• Arthura Hector

Nieuwsbrief 14 januari: BLOEDMAAN


VOLLE MAANS-VERDUISTERING en BLOEDMAAN/SUPERMAAN 21 januari 2019

"HEALINGEN MET ARTHURA"

Tijdens deze volle maan een totale maansverduistering

WEER EEN COMBINATIE VAN KRACHTEN

WELKOM LIEVE MOOIE MENSEN

In dit jaar 2019 komt er een grote verschuiving binnen het bewustzijn van de mens en de aarde. Deze zal steeds meer zichtbaar worden, zie de nieuwe boodschap over 2019 BEÏNVLOEDING. We beginnen dit jaar met een bijzondere volle maan viering.

Tijdens het kristalweekend van december 2018, was er een combinatie van de zon en de maan (winterzonnewende en volle maan). Nu komt er weer een combinatie van krachten: deze keer met de maan zelf. Tijdens de volle maan vindt er tegelijkertijd een maansverduistering plaats en dit is echt bijzonder. Dit is een totale maansverduistering en dit wordt de BLOEDMAAN genoemd. Tevens SUPERMAAN. Zie de boodschap van Ashtar: Kracht van de maan in 2019.

Iedereen gaat dit voelen en tijdens deze healing worden er bij jouw diepe processen aangeraakt, wil je doorstappen in je ontwikkeling dan is dit de dag om het te doen. Deze driedubbele poort gaat open en wij maken contact met deze driedubbele maanenergie.

De maan staat voor het vrouwelijke beïnvloeding van het water en de natuur op aarde. Ook op jouw energie.

Via de zon krijgt zij haar energie tot zich en zo werken zij samen voor de aarde. De Venusenergie wordt hierin meegenomen. Venus werkt samen met de aarde in deze omzetting van dualiteit.

Daarnaast zal de energie en healing vanuit de Melchizedek orde aanwezig zijn. Naast alle helende krachten vanuit het Ashtar Command die dit alles mooi begeleiden en beschermen, komt er een moment van diepe stilte, een aanraking. De maan heeft een dubbele boodschap voor jou, ontvang deze naast de healing als inzicht voor de komende tijd.

Meldt je aan via mijn mobiel per sms: 0642498865

Op de dag zelf ben ik vaak druk bezig dus alleen voor spoed kun je die dag mij bereiken. Stuur een smsje. Geen whatsapp, mailtje sturen kan ook.

KRISTALCIRKEL

Graag respect voor de kristalcirkels die ik neerzet. Hier in de ruimte en binnen deze Cirkel mogen er geen veranderingen aangebracht worden door derden. Dit is een healingsportaal. Deze mogen niet aangeraakt worden of kristallen erin of eruit gehaald worden. Ook bij het op en afbouwen van deze Heilige Cirkel mag er rust en stilte zijn.

Je komt voor jezelf en richt je dan ook naar binnen. Op die manier haal je het meeste uit deze healing. Vele raken overactief door dit Hogere Licht en willen iets gaan doen en meehelpen met de healingen. Dat hoeft niet, richt je op jezelf en wat zegt dat dan? Train dit gevoel en dit Licht via de stilte. Daar ligt de spiegel van je hart. Kijk daar in. Vele vluchten weg van de innerlijke spiegel.

Deze maandag zijn er dubbele spiegels en reflecties aanwezig. maak daar gebruik van en laat de kosmische boodschap bij je binnenkomen.

NEEM KRISTALLEN MEE!

Je mag kristallen meenemen, let goed op welke van jou zijn of merk ze van te voren. Ik geef je een signaal wanneer je deze om de cirkel mag neerleggen. Of leg de kristallen neer bij jezelf. Tijdens de healing vormen we een grote Cirkel van Licht.

Locatie: Arthura Breda

Entree: €33 incl thee en koffie/soep. (Je mag zelf wat meenemen om te delen).

Inloop half 11

Tot ongeveer 14/15 uur, het kan uitlopen hou hier rekening mee. Je kunt niet eerder weg voordat de ceremonie is beëindigt. Dus heb je weinig of krap tijd, kom dan een andere keer. Wees eerlijk naar jezelf en heb respect voor de ceremonie, de cirkel en naar mij. Ik voel precies wanneer mensen gehaast worden, dit is niet fijn.

Ik hoop dat jullie komen om dit alles mee te beleven... tot dan!

Namasté Arthura

LADY OF THE DAWN

In de morgenstond zal deze energie opengaan. Bringers of the dawn voelen deze energie en worden wakker!


194 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda