• Arthura Hector

INVLOEDEN VAN DE STER SIRIUS In het magnetisch veld van de Aarde


CONTACT MET DE STER SIRIUS

Op een ochtend nog heel vroeg, liep ik in het donker naar buiten en de sterren schitterde boven mijn hoofd. In mijn tuin nam ik plaats, ik keek naar boven en nam een groot deel van de nachtelijke sterrenhemel waar. Geen zuchtje wind. Een diepe zucht: Overdag was de energie al zo wonderlijk mooi en zacht, maar ik merkte nu op in de nog in duister gehulde ochtend, dat dit s’ nachts nog sterker was. De nacht die langzaam overging naar de morgenstond was helemaal in de stilte gehuld en in afstemming op het universum boven mij en om mij heen met de aarde, voelde ik iets opengaan. Er stond geen wind en de tijd naar de opkomende zon toe, veranderde de energie van de aarde. Ik voelde letterlijk dat er iets werd gewekt. De mist van de dauw stond spontaan op en omringde mij in een bepaalde frisheid. De geur van de aarde loste op in de ether en door de mistende dauw gaf zij deze af rondom mij. Deze kwamen ook omhoog vanuit de aarde.

Met mijn blik naar de sterren gericht, voelde ik dit alles om mij heen ontstaan. Alsof de aarde om mij heen ademde en ik verzonk in haar ademhaling. Steeds keek ik naar de lucht en ik opende mijn hart en zei: “Lief universum ik voel me één met jou”. Zoef.. Een vallende ster schoot voorbij. Een gevoel van sensatie en diepe liefde welde in mij op. Al die jaren dat ik communiceer met het universele Licht, zoals Ashtar, ontstaan er vallende sterren als bevestiging van onze communicatie. Vaak als bevestiging op de mijmerende filosofische gedachte die zich in mijn bewustzijn ontwikkelde.

Dit is kosmisch contact of liever dit is juíst kosmisch contact, communicatie met alles om je heen, boven, onder en vanuit alle windrichtingen. De energie van Ashtar opende zich en ik zag zijn beeld zo groot als de kosmos uitgespreid boven mij ontstaan. Een warme omhelzing, waren er ufo’s? Vast wel en ik zag lichten overvliegen. Het kunnen ook satellieten geweest zijn. Daar doelde ik niet meer op…Eerst wilde ik contact met de Lichtschepen, dat was mijn enige doel.

En terwijl dit gebeurde knipoogde de ster Sirius steeds weer opnieuw naar mij.

De aarde die op dat moment ontwaakte en met dit liefdevolle gebaar mij fysiek aanraakte, maakte ook contact. Ik hoorde haar en zij hoorde mij. Alles gebeurde eigenlijk tegelijkertijd. Een totaal gevoel van eenheid ontstond in de stilte van het deze nachtelijke ochtendgloren. Ik werd de stilte.. en weer knipoogde de ster Sirius. Ik zoomde in...

En toen ontstond het: De ster Sirius begon tot mij te spreken en dit was de boodschap:

SIRIUS SPREEKT

Het magnetisch veld van de aarde verandert en vele invloeden op de aarde veranderen dus ook. Wat betekend dat voor jouw bewustzijn?

Ik ben de ster Sirius en ik ben verbonden met een hoger veld van bewustzijn.

En zoals in de oudheid al naar voren is gekomen liggen vele geheimen in Egypte besloten. Zij dragen bij aan de invloed van het magnetisch veld van de aarde. Ik ben Sirius en ik ben een heldere ster met een grote lichtfrequentie, door deze krachtige impulsen kan ik de aarde bevruchten met mijn Hogere Kennis.

De Hogere kennis die vanuit Sirius wordt vrijgegeven, komt nu de aarde binnen en kan zich verbinden met de hogere trilling van de nieuwe aarde. Op deze manier worden vele hooggevoelige sterrenzaden, starseeds, Lichtwerkers aangeraakt en hun vermogen tot ontwaken wordt versneld.

OUDHEID EN SIRIUS

De ster Sirius is vanuit de oudheid op aarde een belangrijk punt geweest van contact, deze verbindingen zijn een feit. Vele oude culturen zoals die in Egypte nog te zien zijn, vormde een verbinding met de ster Sirius. Het Licht en de stand van Sirius kan nu weer opengaan in een nieuw veld. Ooit was er contact op aarde, helaas door het duale bewustzijn zijn de lijnen nooit meer hernieuwd. Vanuit bepaalde hoeken kunnen er nog hele mooie ervaringen ontstaan in en rondom de Pyramides. Ben jij een drager van dit Licht van Sirius, dan kunnen activaties op deze oude plaatsen op aarde spontaan ontstaan. Dit heeft te maken met jouw DNA. Wanneer jij ooit in een vorig leven verbonden bent geweest met Sirius of met culturen op aarde (Dogon), die dit licht van Sirius in zich droegen, dan zal je nu een upload aan informatie gaan ontvangen.

Het sterrenlicht van Sirius zal gaan stralen in je hart, want alleen vanuit het hart kan dit deel geopend worden. Om het DNA vanuit Sirius weer wakker te maken, kun je een verbinding gaan maken met de mij. De Lichtwezens vanuit de Hogere sferen dragen deze Hogere kennis uit en ooit werd deze Heilige kennis aan de mens geboden. Bepaalde punten op aarde werden verankerd met deze kennis van licht, zodat op bepaalde momenten deze weer actief konden worden. Dit alles staat nu te gebeuren en je voelt het. Zij zijn nooit gedoofd, ook al kan jullie wetenschap nog niet veel bewijs leveren, in het grofstoffelijke veld kan dat ook niet waargenomen worden. Deze punten zijn de oude verbindingen en er gaat nu een nieuwe verbinding ontstaan. Door de verandering van de kundalini van de aarde, ontstaan er spontaan nieuwe Krachtvelden. Ook ik, de hoeder van Sirius en de afgevaardigde van Sirius zullen dit alles gaan begeleiden.

THYMUS, het hogere hart

Er zal nu een directe verbinding opengaan, vanuit dit bericht kan je de connectie al maken en via het hart kan dit gevoeld worden. Voor degene die dit DNA niet in hun systeem meedragen, kan het zijn dat dit Siriuslicht toch met hen contact gaat maken. Vanuit een nieuwe lijn. De innerlijke kennis wordt geopend bij iedereen. Het is wel zo dat de versnelling in werking gaat bij degene die de codes al in hun hart dragen. Tijdens het opengaan van het nieuwe tijdperk, zullen er vele nieuwe Lichtlijnen ontstaan: ”De kosmos is immers één met jullie”. Het universeel bewustzijn is een onderdeel van het Goddelijk plan en iedereen wordt in liefde omarmd. Alles is mogelijk. Denk niet als je dit bericht leest, ik kan dit niet ontvangen. Daarnaast kan het zijn dat jij andere Lichtzaden in je draagt, die vanuit een ander deel van het universum zijn ontstaan. Wees daar dankbaar voor en wees niet teleurgesteld. Want er is veel mooi Licht en alles komt vanuit die ene Goddelijke Bron. En deze Bron is verbonden met iedereen. Elk sterrenzaadje bewustzijn en Lichtdeeltje komt daar vandaan.

Het gevoel van vrijheid gaat open in het Aquarius Tijdperk, het bevrijdt de Thymus, het hogere hart.

Deze chakra mag nu volledig actief gaan worden. Vanuit welke straal jij ook bent gekomen, het wordt mooi! Deze kosmische verbindingen dragen een schat aan informatie en de aarde kan deze goed gebruiken. Elke visie die uit creatie is ontstaan wordt vanuit deze Hogere liefde uitgedragen, je zal worden ingestraald.

WAAROM ZIJN ER ZOVEEL STERREN EN PLANETEN

Elke ster en elke planeet draagt een eigen DNA, waardoor elk DNA weer een unieke schakel is aan het kosmische snoer van het Goddelijke bewustzijn. Daar willen we allemaal deel van worden en uiteindelijk samen komen om elkaar te verbinden in dit grote familielicht. Het sterrenlicht is zo uniek en intrigerend.

Naast mij gaat er nog meer open, want de energie van Venus wordt belangrijk voor de aarde. De overstijging vanuit de aardse 3d gaat via de energie van Venus. Ook de Maan speelt hier een rol in, omdat de mens vanuit de Maan een omschakeling kan maken en kan opstijgen naar het vrouwelijke principe. Zodat de balans tussen de tegengestelde delen weer kan gaan ontstaan. De vrouwelijke energie zal als eerste de aarde en de mens in balans brengen om weer in een latere periode de eenheid te laten zegevieren. Er is nog een hoop te doen voordat alles in eenheid met elkaar resoneert. Maar je weet, het doel is niet het punt waar het om draait, het is de weg ernaartoe. Deze beleving zal uniek zijn en in elk bewustzijn een bijzondere ervaring innemen. Daarom ben je hier, om dit bewust te ontvangen en te ervaren. Natuurlijk zijn er verlangens naar contact met de sterren en is het mooi als je direct contact krijgt, maar er is meer. Verbreed je focus en leg deze niet vast op één punt. Want dan mis je echt waar het om gaat en dat zou jammer zijn. Ontstijg je eigen 3d visie en verrijk jezelf met een breder perspectief van de vijfde dimensie. Vaak ben je er al en denk je dat het er nog niet is. Zo gewoon is het.

FIJNSTOFFELIJKE

Het fijnstoffelijke van de vijfde dimensie zal je gaan verbazen. Vele gedachten en beelden mogen aangepast worden om dit alles te gaan begrijpen. De gedachte naar een paradijselijke aarde, kan alleen ontstaan als men bevrijd is van de vele bevooroordeelde beelden van een 3D visie. Een grofstoffelijke aarde heeft vastomlijnde verbeeldingen, terwijl in een 5D dimensie deze onbegrensd zijn. Vandaaruit kan het paradijs opgebouwd worden. Mensen met dit hart van liefde mogen gerespecteerd worden. Zij geven het voorbeeld zonder dit te benoemen, want zodra je alles benoemd kan het breken. Vanuit het denken kan de benoeming, de fijne structuur die de vijfde dimensie omhuld, barsten.

Zware gedachte resoneren niet met de vijfde dimensie. Kristallen vanuit de fijnstoffelijke wereld breken snel door het ruwe grofstoffelijke denken. Zodra je dit doorkrijgt snap je waarom de begeleiding vanuit een fijnstoffelijke leer anders verloopt.

GELUID EN RUIMTE

Het geluid van een planeet of ster heeft een eigen taal. Wanneer de aarde opstijgt gaat zij steeds meer in andere tonen communiceren, de kosmos reageert en helpt de aarde mee om dit verder uit te breiden. Het universum is een levende manifestatie en draagt dit alles uit naar andere planeten en naar de omliggende kosmische sferen. Het geluid in de vorm van Heilige symbolen vormen met elkaar een sfeer en stralen rust uit. Te veel soorten geluid, kunnen tot lawaai worden vervormd. Jouw hoger gevoel kan vele geluiden waarnemen en soms raak je daardoor overactief:

“ Het verstrikt raken in de actie “

Rust is niet alleen slapen of liggen. Rust is ruimte creëren om je heen, zodat de beelden die teveel zijn oplossen tot er stiltemomenten ontstaan. Leegte is niet niks doen. Het is het schoonhouden van het geestelijke bewustzijn.

Zodra je alles opvult met beweging en actie, zal jouw geluid “out of tune” raken. De energie vanuit de vijfde dimensie kan zo niet tot bloei komen. Deze heeft de zachtheid en ruimte nodig om helemaal in vrijheid tot uiting te komen. Ongeduldigheid is dus verstikkend. Controle houden is een vorm van destructief gedrag naar jezelf en andere toe. Jouw Licht kan zo niet tot volle bloei komen, maar ook het Licht van andere belemmer je zo. Het DNA vanuit het kosmisch bewustzijn wordt op die manier niet zichtbaar. Meditaties en stiltemomenten kunnen veel naar boven brengen, maar als jij daarna weer alles afsluit en de stilte opvult met drukke beelden, blijf je resoneren in de 3D. Je kunt het slot niet openen, als je de sleutel niet kan ontvangen.

Ik ben Sirius: “ De ster van de onuitputtelijkheid”. De bron van Licht en hogere kennis. Zoveel is er in eonen ontstaan om de aarde weer te verbinden en dat moment is nu gekomen. Luister naar mijn resonantie, het geluid van Sirius is uniek. Het kosmische bewustzijn ligt in de diepte van de stilte en via deze diepte-laag leidt het je naar het Licht van de eenheid.

Dit was de ster Sirius, een stralende eenheid van pure vreugde.

Namasté

20 oktober 2018

Dit bericht mag gedeeld worden in zijn geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

All Rights Reserved © ART-hura

Aanstaande wo, 24 oktober volle maan: HEALING MET ARTHURA zie nieuwsbrief of agenda

#Sirius #Magnetischveld

480 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda