust mocht zien en doorgeven. Vaak herinner ik mij maar een deel. Nu vertelde Ashtar mij ook dat ik zo dadelijk met het geven van de Kosmische Reis (NAR) de groep mocht meenemen naar deze vergadering. Deze werd deze gehouden in een bos met een oude Keltische tempel van bomen. De druïde hiervan heb ik eerder mogen ontmoeten.

Eenmaal in het Lichtschip stonden wij boven aan de balustrade en ik kon naar beneden kijken vanuit een soort vide, waar een mooie bloemencirkel lag. Ashtar vertelde mij dat ik deze had neergelegd om de bloemenkinderen te eren. In een andere reis werd dit weer bevestigd: “Het bevrijden van de bloemenkinderen van Saturnus”.

EL MORRAY

Plots verscheen El Morray voor mij en zijn vriendelijke ogen brachten mij in een diepe rust. Zijn witte tulband herkende ik direct. Via de ogen kunnen we communiceren, ik bedoel telepathisch via gedachtekracht. Ik ken Hem al langer en heb Hem vaker gesproken. Het is een liefdevol wezen met een enorme wijsheid. We delen veel. Het is duidelijk dat vele opgestegen Meesters aanwezig waren en de Galactische Witte Broederschap nauw betrokken is in deze setting.

MELCHIZEDEK

Je kunt je amper voorstellen hoe immens groot deze ruimtes zijn. Alles is in ronde vormen of golvende lijnen gecreëerd. Waardoor de Feng Shui heerlijk doorstroomt. Op een bepaald moment zag ik Melchizedek met zijn witte lange baard in een rustige tred naar mij toe komen. Zijn kleed sleepte een beetje over de grond achter hem aan. Hij sprak mij aan met een zachte stem. Meestal geven zij complimentjes en ik moet zeggen dat het mijn energie altijd weer extra verhoogd, alsof er een Healing langs komt. Het is gewoon een weldaad met hen te spreken en Hij sprak over een witte parel. Toen draaide hij zich om, iemand riep hem. Ik zag zijn mooie witte lage haren en in een opwelling van liefde wilde ik deze strelen. Zonder dat hij zich omdraaide naar mij, hoorde ik hem zeggen: “Je mag mijn haren strelen alsof deze van jou zijn”. De aanraking werd meer dan een simpele streling. Een energiegolf ging door mij heen en ik voelde zoveel vreugde. Ik werd elektrisch geladen, leek het wel.

Ashtar stond de hele tijd naast mij en keek rustig toe. Totdat Hij mij vroeg om met mij verder te wandelen naar mijn lievelingsplekje: Naar de grote ovaalvormige ramen van het Lichtschip en deze kijken uit naar de kosmos. Er zijn daar een soort van loungebanken gesitueerd waarin je heerlijk kan ontspannen. In de momenten van ontspanning ga je hier heen en het geeft je zoveel verruiming in je geest en ziel, dat je vanzelf oplaad.

QUAN YING

Onderweg naar het lounge gedeelte zag ik Quan Ying verschijnen, zij begroete mij subtiel en ik stond perplex om schoonheid. Nog nooit heb ik haar zo mooi waargenomen. Ik word dan helemaal aangeraakt en ben helemaal stil van verbijstering. Aan de grond genageld zou je kunnen zeggen, maar dan op een niet aardse manier.

Deze afbeelding komt het dichts bij hoe ik haar waarnam. Precies deze blik en zij sprak tot mij over de witte parel, zij opende haar hand en daar lag een witte parel en ik nam deze tot mij. De draak was in de energie aanwezig en ik zag deze weer wel en weer niet.

Deze ervaringen lijken psychedelisch, maar zijn werkelijkheid. Er is een groot verschil om iets te visualiseren en vanuit fantasie dit waar te nemen, dan wat ik ervaar. Dat komt doordat mijn kosmische poort van bewustzijn is geopend. Ik ben daar werkelijk. Deze multidimensionale ervaringen kunnen ontstaan, ook het talent is bij ieder anders en ook daarin is weer een gelaagdheid van diepte en vormen van realiteit. Op dat moment treed ik uit en via mijn verhoogde trilling kan ik mij verplaatsen. Ik verplaats mij dan naar een andere etherische dimensie. Reizen gaat daar heel anders. Dit eerste deel duurde een kwartier. Ja, ook tijd is daar heel anders dan onze aardse tijd. Er vind niet alleen een versnelling plaats in je eigen lichaam, maar ook in deze dimensie is er een verhoogde trilling en een grotere snelheid van atomen. De aanrakingen zijn dan ook fysiek te voelen, direct komt de energie binnen. Omzettingen en alles wordt direct beleefd via diepe emoties. De omzettingen zijn zo heftig. Ook met Ashtar heb ik een bijzondere diepe band, Hij steunt mij en helpt mij door alles heen. Hij is zo liefdevol. Ik ga verder…

Toen ik met Ashtar de lounge nabij het grote raam naderde, kwamen veel herinneringen omhoog. Ik zit hier vaak kijkend naar de sterren en de kosmos. Wij namen plaats en Hij zei op rustige toon dat ik tijdens de ceremonie van de volle maan (NAR) samen met de groep hier terug mocht komen en aanwezig mocht zijn bij de Grote Vergadering. Mijn hart maakte een sprongetje, meestal ben ik in etherische vorm bij de bijeenkomsten van het Ashtar Command en vele dingen weet ik dan niet meer in wakende toestand. Hij zei: “Het is nu tijd om terug te gaan”. Op dat moment kwam ik weer terug. De bel ging en de deelnemers voor de kosmische reis kwamen binnen.

KOSMISCHE REIS

Ik vertelde hen wat Ashtar had gezegd en waar we naartoe gingen. Dat werd warm ontvangen. Even later vertrokken we naar het bos.

In het bos werd de witte cirkel gemaakt op een Heilige Plek. Een oude Keltische Tempel. Ik begeleide de groep en al snel stegen we op naar de Hogere dimensies, via een bepaalde techniek, die ik heb doorgekregen van Ashtar.

Je kunt alles in principe via de etherische velden neerzetten, alleen niet iedereen kan zich hierop afstemmen. Hoe hoger je vanuit de stof kan trillen, hoe meer onzichtbaar je wordt en uiteindelijk los je op. Er zijn vele manieren om te reizen.

De Healing komt altijd door in het fysieke veld en ieder ontvangt dit op een eigen manier. Dit alles kan ontwikkeld worden. Ieder beleeft deze reis op een eigen unieke manier. Nadien hebben we ook verschillende ervaringen gedeelt en sommige overlapte elkaar of vulde elkaar aan. Sommige ook niet, zij zagen kleuren en voelde veel liefde. De reis gaat verder..

MIJN REISERVARINGEN

Eenmaal op het Lichtschip aangekomen was ik weer samen met Ashtar en nu namen we deel aan de Grote Vergadering die uit vele onderdelen bestond. Deze werd gestart met het delen van ervaringen, weet dat er vele verschillende sferen en dimensies aanwezig zijn. Het gaat niet alleen over de Aarde. De gehele kosmos doet mee.

Deze enorme grote zaal, was opgebouwd uit segmenten, rond en gelaagd. Deels leek het op een arena, maar dan weer gespiegeld naar boven toe helemaal doorgaand. Waarin weer rondvormige segmenten konden bewegen. Het ronde segment leek een beetje op een glazen (plasma) doorzichtige vorm van een noot en zweefde naar voren zodat iedereen ons goed kon horen en zien. Ergens in het midden zweefde een setting van de Heilige Raad, zij luisterede en maakt opmerkingen of stelde vragen. Er was ook een Groot Licht en sommige Lichten dan heel erg op in een bepaalde sfeer, wanneer zij communiceerde met elkaar of met het Grote Licht.

Vele spraken en ook Ashtar sprak, tot mijn verbazing gaf hij mij ook de kans om te spreken over de Aarde. Alles is daar groots, maar niet zodanig overweldigend dat je je klein voelt en onzeker, integendeel, je mag gewoon zijn wie je bent. Ik deelde mijn ervaringen over de Aarde vanuit mijn visie. Ik sprak over de pijn en het verdriet waar we als mens doorheen gaan nu. De omzettingen en ook de vele aanvallen van de verschillende energieën. Dat het nu echt heel heftig kan zijn. Vooral de buitenwereld is in chaos. Dat er nu echt hulp mocht komen om de omzettingen te verzachten. Het was een noodkreet merkte is.

Dat de liefde die ik ervaar vanuit de kosmos heel mooi en bijzonder is, maar dat ik op Aarde hier ook vrij alleen in sta. Ik wil mijn missie uitdragen, maar soms wordt deze bemoeilijkt.

Op deze manier werden vele gehoord. Het ging niet alleen over de Aarde, maar over de gehele kosmos. Niet alles heb ik gevolgd, dat zou teveel worden. Alles eromheen speelt een grote rol wanneer een planeet door een verandering heen gaat Alles werd gearchiveerd. Daarna was er een ontspanningsmoment.

HEALING BLOEMENCIRKEL

In deze pauze kon er ook een meditatie gevolgd worden rondom de bloemencirkel zodat er gebeden kon worden en deze Helende Lichtkrachten werden verstuurd naar gebieden in het universum die dit nodig hadden. De Bloemencirkel was multidimensionaal en werd aangevuld met kristallen. Deze kosmische bloemen waren zo mooi en etherisch. Een schakering van verschillende paarse kleuren, ook blauw en wit kwamen voor. Wanneer er cirkels worden gevormd, dan blijft de basisvorm hetzelfde, maar de aanvulling van de Lichtwezens is heel verlichtend. Het wordt dan een levende vorm van Licht. Steeds in verandering, op een bepaald moment werd de bloemencirkel een regenboog. Deze maakt ook een geluid wat doordringt door alles heen. Door heel het Lichtschip.

Nadat dit eerste onderdeel van de Grote Vergadering was afgerond en na de meditatie van de bloemencirkel, trokken wij ons terug in het compartiment van Ashtar. Ikzelf heb daar ook een eigen deel waar ik woon en kan verblijven. We kregen bezoek van Sananda en ander Lichtwezens van het Ashtar Command. Er was blijkbaar een soort overbruggingsmoment voordat het Grote Licht ging spreken.

HET GROTE LICHT

Wanneer het Grote Licht gaat spreken smelten alle leden van het Licht die daar aanwezig zijn samen in één grote verblindende ster. Om zo de geesten te verbinden en op één lijn te brengen. Op deze manier communiceren zij vanuit puur Licht. Dit gaat veel verder dan telepathie. Zij worden één van geest en ziel met het Grote Licht, zodat ze alle problemen of oplossingen samen tot één concept kunnen brengen en deze kunnen overzien. Op die manier worden oplossingen door gegeven op een zuivere manier, zodat er geen miscommunicatie kan ontstaan. Ook al hebben vele een andere visie.

Het is een supersnelle en superintelligente vorm van communicatie. Deze is dan ook alleen voor de allerhoogste Lichtvibraties toegankelijk. Toen dit begon, gingen we terug naar de Aarde. Want wanneer dit grote Licht gaat stralen wordt het gehele Lichtschip een stralende zon.

De uitslag van deze Grote Vergadering werd mij op 10 april 2018 doorgegeven.

Zie bericht van Ashtar over de Grote Vergadering van 20 maart 2018.

Een Lichtgroet van Arthura

11 april 2018

Dit bericht is persoonlijk en mag gedeeld worden vanuit respect en liefde, in zijn geheel en via de weblink van mijn website. Onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

#Grotevergadering2018

635 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda