• Arthura Hector

De Blauwe Straal van Aquarius


Blauw is de kleur van het water, de Hemel en de kosmos

De Blauwe energie is een koele verfrissende energie die in vele vormen voorkomt. Vanuit de aarde gezien, komt het blauw voor in het water en in de lucht. Mensen zijn dus bekend met de kleur blauw en de energie van het blauwe bewustzijn. Deze komt veelvuldig voor op aarde.

Vanuit de kosmos is de aarde een blauwe planeet, inmiddels weten we dat de aarde een blauwe planeet is en de kosmische energie die vanuit de aarde de kosmos instroomt trekt vele Blauwe Lichtwezens aan.

Het zijn de levensvormen van het Blauwe Licht en zij werken samen met de Gouden zonnestralen. Zodat hun balans intact blijft. Het werken vanuit sferen en dimensies komt voort uit belangstelling en eenwording. Vele blauwe energieën willen graag met de aarde samenwerken, maar ook vele andere stralen voelen de aantrekking van het aardse bewustzijn.

Wit Licht en kristalbewustzijn

Het witte Licht schijnt vanuit de Grote Lichtbron naar de aarde en onbewust worden we hierdoor zachtjes aangeraakt. Dit is het Licht waaruit we allen geboren zijn en dit Licht bevat sterrenstof. Wanneer we naar de nachtelijke hemel kijken, zien we op zeer heldere momenten de sterren flikkeren. Grote witte sterren lijken dan in vele kleuren te transformeren en als regenbooglicht te bewegen. De schittering van een ster is zo magnifiek. Het betovert je. Het is magisch.

Elke ster lijkt dan een diamantje en vele diamantjes schitteren aan de diep donkerblauwe hemel. De nacht brengt ook koelte, vooral als de hitte overdag is gestegen naar een broeipunt. De nacht lijkt dan een oase van stilte, waarin de koelte kan doordringen op de huid van een mens. Jouw huid bestaat uit vele cellen, die dit licht kunnen opnemen.

Jouw sterrenstof reflecteert in het kristallijne veld, de mens kan in elke cel het kristalbewustzijn openen. En dat komt omdat elk mens vanuit dit sterrenlicht geboren is, ook de aarde en het planetair bewustzijn zijn opgebouwd uit sterrenstof. Wit reflecterend Licht en dit Licht danst.

Het levende Sterrenstof bestaat uit vele kleine deeltjes wit Licht, die vanuit de oerbron reflecteren in ons systeem. Kristallen bevatten veel van deze stof en zijn in de aarde ontstaan. Je zou dus kunnen zeggen dat kristallen tot een aardse-sterrenstof zijn gematerialiseerd. Zij laten een deel van de kracht zien die vele sterren in zich dragen. Kristallen zijn bijzondere zenders en ontvangers, die alles kunnen versterken of doorgeven. Je zou dus kunnen zeggen: “ dit zijn de mobieltjes van de kosmos”. Telepathisch en energetisch brengen zij vanuit de aarde en de kosmos de boodschappen bij de mens. Deze informatie brengt de kennis van het onbewuste naar boven. Een deel wat versluierd is geraakt, kun je dan weer openen. Open je dit deel van je gevoel, dan communiceren met je eigen kristallijne sterrenstof.

De kosmos is koel, maar de gouden zonnen zijn heet

Een grote hitte schept droogte en bij gebrek aan water, kan de nacht deze verkoeling brengen. De kosmos wordt zichtbaar en ook de frisse energie van de nacht brengt de kosmos dichterbij. Het dringt in je aardse bewustzijn door en ontspant. In de nacht kan de slaap jou laten reizen naar de vele sferen van het kosmisch bewustzijn.

In elk kristallicht weerspiegeld het witte Licht. Welke kleur deze kristal ook heeft, het zal altijd reflecteren en het Licht laten dansen. Zonlicht en maanlicht versterken de kracht van het kristal, het sterrenstof komt dan tot leven. Zonder imago en ondanks alles wat er gebeurt met de mens, zullen deze Poorten van Licht altijd aanwezig zijn.

Behalve als de mens vertroebeld raakt en de waarheid van het kunstlicht gaat volgen. Dan wordt het sterrenstof gedimd en kan de mens niet langer meer de kosmos inademen. Vele waarheden gaan opstaan in deze tijd, sommige zullen het sterrenlicht smoren en smoezelig maken. Voel je dit gebeuren, herstel je sterrenlicht en weerkaatst opnieuw het Licht van de hemel. De kosmos is veel dichterbij dan je denkt. Ook de aarde weerkaatst het sterrenlicht naar jouw hart. In elke nanoseconde geeft zij dit Licht af aan alles wat op Haar leeft. Multidimensionaliteit is een nog onbekend fenomeen voor de mens.

Holografisch Universum

Holografische weerspiegelingen begrijpen we nog niet. Iets wat diepte geeft op een afgevlakt vlak hoeft nog niet plat te zijn. Het bewustzijn mag verder groeien en vele werelden ontdekken. In vele stappen kan dit gebeuren, tenzij je vastloopt en jezelf verliest. Waarheden zijn slechts tijdsklokken die op een bepaald moment opengaan. Zodra de waarheid is verteld, staat er weer een andere op. Dit is de groei van het bewustzijn, de sterrenstof opent dit als levend Licht. Laat het groeien en bloeien, de sterretjes in je ogen weerkaatsten de passie in je hart. Dit is het Licht waar de mens niet zonder kan, geen enkele levensvorm die vanuit het sterrenstof is geboren kan dit Licht missen. Het ontbreken en ontkennen van dit sterrenlicht vormt de grote vijand van het menselijk ras.

Het nabootsen van de Goddelijke creatie mag ontstaan, maar het ontkoppelen van je sterrenkracht is een grote misdaad naar jezelf.

Het Licht van Aquarius

Aquarius is de nieuwe poort van het sterrenlicht, deze grote poort gaat langzaam open en laat een immens sterrenlicht binnenkomen. Voel dit licht in je systeem resoneren, want deze resonantie is verbonden met jouw kosmische afkomst. De kosmos is een grote kracht waaruit je kan putten. Wanneer jouw kosmische ogen opengaan kan het sterrenlicht direct terug in je kristallijne cellen stromen.

Dit vormt een bedreiging voor degene die dit sterrenlicht in de mens willen versluieren en zij willen de waarheid verdraaien, zodat er veel verwarring ontstaat.

Het tijdperk Aquarius is inmiddels een feit en deze is al aanwezig in zoveel elementen om je heen. Weldra kan je deze Lichtschitteringen waarnemen. Steeds meer en meer zal jouw Aquarius bewustzijn opengaan en dit versterkt je innerlijke stem van he hart. Het Aquariusveld is aangelegd en daar kan niks of niemand iets tegen doen. Dit is de evolutie van de aarde en de versmelting met Haar bewustzijn vormt een grote doorstap voor de mens naar een fijnstoffelijke staat. Laat je helemaal omarmen door deze creatiekracht van de nieuwe aarde en je zult opnieuw geboren worden: ”In het sterrenstof op aarde”.

Vele Blauwe energieën komen naar de aarde om Haar te helpen. Ook jij mag hulp ontvangen, deze ondersteuning komt vanuit de blauwe dimensies van de liefde. Daarnaast kan het Witte sterrenlicht zich opdelen in vele andere kleuren. Aquarius is niet alleen het Blauwe Licht, maar werkt in combinatie met het Witte sterrenlicht. Vanuit dit Witte Licht worden vele Lichtschakeringen naar je toegezonden en het regenbooglicht komt vrij. In de aarde zijn de regenboogkrachten al heel lang aanwezig en deze komen nu naar boven komen om alles te zuiveren. Samen met de Rode Draak zal de aarde omgezet worden.

Quetzalcoatle

De Regenboogslang spreekt nu door mij heen en deze kracht wordt vernieuwd en opnieuw geboren in Aquarius, omdat de trilling resoneert in andere tonen, wordt de naam die opstaat vernieuwd. Eenheidsenergie en eenheidsbewustwording worden allen in het Licht van Aquarius opnieuw geboren. Ook jij!

Lief medemens ik heb deze boodschap mogen ontvangen in de energie van de Regenboogslang, je voelt de kracht van Aquarius in dit bericht. Ik hoop dat dit bericht je zal omringen met de liefde van Aquarius.

Ik groet Aquarius in je hart

Namasté Arthura

Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en liefde en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

All rights reserved: ART-hura /Ashtar Command Nederland/ United Aquarius Children


329 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda