• Arthura Hector

DE KRACHT VAN DE MAAN IN 2019


BLOED en SUPERMAAN VAN 21 JANUARI 2019

Welkom lieve mensen van de Aarde, hier is Ashtar met een nieuw bericht over de maan.

In 2019 zijn er bijzondere gebeurtenissen rondom de maan te ervaren. Weet dat bij de beïnvloeding van de maanstanden, ook de zoncyclus een hoofdrol speelt. (In een later bericht daar meer over).

De start van de grote verschuiving zal tijdens de komende volle maan in werking gaan. Op 21 januari 2019 zal de kracht van de maan een bijzondere energie uitdragen. Er wordt een combinatie verwacht van verschillende invloeden die zelden voorkomen. Maak tijd vrij om van dit spectaculaire moment te genieten.

SUPERMAAN

Niet alleen is deze maan een volle maan met een groot licht naar de aarde. De supermaan staat op. Op dat moment staat de maan dichtbij de aarde en dit kan waargenomen worden als een zeer grote maan, bijzonder mooi. Ook zal er een totale maansverduistering ontstaan. De aarde staat op dat moment tussen de zon en de maan op 1 lijn. Conjunctie energie (Arthura: "verbinden", "samengaan" of "overeenstemmen" en is afkomstig van het Latijnse coniunctio. Een conjunctie is: in de astronomie: een samenstand van hemellichamen.

Zij werpt haar schaduw op de maan. Op dat moment zal de zon de aarde direct beschijnen, zodat deze lijn van eenheid de aarde omarmt als een warme omhelzing. Van beide kanten zal de energie toenemen, omdat een Lichtkant van de zon, de krachten op aarde beïnvloeden vanuit de hitte, zoals klimaatverandering of liever gezegd verschuiving. Tegelijkertijd zal de schaduw van de maan de kracht van het vrouwelijke teweeg brengen en op aarde aan gaan vullen. De nacht is de kracht van de vrouwelijke energie waarin vele onbewuste delen naar boven kunnen komen. Ook de droomtijd staat op.

INVLOED PERSOONLIJK BEWUSTZIJN

Dit heeft een directe invloed op jouw persoonlijk bewustzijn, op het bewustzijn van je omgeving en op het bewustzijn van het grote collectief. Politiek, en de machthebbers van de aarde, zullen niet langer hun leugens kunnen verdoezelen.

Dit geldt ook voor jouw eigen persoonlijke keuzes, zodra deze maansverduistering ingaat zal er diep gewerkt worden aan de lagen die tot nu toe verborgen bleven. De ontwaking in de illusiesluier werken goed door en worden op een nieuwe manier aangezet. Dit verloopt op een manier die jullie heel het jaar van 2019 zien gaan opkomen. Verbluffende resultaten in de politiek, totaal onverwachte keringen en antwoorden komen tevoorschijn.

BEÏNVLOEDING GOED EN KWAAD

Wees voorbereid op dit jaar van krachtmeting en grote beïnvloeding. Want zo resoluut dat dit alles gaat uitpakken heeft de mens nu nog niet in de gaten. Dat komt pas later, als dit alles is verwerkt en een plaatsje kan krijgen in het hart. 2020 wordt een totaal ander jaar. De verschuiving in de beleving van het leven op aarde zal in 2019 gaan ontstaan en de maan speelt een grote rol hierin. Ook de maan zal zich gaan tonen, op een manier zoals zovele van jullie nog niet bewust konden zien. De maan leeft en is een natuurlijk onderdeel van de kosmos.

DE NATUURLIJKE MAAN

De ontkenning van de maan als natuurlijk fenomeen, werpt een licht op jouw bewustzijn als mens. Zij zal je gaan wakker maken en gaan prikkelen, vandaar dat er krachtmetingen zullen ontstaan. Dit is de mannelijke energie die nu even in paniek raakt en zich nu moet bewijzen of tegengas wil geven. Er liggen nog zaken die niet afgehandeld zijn in elk bewustzijn. Groots machtsvertoon waar dan ook betekend: opgelet!

Het accepteren van een nieuwe manier van leven met een totaal andere kijk, brengt wat onrust binnenin jou, lief mens. De dualiteit moet uitgezuiverd worden in elke geest en dat kost tijd en energie. Toch zal dit jaar niet gauw worden vergeten in positieve zin. Belangrijke kenmerken die de geschiedenis ingaan, worden komende periode geopend.

POLITIEK EN RELIGIE

Religie komt in een totaal ander daglicht te staan en het Vaticaan mag nu echt gaan opstaan en spreken. De maan zal ook hen beïnvloeden en het losmaken van de tongen staat op. Het is in de schaduw van de vorige zonnecyclus en maanstanden al begonnen: in het geheim.

Er wordt druk onderhandelt om dit in een vorm te gieten, maar is daar een goede vorm aan te geven? Nee, eigenlijk niet. Er gaat een druk uitgeoefend worden in het verleggen van de aandacht waarin angst een rol spelen en dan zo tussen neus en lippen door komt er iets naar buiten. Steeds weer.

Criminaliteit, onderdrukking in alle vormen, pedofilie, politiek, de vele soorten religies en de vele zijarmen van de economie (multinationals) moeten nu kleur gaan bekennen. Zij verlaten het grijze gebied niet zomaar.

Deze volle maan zal het startschot geven van een beïnvloeding van alle komende maancyclussen. Die de fluisteringen in het geheim, niet meer willen verzwijgen. Zie het maar als een opbouwende energie van een grote ontkoppeling. Deze geheimen bevinden zich achter een schild en dit schild lost op, ook al willen ze deze nog stevig vasthouden. Vandaar de vorm die zij zoeken om dit alles rustig naar buiten te laten komen. Als puzzeltjes.

Elk puzzeltje zal in de menselijke geest iets wakker maken, omdat er steeds weer iets ontbreekt. De mens gaat opzoek naar antwoorden en die gaan er komen. Wij helpen je graag hierbij.

BLOEDMAAN

Wanneer de super volle maan zich als eerste laat zien aan de nachtelijke hemel, als een groot helend licht. Wat al een prachtige energie verspreid van wakker worden, wordt er in het ochtendgloren de verduistering ingezet. Het duistere deel zal het duister op aarde gaan aanraken en blootleggen. Wat als resultaat een rode bloedmaan tevoorschijn tovert. Deze rode gloed heeft een directe invloed op de aarde en nu ook nog supergroot en krachtig. Het rood zal verschillende geheime in de fysieke laag gaan openen. Dit wordt werkelijk een spektakel en ga het vooral zien. Ervaar hoe deze kracht in jou iets opent en wakker maakt. Het rood is ook het bloed wat een rol speelt op aarde, het DNA, de levensader. In jouw lichaam, maar ook in de aarde. Verschuiving van de grofstoffelijke mens naar een fijnstoffelijke vorm in alles.

Het wordt het begin van een zeer speciale periode.

Dit was Ashtar vanuit de galactische Lichtsferen om jou aan te raken en te informeren.

Ik groet het maanlicht in je hart

Namasté Ashtar, jullie sterrenbroeder.

18 januari 2019

Arthura Hector

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector, www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura All rights reserved

Arthura: In het ochtendgloren van 21 januari 2019

Om de maan te gaan volgen tussen 3 en 6 uur s’ morgens op 21 januari 2019: zie hier nieuwsbrief van 18 januari 2019.

*

Zie ook healingen op 21 januari met Arthura

#Bloedmaan #maansverduistering #2019 #Supermaan

711 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda