• Arthura Hector

2020 ACTIVATIE VAN HET KRISTALLIJNE VELD

Updated: Mar 19, 2020


Andrew Osokin Russische fotograaf

2020 EEN BIJZONDERE KRISTALJAAR

Ashtar: Goede dag lieve mensen, ik wil graag een mooi bericht doorgeven over 2020 en het kristallijne veld.


DAT 2020 EEN BIJZONDER JAAR GAAT WORDEN IS EEN FEIT.

De opbouw van het kristallijne grid komt in een eindstadium, waardoor de activatie van dit kristallijne veld zal plaatsvinden in 2020. Het begint zich langzaam te ontvouwen naar een hoogtepunt toe, dit hoogtepunt zal plaatsvinden tijdens de zomer van 2020.


Deze winter zullen de fysieke kristallen zich gaan manifesteren, als introductie van dit grote veld van verandering. Het nieuwjaar valt voor sommige culturen en religies niet in januari, maar in de zomer. Zij gaan uit van een andere telling en daarbij spelen kosmische aspecten een rol. De Mayakalender is er daar één van. Via deze kalender kan men dit kristaljaar beter begrijpen, maar ook zonder enkele kalender zal dit alles gevoeld worden. Want het gevoel staat nummer één in dit jaar. het ontluiken van een liefdesveld dat nimmer meer vernietigd kan worden. De activatie van het kristalgrit vindt plaats rond augustus 2020. Tegen die tijd zal ik een extra bericht geven over dit bijzondere evenement.


De opbouw van deze spectaculaire gebeurtenis zal door heel 2020 gevoeld worden en ook de jaren daarna zullen zeer speciaal zijn. Omdat er grote omvormingen gaan plaatsvinden na activatie van dit kristallijne veld. Dit is een zeer krachtig veld van liefde en zachtheid, een vrouwelijke bries welke door jullie harten heen zal waaien. Vriendelijk en begripvol zal zij zijn. Deze activatie zal vanuit een gelaagdheid worden ontvangen door Moeder Aarde. Haar kern is voorbereid en klaar om deze omzetting te gaan realiseren!

Daar horen grote veranderingen bij en voor sommige zijn deze immense veranderingen te groot. Wanneer je ziet dat je medemens vastloopt probeer te helpen. Het vastlopen kan op vele wijze en niet iedereen kan zich verbinden met dit kristallijne veld, daarom is er veel hulp nodig op het fysieke vlak. Sommige blijven in de strijd steken. Vanuit liefde en empathie zal veel meer bereikt worden, daarin begrijpen wij heel goed dat er veel tegenwerkingen zijn en de strijd aangaan kan de ogen openen van de politici. Zeker zullen zij proberen om vanuit onbegrip dit alles wat nieuw is te verdoezelen en dit alles in onmin te brengen.


Het kristallijne veld draagt iets moois uit en vanuit haar mantel van kristal, zal er een deken van verandering neerdalen..


Wij vanuit het sterrenlicht willen dit graag delen, omdat elk mens nu wordt geactiveerd. Klaar of niet, het gaat gebeuren. Deze kracht is zo groot en fenomenaal: De aarde wordt opgetild in een kosmische reset. Deze vernieuwing kan niemand tegen houden, geen enkele politicus of machthebber. De verwarring kan daardoor wel toeslaan bij hen en vele worden op die manier gedwongen om in hun eigen harten te gaan kijken.


De mensen moeten zich echt gaan verbinden met elkaar, om in de chaos staande te blijven. Dit gaat ontstaan vanuit nood, maar vooral vanuit liefde. Want het kristallijne veld zal vooral jullie harten openen en deze door laten stromen in alles om jullie heen.GEDACHTEKRACHT

Elke gedachten zal worden beïnvloed door dit kristallen grid van Aquarius. Zoveel liefde gaat er vrij komen waardoor er vele nieuwe gedachten op gaan staan. Creatieve processen zullen versneld gaan plaats vinden in de hersenen. Probeer niet overprikkeld te raken, maar zoek je eigen plek op, zodat dit proces zich kan gaan voltrekken vanuit rust. Creëer een mooie plek op aarde waarin jij je goed voelt, zodat dit rustpunt ook fysiek in je leven komt. Fysiek en materie gaan nu direct meedoen en de omzettingen zullen zich gaan voltrekken in vele lagen. Met de oude gedachten over hoe het leven in elkaar steekt, ga je het niet redden. Dan loop je vast en wordt je negatief. Dat is niet nodig, ook al begrijp je "nog" niet wat er om je heen en door je heen gebeurt, blijf vertrouwen houden. Maak steeds een nieuwe stap en omarm het nieuwe gevoel. Jij wordt kristallijn en het gaat nu echt gebeuren..


KRISTALLEN


De aarde omarmt haar kinderen met een nieuwe laag: "vraag erom en ontvang haar nieuwe energie". Zo bereid jij jezelf goed voor in deze kristalomzetting. In alle lagen zal zij spreken, in de laag van de stilte en in de laag van de chaos. De kristallen van de aarde worden geactiveerd en dat geeft een enorme kracht aan de aarde. Heb jij kristallen om je heen? Deze kunnen je helpen.


Laat afbeeldingen van kristallen op je in werken, zodat het de omzetting verzacht. Het oude veld wat nog actief is, kan op die manier de nieuwe codes gaan herkennen. Kristallen dragen een eigen communicatie. Visualiseer jezelf in het nieuwe kristallijne wereld, voed dit met liefde en kristalgedachten. Dit heeft een positieve uitwerking op je gezondheid. Daarnaast mag je op reis naar de kristalgrotten of de binnenaarde tijdens je slaap. Dit alles werkt helend en geeft balans. De onrust in je lichaam lost op.


Moet je iets voorbereiden? Dat hangt af van wie jij bent en wat je graag zou willen doen. Tijdens dit kristaljaar ontstaan er vanzelf omzettingen en kom je in aanraking met de nieuwe energie. Het is een natuurlijk proces wat zich vanzelf gaat voltrekken. Wij geven deze informatie door, zodat vele bereikt worden en op die manier kan jij weer andere helpen. Uitleg geven over deze verandering kan helpend zijn om blokkades in het proces op te heffen.


DISCLOSURE

Kristalvelden zenden een superfijne trilling uit. Ga naar de stilte van je hart en probeer deze te ontvangen. Laat het heel zachtjes binnenkomen en vraag om ondersteuning tijdens deze veranderingen, zodat jij in balans blijft. Deze vorm van disclosure zal heel diep gevoeld worden. Disclosure wordt door de mens zelf geopend op aarde, het is een onderdeel van een natuurlijk proces en van jullie evolutie. De mens is de bewoner van de aarde en zal dit kristalveld zelf mogen gaan ontvangen. De aarde staat in contact met de kosmos en de universele kennis, via haar kan elk mens geopend worden op een veilige manier. Helaas zijn er nog steeds vele die in de sluiers leven en voor hen kan deze verandering (in het begin) als een shock binnenkomen.


SPIRALEN VAN VERANDERING

Dit kan te maken hebben met de omkering van de oude visie naar de nieuwe visie die zich gaat ontvouwen. Het oude brokkelt af. De schrik van hoe het werkelijk is, kan heftig verlopen. Angst kan de overhand gaan krijgen, vooral om dat de machthebbers hen voorgelogen hebben. Op wie kan je dan nog vertrouwen? Een onveilig gevoel kan hen passeren.

De machthebbers voelen deze verandering ook en in hen vind deze omkering ook plaats. Wat zij daarmee doen kan verschillend uitpakken, sommige gaan opstaan in de nieuwe beweging en vormen zo een goede leidraad. Zij kunnen het oude systeem gaan loslaten en een nieuwe vorm gaan neerzetten. Deze nieuwe gedachten ontstaan vooral doordat het volk alles niet meer accepteert. De ogen moeten geopend worden van hen die verkeerd bezig zijn, de onderdrukte mens moet het gaan vertellen aan hen die dit niet weten. Dat gebeurt inmiddels massaal op de aarde, in vele landen is er onvrede, protestacties en de mensen eisen verandering van de wetten...

De oude wetgeving loopt vast.


Het is niet meer te stoppen, de vernieuwing staat op. De aarde kinderen die nog jong zijn, weten dit. Het zijn de ouders, opvoeders, leraren en begeleiders die hun kristallijne veld versluieren. Bescherm dit Aquarius kind met jouw zuivere kracht van liefde. Praat met hen en voel hun energie.


Tot zover dit bericht, meer zal volgen over de kristallijne aarde.


Ik groet het kristal in je hart


Dit was Ashtar


Namasté
30-12-2019


ARTHURA: 3-3-3 portaal vandaag actief in het kristallijne veld, een goed moment om je bewust te verbinden vandaag met het kernkristal van de aarde.


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com en Ashtar Rose
1,101 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda