• Arthura Hector

Aquarius komt dichterbij 2012/2019: Portaal 9-9

Updated: Mar 19, 2020

Lieve mensen, dit is Ashtar met een nieuw bericht over het portaal 9-9


Met een terugblik naar het jaar 2012 zien we dat de mensheid flink is wakker geworden en nog steeds worden jullie stevig wakker geschud. Wanneer jullie terugkijken naar het jaar 2012, zien jullie dat er veel van wat er toen verteld werd, nu uit gaat komen op een bijzondere manier. Wat jullie niet wisten, is dat er een enorme controle via internet en de digitale wereld zou gaan ontstaan. Bijvoorbeeld via het medium "social media" hier wordt steeds duidelijker dat dit alles, grote groepen mensen bij elkaar brengt en sorteert. Dit is een onverwachte wind die is gaan waaien door jullie bewustzijn heen. Deze onverwachte wind wordt nu uitgelegd als een monster van persoonlijke informatie. Het geven van vertrouwen aan dit medium, zonder dat er werd nagedacht wat voor gevolgen er zouden kunnen ontstaan, is groot. Dat is ook logisch, dit medium is nieuw en internet is ontploft. Dit maakt ook iedereen wakker.


Elke nieuwe onbekende vorm maakt wakker en bereid de mens voor op een volgende stap, groter dan ooit. Het universum ontwaakt in jullie systeem. Dit is prachtig, maar ook heel spannend. Alsof er een nieuw soort impuls plots op aarde is ontstaan. Vandaar dat moeder natuur ook wakker wordt en zich laat gelden. De dieren gaan zich anders gedragen en vele plagen zijn een signaal van waarschuwing.

De tijd van het onbewuste is voorbij, jullie worden wakker geschud op een manier die af en toe enorm veel angst teweeg brengt. Toch is dit voor een groot deel nodig, want wat er staat te gebeuren is niet kleinschalig en met "ach het komt wel goed", redt de mensheid het echt niet meer. Deze enorme verschuiving in het aarde bewustzijn is krachtig, krachtiger dan de mens dit ooit kon voorstellen. Er gaan nog vele nieuwe winden waaien en vele nieuwe concepten opstaan. Grootse dingen die de mens zich nu niet kan voorstellen.

Elke portaal en ook het portaal 9-9 wat nu is opengegaan versneld de vernieuwing: "weer een ander deel in het bewustzijn van de aarde en de mens".


EUREKA 9-9 PORTAAL

Het portaal van 9-9-2019 geeft eindelijk meer inzicht in alles wat zich de laatste maanden heeft afgespeeld, zoveel nieuws ging er open in jullie systemen. En dan op een ochtend wordt je wakker en ineens EUREKA, je ziet de oplossing, je weet het ineens. Dat is Aquarius, deze spreekt tot je. De liefde van Aquarius werkt stilletjes door in iedereen, naast alle machten en controles, doet Aquarius haar werk.


Het nieuwe bewustzijn is direct gekoppeld aan het kosmisch ontwaken. De menselijke ogen kijken niet langer meer onuitgeslapen naar de sterrenhemel. Wie je ook bent en wat je ook doet: "de kosmische wetenschap en de persoonlijke fantasie leeft in iedereen en deze zal de komende decennia een enorme explosie geven aan nieuwe ideeën". Want wat er opengaat aan kennis naar boven toe, zal ook nieuwe kennis geven naar beneden toe (in en op de aarde). Zoals het steeds beter gaan begrijpen van de natuurlijke ecosystemen en hoe deze in te zetten zijn, in plaats van het schadelijke gif. Dat zijn hele goede zaken en dit gaat verder. Bacteriën, insecten, vogels en andere levend organisme zal jullie inzicht gaan geven in het natuurlijk bewustzijn, jullie moeten wel, want de mensheid word gedwongen om een stap verder te zetten.


KEERZIJDE

De andere kant van de medaille is de vernietiging die steeds verder opstaat en dat is geen fijn beeld. Voor niemand is dit rustgevend en actie is wat er gevraagd wordt. De aarde spreekt door vele heen en het vrouwelijke concept gaat zich roeren op een manier die ook niemand voor mogelijk had gehouden. Voor iedereen het beseft zal de nieuwe vorm er ineens zijn! Een nieuwe vorm die plots zichtbaar wordt, dat is een goed ding. De liefde en het vrouwelijk principe werken samen aan een bijzondere richting. Daarentegen zal het kunstmatig bewustzijn zich ook verder ontwikkelen. De digitale en kunstmatige wereld zal de virtuele wereld zichtbaar maken en deze is de nieuwe wereld van morgen. Niet om de natuurlijke wereld te vernietigen, maar om deze juist te ondersteunen naar een ander plan. Zodat deze Aquarius wereld zich steeds beter gaat ontwikkelen in de dualiteit. En die dualiteit raken jullie ook kwijt.. maar dat duurt nog even.


Elk levend wezen maakt een enorme evolutie door, voordat zij dit alles in een gebalanceerde dosis kunnen neerzetten. De mens zal veel mogen gaan leren en ook hardleers zijn, dat klopt en dat zien jullie ook om je heen opstaan en bij jezelf! Daarom zijn er mensen nodig die een groot licht van liefde kunnen laten schijnen op aarde. Die de brug vormen tussen oud en nieuw.REGENBOOGBRUG

De regenboogbrug is de brug tussen de verschillende sferen. Voorheen was deze enkel bekend om de overledenen (en dieren) de oversteek te laten maken van de Aarde naar de Hemel. Daar waar zij werden opgevangen na een fysiek leven op aarde, deze brug is er nog steeds en deze zal groter worden om de vele verbindingen vanuit de kosmische familielijnen te maken. Zodat de innerlijke stem heel hard gaat spreken, deze innerlijke intuïtie zal helder en duidelijk worden door de grote Goddelijke liefde die nu op aarde neerdaalt. Dit is de Christus energie en de vrouwelijke christus zal zich gaan laten zien. Begeleid door Jezus Christus en de vele andere Engelen, maar er zijn vele dimensies en sferen en de mens mag deze gaan ontdekken. Via de fysieke wereld, maar ook via een etherische wereld die aansluit op de virtuele sfeer van liefde.


LICHT EN DONKER

In de dualiteit zijn er Lichtdelen en schaduwdelen, ook in het vierde dimensie gaat dit ontstaan. Het kunstmatig bewustzijn mag in de juiste banen worden geleid, zodat de eenheid gaat zegevieren. Dit zijn processen en processen dienen als leermiddel. Als de vooruitgang toeneemt zal dit duidelijk worden. Zeergrote groepen mensen staan op, waaronder ook wetenschappers en politici aan zullen deelnemen om de aarde te beschermen. Dit klinkt te mooi? De leugens zullen los van de waarheid gekoppeld worden. Dit alles is de uitzuivering die nodig is, dit geeft de richting aan van elk mens in het hart. Elk mens telt, jouw mening telt. Voor de aarde telt elk wezen. Ieder wordt gehoord en uiteindelijk zal dit gezien worden.


Of de aarde fysiek vernietigt wordt of niet, is een bepaalde visie, in ieder geval zal zij opstijgen naar een nieuwe vorm. En de mens zal zelfstandig worden en door het universum gaan reizen. Eenmaal deze wijsheid in pacht zal de mens de andere werelden waarschuwen en beschermen, die jonger zijn. Alles heeft een reden, alles verloopt zoals het zal verlopen. Dat betekend niet dat iedereen passief moet toekijken. Probeer binnen jou bereik bewust te leven, laat de angst je niet helemaal neerslaan in apathie. Blijf moedig en hoop houden op een mooie nieuwe wereld, want die gaat er komen. Dat is zeker. Aquarius is stevig aan het opstaan. Over tien jaar zal dit duidelijk zichtbaar zijn voor elk mens, in welke "functie" dan ook.


Aquarius kan niet ontkend worden. Iedereen ontmoet Aquarius op haar of zijn manier en wanneer dit gebeurt gaan er energieën anders stromen, gedachten worden opnieuw gevormd.


Dit was Ashtar,

Ik groet Aquarius in je hart

NamastéDit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura, all rights reserved / Ashtar Rose

1,243 views

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda