• Arthura Hector

Maan van Perceptie

Updated: Mar 19, 2020ASHTAR:

Volle maan van transformatie en veranderende waarneming


De maan van transformatie van oktober, vorige maand, stond voor een groot ontknopingspunt. Dit geld zowel voor het grote externe wereldbeeld, als voor jezelf in het eigen kleine wereldje van je directe omgeving. De persoonlijke waarneming verandert zo snel, dat elk hartensprong en elke wakkere gedachten razendsnel de wereld rond gaan. Deze maan stond voor een grote transformatiesprong, een versnelde omzetting in het bewustzijn.


Het zijn de voorbereidingen die aan de gang zijn voor 2020:

Zoals een roos in knop plots kan openklappen...kan jouw hart een sprong naar een groter bewustzijn maken.

Schrik hier niet van, maar omarm dit.


Er is een kennis vrijgekomen over de gehele aarde.


Deze kennis gaat over het eenheidsbewustzijn, hoe jullie nu echt mogen gaan samenwerken om alles op een juist spoor te brengen. Het besef van wie je bent en welke rol je wilt gaan spelen in dit alles.


Deze poort is inmiddels geopend tijdens de transformatie maan van 13 oktober 2019. We laten deze versnelde transformatie-energie binnenkomen en deze werd en word nog steeds direct omgezet.

Daarin is de kennis vrijgekomen die je kan helpen om verder door te stoten in je proces. Vooral als je blijft hangen op een punt.


Stilstand is eigenlijk niet meer van deze tijd. De vooruitgang is nauwelijks nog bij te benen, dus struikel niet over je eigen voeten. Blijf gefocust op je eigen doel, want richt je je teveel op de buitenwereld, dan is een gebroken been snel veroorzaakt.

Je wordt dan gedwongen rustiger aan te doen. Accepteer dit.

Laat het een les zijn, je ogen teveel gefocust op de buitenwereld, waarin ook zeer veel gebeurt, kan je afleiden van je eigen transformatie proces en dat zou zonde zijn nietwaar?


NOVEMBER 2019

De maan van november houd een vernieuwde perceptie in.

Deze komt voort uit de kennis van transformatie die bij je is gekomen in oktober.

probeer dus de focus op 1 punt te richten en werk deze uit, voordat je verder gaat en te snel afgeleid wordt naar een ander punt in je omgeving. Teveel kan je parten gaan spelen, dus kies en doseer.


Je zal niks missen, want alles komt regelmatig weer opnieuw voorbij. Deze circulatie zorgt ervoor dat iedereen bij zijn of haar juiste informatie komt.


Wat de kosmos probeert uit te leggen is:

Doe 1 stap tegelijkertijd. Deze versnelling kan veel tegelijkertijd laten ontstaan en dat is mooi, maar wees niet te gulzig of te gretig. Dan kan je jezelf gaan ondermijnen.


Probeer ook je concurrentiestrijd om te zetten in een andere benadering, want er is genoeg voor iedereen. Strijd is alleen nodig wanneer het oude niet luistert en jij moet gaan opstaan om voor jezelf op te komen. Toch kan alles op een vreedzame manier ook haar doelen bereiken.


Deze omzetting zal jouw inzicht een andere perceptie geven.

Je zal gaan voelen en ervaren dat iedereen op zijn of haar manier de kennis van transformatie anders ontvangt en doormaakt. En dat is goed! Want iedereen is uniek en Aquarius zal jouw aanraken in de vorm die bij je past.


Wees alleen maar dankbaar en blij om deze veranderingen. Je zult volgend jaar beter begrijpen waarom het zo gegaan is en je zal grote inzichten verwerven. Dan kan je zien welke stappen, nou eigenlijk sprongen, je gemaakt hebt in een zeer korte tijd.


De uitwerking is gigantisch en vanaf 2020 zal iedereen dit gaan ervaren, op een eigen unieke manier. Wat heb jij jarenlang proberen te manifesteren?

Het gaat komen, het gaat lukken, het is voor sommige al zover en voor andere bijna.

Mocht je toch in een proces komen van teleurstelling dan zal dit nodig zij, om de laatste oude patronen te doorbreken.


Hou vol en probeer die nieuwe stap vooruit te maken..

Wij staan naast je.


Ik groet het licht in je hart


Namasté Ashtar
Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

331 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda