• Arthura Hector

STERRENLICHT ACTIVEREN 11-11-11


Dit is een klein berichtje, maar wel een belangrijk berichtje.

Voor allen die met het sterrenlicht verbonden zijn, is het nu in deze periode van: “grote verandering” het is heel belangrijk om regelmatig je Sterren of Engelenlicht te resetten. Wanneer je weer wordt ondergedompeld in een zwaar proces, mag ook jouw Sterrenlicht weer geüpload worden.

Het grote Licht van de Hogere Liefde is neergezet, dit portaal is geopend en zorgt voor een nieuw proces in je leven. Mensen geboren met het DNA vanuit het sterrenlicht, kunnen in deze periode een vernieuwing van talenten ontvangen. Een tijdelijke afzwakking van hun sterrenlicht kan ontstaan, omdat het proces pittig kan zijn. Jouw drie dimensionaal lichaam kan dit dan niet goed opvangen. Hou dit goed in de gaten, want jouw licht is een zeer belangrijk onderdeel om goed te blijven functioneren op aarde. Zowel in de grofstoffelijke, als in de fijnstoffelijke aarde. Wanneer je innerlijk licht afzwakt zorg er dan voor dat je via het grote Goddelijke Licht weer wordt ingestraald.

Open de manna en vraag om genezing. Vandaag is het weer 11-11-11 de afronding van het grote portaal van de Hogere Liefde. Tussen 11:11 uur s’ morgens en 11:11 uur s’ avonds is deze energie heel sterk aanwezig. Neem een moment rust en voel deze manna naar beneden komen, direct in je (hoger) hart.

Vul je hart met dit licht van liefde, vooral als er weinig liefde is voor jou op aarde. Train dit regelmatig, zo voorkom je dat je te ver afdaalt. Zonder dit licht kan je niet (over)leven, maak hier gebruik van en herhaal dit steeds. Zie het als een kosmisch vitaminepilletje wat je elke dag tot je neemt. Dit werkt preventief. Zonlicht is zeker zo mooi en helend, ontvang beide.

Hooggevoelige mensen hebben vaak een tekort aan Licht, waardoor zij zich veel zwakker gaan voelen en allerlei (vage) klachten gaan krijgen.

Zit je te diep in het duister, dan is het zeer belangrijk om tot God te bidden en hulp te zoeken.

Namasté en veel Licht toegewenst, er is genoeg Licht aanwezig, maar kan je het nog voelen?

Warme Lichtgroet Arthura

Je mag dit bericht delen in deze vorm en o.v.v. de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

#111111nieuweaarde #HogereLiefde

323 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda