• Arthura Hector

Vooruitzicht op 2019: BEÏNVLOEDING


Waar gaat je aandacht in 2019 naar toe?

Ik heb de afgelopen maanden van 2018 steeds signalen gekregen over dit alles vanuit mijn hoger zelf en Ashtar. Nu is het tijd om dit te delen.

De vraag is dan direct aan jou: “Waar leg jij je focus in 2019 en wat is goed voor jouw ziel”. Het gaat om je focus te verleggen, want jouw visie zal worden beïnvloed. Dat is één ding wat zeker is en ga daar maar vanuit. De vraag is ook, door wat laat jij je beïnvloeden? Om je heen zal er echt veel gaan gebeuren en dat heeft effect op wie jij bent als mens. Net als de gehangenen zal jij soms alles op zijn kop waarnemen, zo bizar komt het over. Een grote verschuiving vind plaats, recht voor je neus.

De media helpt mee om de focus op de chaos te richten en er zal ook chaos zijn. WAS DIE ER NIET ALTIJD AL? Alleen het verschil met nu is dat er paniek onder ligt. Waar komt die paniek vandaan?

Ooit waren de doelen vastgezet in de politiek, alles leek stabieler dan nu. De leugens dekte men af en het werd verborgen gehouden, dat gaf hen zekerheid. Het is eigenlijk zo, dat alles hetzelfde is, alleen wat altijd verdoezeld werd is nu zichtbaar aan het worden. Daardoor ontstaan er verschuivingen en leugens gaan plaats maken voor eerlijkheid en wie kan zich hieraan houden? Dit kan angst oproepen voor alle partijen. Ook voor jouw individuele proces: "Jezelf blootgeven". De waarheid onder ogen zien zal voor vele moeilijk zijn en dan is het aan jou, sluit jij nu weer de ogen voor deze openheid? Sommige zullen zeggen, nee, ik ben juist opgelucht. Eindelijk komt de verandering, we gaan het zien.

Het jaar 2019 brengt heel veel nieuws zoals nieuwe schandalen, vooral in de politiek, want hier zal er ook een grote verschuiving plaats vinden. Dat geeft verwarring, want wanneer de basiselementen gaan wiebelen komt er een onveilig gevoel naar boven bij elk mens. Wat is nog te vertrouwen en wat niet, wat zijn nu leugens en wat is waarheid? En wanneer er openheid komt, zijn er altijd wel weer andere die dit tegenspreken. Dualiteit ten top en wat doet dat met de samenleving..

MISBRUIK: KERK EN POLITIEK

Waar je ook kijkt, in welk land dan ook: De politiek heeft de macht langzaam opgeschroefd, toch gaat er nog een extra deur open die altijd gesloten is geweest. Een nieuwe deur gaat open en er komt een hoop naar buiten. Ze moeten wel, want ze kunnen het niet meer tegenhouden. De verhoudingen tussen de kerk en politiek komen nu echt bloot te liggen. Grote schandalen komen voorbij in 2019 en daardoor gaat alles wiebelen.

Niet alleen de verhoudingen tussen de Nederlandse katholieke kerk en onze politiek, maar juist ook die van het buitenland. De machten en wetten werden gedragen door deze beide pilaren in onze samenleving. Een hoop is daarvan al naar buiten gekomen en een hoop werd nog in de doofpot gestopt. Maar er komt meer. Een deel wat werd tegengehouden om een bepaalde groep of persoon te beschermen word(en) nu echt zichtbaar en heel duidelijk en schokkend naar buiten gebracht.

Daardoor zal de focus op een nieuwe politiek gevormd gaan worden, maar voordat dit zo is: “chaos” als afleiding. Hoe ga jij met chaos om? Blijf maar kalm en kijk hoe dit effect heeft op je persoonlijke leven. Probeer zo goed mogelijk in balans te blijven en door te leven. Voel wat het beste is voor jouw gezondheid. Stel dit voorop. Daarnaast zullen vele niet meer kunnen zwijgen. Wees eerlijk want dat is de energie van 2019!

RUZIE EN ECONOMIE

De economie gaat scheuren vertonen, omdat de winst die gemaakt wordt totaal uit balans raakt en iedereen ziet dit. Het vertrouwen in onze opbouw van de maatschappij gaat stijl naar beneden. Want arm wordt armer en dit kan niet langer meer geaccepteerd worden. Mooie woorden zonder inhoud worden niet meer geloofd.

Als er daarnaast politieke zaken open gaan en de mensen getroffen worden door een grote schok. Dan kan het politieke stelsel het niet meer dragen. Het zijn verschillende shockwaves die na elkaar ons gaan overspoelen. Vanuit het buitenland, maar ook binnen in ons eigen land.

Juich niet te vroeg, want dit brengt ons alle in een vreemd vaarwater. Hoe gaan we hiermee om? Jij als onderdeel van het grote geheel. Dat geldt ook voor degene die de macht hadden en hun leugens mooi konden verkopen. Worden wij nu de pionnen in dit grote schaakspel wat op instorten staat?

BLIJF BIJ JEZELF

Probeer zo zelfstandig mogelijk te blijven functioneren en help elkaar hierbij. Instanties gaan ook wiebelen, maar het voordeel van dit alles is dat er iets nieuws moet opstaan. Toch kan dit alleen maar stap voor stap en er zullen naast alle nieuwe dingen toch hier en daar nog fouten ontstaan.

Als je voor het eerst leert fietsen, val je in het begin en uiteindelijk heb je het door en ga je als een speer.

Nederland staat over heel de wereld bekend: hoe wij overal doorheen fietsen. Dat heeft te maken met ons karakter als volk. Daar mogen we ook trots op zijn en op vele dingen meer, ook juist op multicultureel gebied. Behalve steeds maar de negatieve zaken belichten, mogen we nu ook eens trots op onszelf zijn en op ons kleine landje, welke in alle kleuren en geuren die er zijn ontstaan onze visie verbreden. We veranderen, dat is een feit en wat er uiteindelijk uit voort komt, is aan ons. We gaan het redden en er zullen mooie nieuwe creaties gaan ontstaan. Vooral vanuit de gewone mens, wij willen niet langer als pionnen dienen. De nieuwe toekomst gaat door jou en mij gedragen worden. Want de politiek, economie en de religie hebben het te druk om hun gezicht te redden.

Zij zullen een groot podium maken om hun strijdveld te belichten. Sensatie geeft afleiding van de waarheid.

Naast al die chaos zullen we ook iets moois op gaan bouwen. We hebben elkaar wel nodig, dus tegen elkaar op gezet worden: dat is iets van de media en politiek. Laat hen maar vechten en ruziën om hun imago te redden. Wij als gewone mens weten wel beter: wij gaan al mediterend, vanuit de stilte, vredelievend en met mededogen in forse tred realistisch vooruit. Bouwen aan een nieuwe toekomst van binnenuit. In het volgen van het hart. Zorg goed voor jezelf en voor je geest en lichaam.

Voel de nieuwe aarde via het gevoel en laat je leiden door een prachtige nieuwe energie van liefde. Want dit is de werkelijke basis van het nieuwe. De vrouwelijke energie is die van de eenvoud en zij werkt vanuit vele kleine deeltjes om alles weer op te bouwen. Haantjespolitiek en bluf zijn passé. Die gaan niet meer werken, want elke keer als dit weer wordt toegepast zal er iets geheel anders opengaan..

Vanaf 2020 wordt de nieuwe energie zichtbaar! We werken naar dit punt toe.

Komende volle maan gaat samen met een maansverduistering, dan gaat het echt beginnen.

Arthura Hector

Vanuit het Ashtar Command

Namasté

7 januari 2019

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura All rights reserved

#2019

756 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda