• Arthura Hector

Oefening van het NU, uit de angstillusie


GENIETEN

Goede dag lieve mensen, hier is Ashtar en ik wil jullie wat uitleg geven over angsten. Angsten zijn belemmeringen, angsten staan op wanneer het moment van grote vooruitgang plaats vind.

Dat betekend dat de angsten die bij je zijn gekomen zorgen voor een grote afleiding, steeds opnieuw wordt je van je pad afgeleid, maar het bevat ook een training. Je mag gaan leren om de angsten te gaan omarmen door een oefening. Zodat je toch naar die kern van rust en waarheid kan gaan.

Wanneer de angst omslaat in paniek, is deze te ver gegaan in je systeem, dat betekend overbelasting van het fysieke lichaam, spieren en ademhaling worden bevroren waardoor alles vast komt te zitten. Keer op keer levert dit een overbelasting op van de psyche en het lymfesysteem.

Het lymfesysteem zorgt voor een goede afvoer na een angstaanval of na een shock. Heb jij een flinke shock meegemaakt. Om geen blijvend letsel te krijgen mag je direct na deze angstaanvallen op een natuurlijke wijze, het giftige afval wat jouw systeem zeer heeft belast, nu weg laten stromen.

Om dit goed af te voeren krijg je een zeer simpele oefening die je wel moet blijven toepassen. Keer op keer herhalen zou een goede training zijn.

Het fysieke systeem wordt op die manier ontspannen en zet zo de afvoer van giftige stoffen in gang, zodat er geen verstopping ontstaat. Trauma's zijn verstoppingen. Deze kunnen later een blokkade vormen en de triggers uit je verleden trekken deze verstoppingen aan. Deze vormen een steeds groter veld en blokkade. Je gaat dan leven in vanuit een basis-angst. Uiteindelijk klapt dit deel open. Om dit te voorkomen geef ik deze oefening door via Arthura, zodat je deze met haar kan oefenen, als het je niet alleen lukt. Vanuit de mens naar de mens. Weet dat dit alles jou vormt en deze ervaringen kun je gebruiken als grote omvormer. Nu de oefening via Arthura.

Arthura: Deze 3 minuten oefening gaat als volgt:

In 3 minuten de afvoer in gang zetten. Elke keer als er een angstgevoel boven komt, even de rust ontmoeten door rustig te gaan zitten of staan (ligt eraan waar je bent en wanneer dit ontstaat). Stop heel even met waar je mee bezig bent, of als je auto rijdt, als dit kan. Kan het niet dan pas je de oefening aan, alles is flexibel en het gaat om de intentie. Je hoeft er ook geen stopwatch bij te halen. Gewoon op gevoel doen.

OEFENING VAN HET NU

1e minuut) sluit je de ogen (als dit mogelijk is) en ga naar binnen. Naar je hart/je gevoel en ga jezelf voelen.

2e minuut) vervolgens ga je naar ademhaling en breng deze tot rust door rustig in te ademen via de neus, breng je gedachten en adem naar je longen, de borst en het hart. Vervolgens breng de zuurstof naar de buik, stabiliseer door het even vast te houden (als het lukt), daarna blaas je de giftige/angstige lucht uit via de mond.

3e minuut) Je gaat nu met je aandacht naar je gehele lichaam en voel deze, voel jezelf en de rust. Voel het hier en nu. Dat is alles wat telt. Het nu.

Digital art / Afbeelding: created by ©ART-hura: Ashtar-Rose-One

Ashtar

Ik, Ashtar ga nu even verder...

Het leven in het NU, zorgen ervoor dat je gedachten ook in het nu blijven en vooral realistisch blijven. Gevangen worden door een illusie van angst buiten jezelf kan groter worden. Daar geef ik je een waarschuwing op.

Geef geen aandacht aan angsten buiten jezelf. Richt je naar binnen en voel wat echt belangrijk is op dit moment. En dat ben jij en je dierbare. Het voelen van je lichaam, brengt je aandacht van het hoofd (angstgedachten) naar je kern, je lichaam in het hier en nu! Op die manier kan de afvoer starten en doorgaan, dus dit alles regelmatig herhalen. Je bevind je nu deels in een angstillusie.

Via deze oefeningen (en er zijn meer mogelijkheden) kom je weer terug in de echte realiteit en niet in die angst aantrekken en stimuleren. Zodra je een benauwd gevoel krijgt, verstikking, bevind je jezelf in de gedachten die dit de angst stimuleren. Zodra je vrijheid en ruimte voelt bevind je in de liefde die wij je sturen en in de echte realiteit van het nu.

Zorgen maken over moeder aarde en alles wat buiten jezelf ligt, kun je nu niet dragen! Laat dat aan andere over, straling is alleen schadelijk als jij in een lager angstveld zit. Begin de dag positief en laat je niet langer beïnvloeden door de lagere angstgedachten, die zich ook afspelen in de conspiracy groepen. Gezond leven en eten zijn goede aspecten om in balans te blijven, maar deze helpen niet als je steeds de afleiding zoekt in angstrealiteiten.

Geniet je van eten?

Eet vanuit je gevoel en geniet ervan. Zo is dit bij alles, wanneer het genieten ophoud, wat komt er dan voor in de plaatst? Zorgen maken? Je kind beschermen vanuit het oer-gevoel. Dit is een mooie oerkracht, zet die in, maar wel op een manier die NIET vanuit angst gevoed word. Dat is veel schadelijker dan een keertje niet goed (?) eten. Gezonde gedachten wegen veel zwaarder en werken sterker door. Je kan jezelf op een eenvoudig manier in een hogere vibratie zetten, maar maak je daar ook niet druk om. Dat is vanuit het hoofd leven..

Doe gewoon wat goed voelt. Wat jij goed vind voelen. Hou het simpel.

Weet dat alles wat op de aarde groeit, gezond is voor de mens. Het gaat altijd om de balans in alles. Een beetje angst, of een beetje slecht eten, is niet erg. Dat hoort bij de dualiteit, alleen wanneer dit doorslaat naar één kant en blijvend is, wordt het een probleem. Het menselijk lichaam en de psyche kunnen zichzelf heel goed herstellen, vertrouw daar op. Gun jezelf de tijd, ruimte en rust om dit alles te laten genezen.

Maak je leefwereld klein en veilig bij overprikkeling. Maak alleen contact met andere die jouw gevoel sterker maken. Later als je weer wat sterker staat kun je jouw wereld weer wat groter maken. En steeds als weer een angstaanval opstaat start deze oefening, uiteindelijk kun je deze oefening langer maken en naar je eigen inzicht ontwikkelen. Groei hierin vanuit liefde en compassie.

Kruiden zijn heel goed en dit alles hoeft niet veel te kosten. Richt je daarop en op de genezing van jezelf.

Volg ten alle tijden je gevoel

Perfectie nastreven is niet de bedoeling. Dat is het hoofd, de ratio. Sla daar niet in door, maar daal af naar het hart en deze energie bevat eenvoud en nederigheid.

Weet dat wij bij je zijn en samenwerken met jouw gidsen.

Een liefdevolle groet van Ashtar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ter aanvulling kruiden

Arthura: Daarnaast kun je kruiden slikken, zodat ook het fysieke lichaam en energetische lichaam uit die angstmodus worden gehaald. Deze zijn: passieflora (ontspanning) en st janskruid (voor verdriet, stimulatie blijhormoon). Zodat je extra ondersteuning inzet. Jezelf aandacht geven is belangrijk, jezelf niet voorbij hollen. Doseer alles.

Deze boodschap is best pittig....

Laat het ook even inwerken.

Op dinsdag 16 juni (7-7) met volle maan een Ceremonie voor het oceaanleven, stuur een mail als je interesse hebt of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief lezen Ceremonie klik hier

Warme groet Arthura

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#Ashtar #oerinstinct #angsten #illusie #waarheid #oefening

444 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda