• Arthura Hector

DE BLAUWE MAAN


en de Codes van herstel en bevrijding

Door Arthura

Tijdens deze Blauwe maan komen er codes vrij om jou hart te openen. Ook bepaalde soorten chips, die met archontische energieën te maken hebben. Zullen dan verwijderd kunnen worden. Tevens kan de aankleving van archontische energieën losgeweekt gaan worden. Op 31 augustus is er een NAR, nieuwe aarde resonantie, tijdens deze NAR zullen de codes doorkomen. Wie niet mee kan doen op 31 juli met deze NAR of de radio-uitzending van 7 augustus niet kan beluisteren, kan deze toch ontvangen. Ook na de blauwe maan werkt de energie door. Er wordt op die dag een poort geopend en de activators zullen deze poort binnen kunnen gaan, via hen kan je deze codes ontvangen. Dit kan puur energetisch zijn. Het kan in verschillende stappen bij je komen, omdat een totale omzetting te groot kan zijn.

De eerste stap die je zelf kan neerzetten, is de voorbereiding, je openstellen: Voor het slapen gaan zeg je dan: Ik wil via deze blauwe maan de codes ontvangen van herstel en bevrijding. Je kunt wel een heftige reactie hierop krijgen. Mocht je toch geen verschil voelen, dan kan je een fysieke ondersteuning vragen en deze via de Radio Ashtar Command Nederland op 7 augustus 2015 gaan ontvangen. Luister goed naar je eigen hart: Je kunt door even stil te worden de antwoorden gaan ontvangen wat te doen. Twijfel je, dan raad ik je aan om via de radio te gaan afstemmen. Tijdens deze uitzending geef ik ook informatie over de maan, deze info kan ook blokkades openmaken. De NAR, meditatie, visualisatie, healing en het verwijderen van de archontische codes, zal daarna plaats vinden. Mocht je daarna nog een stap nodig hebben: dat kan via een persoonlijke sessie. Mocht je last hebben van andere chips of aanhechtingen dan de archontische, dan zullen ook deze mee worden genomen. In de nacht van 26/27 juli 2015 is deze informatie bij me gekomen via Sanat Kumara en Quetzelcoatl. Deze energie is verbonden met de Blauwe Maan voor het deactiveren van de ARCHONTISCHE verstoringen. Soms draag je deze onbewust bij je, de herinnering is gewist. Ik heb een ervaring mogen herinneren die nacht via Sanat Kumara, vanuit een ver verleden. Ik kon nu zien wat er gebeurde als je door deze chips verstoringen in de herinneringen krijgt. Wat er gebeurd met je geest: Deze splits zich op en je raakt op die manier een klein gedeelte van je geheugen kwijt.

VERWARRING

Zo kan er een illusie neergezet worden. Wanneer deze archontische codes ontkracht worden, zullen de codes van de liefde in je dalen. Het hart gaat open en nog verder open en je kunt dan weer bij je eigen waarheid komen. Het laatste half jaar van 2015 zal er veel gaan gebeuren op dit gebeid. Dit is de energie die open zal gaan. Het ontvangen van het Blauwe Maanzaad zal geschiedden. Vanaf deze volle maan van 31 juli zal dit zaad rijkelijk verspreidt worden en geactiveerd worden.

QUETZELCOATL

Daarom is er op dit moment zoveel regen, wind en onweer, dit is de zuivering van Quetzelcoatl. Quetzelcoatl is de regenboogslang, zie voor meer info de vorige oudere boodschappen over Quetzelcoatl. Regenbogen en regenboogkracht wordt verder in het hart ingeblazen. Via het zaad van de Blauwe Azuriete Maan, ontvang je de energie van de LIEFDE. Dit zaad mag je gaan ontvangen en werkt zuiverend en opent het hart. BLAUWE AZURIETE DRAKEN De Blauwe energie is op dit moment zeer helend en krachtig aanwezig op aarde. Daarom zullen de Blauwe Azuriete Draken mee gaan helpen. (lees meer hierover in een vorige oudere boodschap Azuriete Draak). Wil je dit gaan ontvangen? Wordt stil en richt je naar binnen, luister goed.

WAARSCHUWING ONTVANG!

Ga niet zelf energie plaatsen bij andere. Dit is een waarschuwing. Wanneer de mens in de totale ontvangst kan gaan staan, dan komt het bij je. Je ontvangt eerst de voorbereidingen, dit kan vanaf nu, om het Blauwe Zaad te ontvangen. Het Blauwe Zaad kan pas vanaf de volle blauwe maan ontvangen worden en dit gebeurd rond 31 juli 2015 en ook daarna. Zodra dit alles in je is gekomen en neergedaald is in vrede en vanuit liefde, dan kan het zaad opengaan in het hart. Dit zaad kan door gaan werken op alle vlakken. Vooral ook in de hersengolven, liefde draagt een hoge vibratie en de hersengolven mogen meegaan in deze trilling. Dat geldt eigenlijk voor alle chakra’s. Jouw totale energie zal een metamorfose ondergaan en uiteindelijk een transmutatie. Wanneer je dus in volledige ontvangst kan gaan staan, kan het ego (tijdelijk) losgelaten worden. Daarna zullen de codes uit het zaad zich gaan verspreiden en hun werk doen. Dit alles wordt dan vanzelf doorgegeven naar jou omgeving, daar hoef je niets voor te doen. Daar zijn andere teams voor neergezet, wanneer je dit toch doet, dan kan er een rebound optreden. Het ego moet totaal los komen te staan, dit is echt werk is voor de Hogere Wezens van liefde. Azuriete draken en vele Blauwe Engelen, zullen helpen. De Blauwe energie is de energie van ontvangst en van het vrouwelijke. Dit deel is op aarde in onbalans geraakt. Door deze krachtige blauwe maan energie kan er zelfs in de tijdlijn van de kunstmatige tijd, een update ontstaan. Het buigt alles om naar de natuurlijke tijd. De codes komen na het plaatsen van het Blauwe Zaad vrij en pakken de archontische energieën aan. Dit kan een reactie geven. Je kan even ziek worden. Neem dan rust.

DE NATUURLIJKE TIJD

Tevens zal dit zaadje van de Blauwe maan de nieuwe tijd in jou gaan zaaien. Je zult de tijd anders gaan beleven. De informatie van de nieuwe natuurlijke tijd komt dan bij. Dit is de natuurlijke tijd die bij de nieuwe aarde hoort. Wanneer je de bevrijdingscodes wilt ontvangen, kun je dit het best vragen voordat je gaat slapen. De omzetting vindt dan plaats tijdens de slaap. Misschien krijg je aparte dromen of ervaringen. Je kunt mij altijd via de mail laten weten hoe en wat, ook al reageer ik niet op de mail. Ik zal deze lezen en ontvangen (tevens in de energie) en je helpen. Je weet ik werk nooit alleen en altijd in het team van het Ashtar Command. Er volgt nog een boodschap na 31 juli. Ik hou jullie op de hoogte over de voortgang van deze energie.

TELEPATHISCHE HULPVRAAG

Door een telepathische afstemming d.m.v. ‘gedachtekracht' kun je je hulpvraag ook stellen. Richt dan je hulpvraag, je gedachte naar mij én Ashtar. Dus niet naar mij alleen. Het Ashtar Command is 1 groot netwerk van liefdes bewustzijn. Waar het ook binnenkomt, het komt goed. Soms wordt het doorgestuurd naar een bepaald team. Elke hulpvraag is speciaal. Jij bent speciaal. Misschien denk je, ik weet niet of ik bij het Ashtar Command hoor. Geeft niet, maakt allemaal niet uit. Het komt goed. Want waarom ben je hier terecht gekomen of waarom komt het bericht bij jou terecht? Verspreid deze boodschap. Help andere op die manier. Voor degene die al een zeer open en direct contact hebben met hun Sterren of Engelenfamilie: zij zullen je de weg wijzen. Zij komen naar je toe. Wanneer je deze boodschap pas veel later leest, dat geeft niet. Je kunt hier altijd weer om vragen. Het is heel mooi dat deze poort van healing open mag gaan. Er gaat nog veel meer ingezet worden door het Licht. Er zal veel hulp komen in de vorm van het aanpakken van de vele duistere vormen. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust. Ook Ashtar zal via deze boodschap tot je spreken.

Namasté Arthura

Mag gedeeld worden via de link op mijn website of delen in zijn geheel en met vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com All rights reserved©ART-hura

28 juli 2015

#Maan #Blauwemaan

12 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda