• Arthura Hector

Bijzondere Winterzonnewende 2019: Zon raakt aarde diep via


ADVIES VAN ASHTAR VOOR DE KOMENDE PERIODE:

De interne vernieuwing neemt verder aan kracht toe. Maak je klaar voor een nieuwe start.

Goede dag dit is Ashtar, met een advies over de komende periode van de winterzonnewende 22 december 2019. Wanneer de zon loodrecht op de aarde staat, begint de nieuwe beweging van Aquarius nog sterker te worden. De interne vernieuwing zal ook in de mens een grote omzetting geven, bewust of onbewust.

INTERNE VERNIEUWING

Door de interne vernieuwing van Aquarius die nu steeds sterker binnen komt, ontstaat er een spiraalbeweging die zich in de aarde opent. Ook in jou systeem gaan deze spiraalbewegingen ontstaan. De kosmos geeft het advies om dit in alle rust te ontvangen en er in mee te gaan. Dit is een noodzaak, want wanneer jij in deze interne vernieuwing niet meegaat, kun je ontregelt raken. Het afwijzen en ontkennen kan problemen veroorzaken in de balans van jouw energetisch lichaam, deze zet zich door tot ver in het nieuwe jaar van 2020. Grote moeheid kan hieruit ontstaan. Het simpele advies is: "Op tijd de rust en de ruimte nemen om in deze donkere maanden jezelf van licht te voorzien".

ETHERISCH LICHT

De zon zal zichzelf matig laten zien en de dagen zullen kort en donker zijn, maar het fysieke zonlicht bestaat ook uit een etherisch licht. Voed jezelf met dit etherisch licht van liefde. Wanneer de ijskristallen ontstaan en het zonlicht reflecteren, ontstaat er een helder licht. Het staat symbool voor de reflectie van jou eigen innerlijke licht. De natuur geeft aan de mens de weerspiegeling door. Geniet hiervan. Verschillende weersomstandigheden zullen voorbij gaan komen, Kijk in deze spiegel van interne vernieuwing.

3-3-3 PORTALEN IN DECEMBER: HET DRIELUIK

Deze zonnewende van 22 december 2019 gaat in kracht toeneemt door het derde, 3-3-3 portaal. Op 21 december 2019 is er weer een 3-3-3 portaal wat opengaat. Dit is het derde portaal en de opbouw is toegenomen aan frequentie.

DRIELUIK: De eerste 3-3-3 poort was op 3 december, de tweede op volle maan, 12 december en de laatste zal zijn op 21 december. Het derde portaal waarin de kracht is toegenomen, valt precies in de nacht van de zonnewende.

In welke de interne vernieuwing zich versnelt opent.

De grillige schaduwen die nog ronddwalen beïnvloeden de geest van de vernieuwing en kunnen de nieuwe visie blokkeren. Wil je hier goed doorheen komen? Verzorg jezelf met veel liefde en aandacht. Ook degene die om je heen staan, je familie, je vrienden en vooral de kinderen. Kinderen zijn zeer gevoelig voor deze veranderingen en kunnen zelfs problemen gaan krijgen als er teveel chaos om hen heen ontstaat: Zoals teveel gericht zijn op de materie, het uiterlijke, wat afleid van het innerlijke proces. Dit geeft onbalans. Zij hebben hulp nodig om dit interne proces te kunnen omzetten. Wanneer de ouder teveel eist van hen komt de vraag omhoog: Kunnen zij dit proces zelf nog dragen?

Wees het licht in de schaduw voor hen:

Vraag hen gerust wat ze nodig hebben en vertel hen dat rust helpt, zorg ook dat hun omgeving een rustige oase wordt. Zowel het interne als het externe mag balans uitstralen. Wees hierop voorbereid.

SIMPELHEID EN EENVOUD

De eerste stap: De rust en ruimte nemen om dit proces op een natuurlijke manier te laten ontstaan, het kan er heftig aan toe gaan. Daarna kan er een volgende stap gemaakt worden en deze is afhankelijk van de reactie die ontstaat, elk mens is immers uniek.

De tweede stap heeft vaak te maken met emoties.

EMOTIES GAAN OPEN

Bij de man kan dit zich uiten door spontane huilbuien, omdat dit deel alles opent en alles laat stromen. Het is een reiniging om het oude te kunnen loslaten en creëert ruimte om het nieuwe te omarmen. Het water, de tranen, wat vrouwelijkheid symboliseert komen vrij. De vrouw gaat het ware vrouwelijke concept ervaren, waardoor zij de man kan ondersteunen in deze nieuwe visie van het gevoel.

DERDE STAP:

MOEDER AARDE ZEGT:

"Lieve vrouwen van de aarde, laat jullie onzekerheid nu eens los en volg jullie harten. Neem hierin je kinderen mee. Zij voelen deze interne kracht ook toenemen en hoe meer zij dit op een natuurlijke manier mogen uiten, hoe meer het vanzelf kan gaan. Emoties kunnen vaak niet op de werkvloer of op school verwerkt worden, dus daarom rust en ruimte om deze te ervaren op een plek waar men zich veilig voelt. Maak het huiselijk nest comfortabel en indien mogelijk doe dit met elkaar, omarm elkaar hierin. Zodat er liefde en warmte uitstraalt en ieder zich kan nestelen in deze genezende kracht. Neem tijd en aandacht voor elkaar, zeker in de komende periode. Alleen dan kom je er goed doorheen. Ik, moeder aarde zal mijn kinderen dragen en voeden".

ZON RAAKT AARDE DIEP VIA HET 3-3-3 PORTAAL

De zon raakt de aarde direct in haar interne proces van vernieuwing. De aarderoos wordt gewekt in een hogere frequentie. In de nacht van 21 op 22 december zal de derde 3-3-3 poort en de zonnewende samengaan in een groot zonneportaal. De aarde zal diep in haar kern worden omgezet. Er zal een versnelling ontstaan van Licht, deze zal 2020 gaan beïnvloeden en veel omzetting geven. De tijd van opengaan gaat steeds sneller en deze winterzonnewende van 2019 gaat heel diep in de ontvouwing ervan. De vernieuwing van het vrouwelijk deel en de daarbij behorende nieuwe visies staan op. Dat brengt heel wat te weeg.

OPENHEID

Probeer met een open visie te kijken naar de komende periode, ook al is er tegenslag. Wanneer de winterse, koude en gure dagen volgen, zie dan dan dit helpt, om jou tot inkeer te brengen. Belemmeringen in het reizen, geven jou de vrijheid om thuis tot rust te komen. Je kunt een blokkering in het systeem meer waarderen als je verder kijkt. Je zal deze winterse dagen gaan waarderen, om je interne processen te overzien en deze in alle lagen te verwelkomen. Je emoties kunnen zo op een positieve manier omgezet worden.

Discussie en overbelasting brengen chaos en ruzie. Een grote heftigheid kan op die manier om je heen ontstaan en in de gehele wereld doorwerken, dit versterkt elkaar. Kom je toch in de onrust en chaos terecht, probeer dan jezelf tot rust te brengen, ontspan je geest en eis niet zoveel van jezelf (en andere). Accepteer de situatie en probeer via de eenvoud deze vanuit simpelheid neer te zetten. Alles wat stress geeft: "laat het los en bekijk of het echt belangrijk is".

Wat heb je echt nodig? Koppel je los van de illusie die om je heen zichtbaar wordt.

Zie je op tegen de eenzaamheid? Of is deze situatie voor jou geschikt om de interne processen te doorgronden. Ontwikkel een andere manier om mensen te ontmoeten. Jij bent niet alleen. Richt je op de goede doelen, doe een goede daad of nodig iemand uit. Maak er een werkwoord van: Raak de ander aan met liefdevolle aandacht en je zult zien dat ook in jouw hart een diepe warmte opengaat. Dit is de Aquarius-energie.

Voel de kracht van Aquarius opstaan! Verwelkom jezelf in deze Aquarius kracht naar het jaar 2020. Dit, wat nu ontstaat gaat doorwerken tot ver in 2020, maak er een goede start van.

Dit was Ashtar

Ik groet het Aquariuslicht in je hart,

Namasté

15 december 2019

Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

PS: Het tijdstip waarop de dagen weer lengen, valt in het jaar 2019 op 22 december, om 05.19 uur om precies te zijn. Dat is de officiële winterzonnewende.

Op 21 december Winterzonnewende-ceremonie: de verwelkoming van de Aquarius kracht via het 3-3-3 portaal en het geven van ondersteuning en bescherming van het innerlijk proces voor de komende tijd: De interne vernieuwing voor 2020. (Zie ook de nieuwsbrief of meld je aan als lid). Aanmelden of info: Zie contact website.

#Winterzonnewende #2019 #Ashtar

1 view

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda