• Arthura Hector

DE KRISTALDROOM

Updated: Oct 14, 2020

WEES DE PUNT IN HET MIDDEN

Vandaag is het volle maan en de kristaldroom is al aardig in werking gezet. Ik heb een upload gehad van creatiekracht. Maar vandaag was het zo bijzonder, de halo om de zon. Vanaf 11 uur heb ik een urenlang de halo om de zon mogen waarnemen. Op een bepaald moment was er die stilte, even was alles mysterieus stil. Je voelt gewoon, er is iets bijzonders aan de gang. Ik heb er echt van genoten. Je voelt de omzettingen en de kristal-uploads. Daarom heb ik geen zin in veel woorden vandaag..


Ik voel gewoon dat dit alles een sfeer uitademt van een nieuwe tijd. Ik ervaar deze vooral vanuit mijn hart, het is de beleving die telt. De upload die ik heb ontvangen: In mijn visioen werd ik meegenomen naar een bijzondere planeet, waar alles vanuit het andere ontstond en daaruit groeide weer bloemen, dan weer kleuren, of vele geometrische figuren.. heel apart. Ik kan dit niet uitleggen in woorden, want dan moet ik vele pagina's vullen. Ik wil gewoon de beleving koesteren. Het een kwam voort uit het ander. Het hield niet op, er waren ook gebouwen. Als dit creatiekracht is, wauw. Zo bijzonder. Daarna viel ik in slaap.


Video van halo, deze was zo groot dat ik deze niet in 1x kon filmen. Boven mijn tuin.. Ook kwamen er drie roofvogels voorbij en cirkelde in de halo rond, maar deze kun je niet waarnemen op de video. Het was ook best vreemd, besefte ik wat later. Want boven mijn tuin hing een soort zachte laag van witte mist? Die schoof langzaam voorbij.. Aan de voorkant was dit niet. Daar was de hemel blauw en met ronde wolkjes.


En dit urenlang he!Het lijkt wel een planeet, vind je niet?
Warme Kristalgroet ArthuraFoto's niet delen of kopiëren: © all rights reserved446 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda