• Arthura Hector

Lichtwens: Een sprankje magie in deze aardse wereld

EEN SPRANKJE MAGIE

Het is de dag van de nieuwe maan en via deze nieuwe maan wil ik de magie van de hoop doorgeven in de vorm van een wens. Dit kwam voort uit de ervaring van de magische roos. Deze magie van de hoop geeft aan mensen hun hoop terug, maar ook de magische momenten.

Misschien komt deze nu bij je langs, om de magie van de hoop weer te doen herleven. Was je deze kwijt?


MAGIE-LOOS

Ik zie vele mensen om mij heen zonder geloof in magie, vele zijn verhard en verstoppen zich onder een laag van teleurstelling en apathie. Zij geloven slechts in wat zij zien, de feiten en de wetenschappelijke bewijzen zijn hun leidraad. Maar hun geest en hart raken zo leeg en uitgeput, hun wereld wordt grijs van verveling. Zij zoeken een vervanging. Alleen hoe diep raakt dit jou? De magie van de hoop geeft een diepe beleving in een enkele tel, want het tovert een magisch moment tevoorschijn. Geloven in magie, is geloven in de hoop van een levend bewustzijn.


MAGIE IS KWETSBAAR

Het kunnen waarnemen van de magie, is een levenskunst. Ook al gebeurt het vlak voor je neus, in een grijze mist kun je het niet waarnemen. Het blijft gesloten door je eigen ongeloof en gemis aan magische bewustwording. Wanneer het langs komt, geef het dan aandacht en laat het niet door negatieve gedachten oplossen. Geloof in stilte dat het echt gebeurt, want magie geeft zijn kwetsbaarheid niet vrij aan mensen die hardvochtig zijn en alles wegredeneren.

KOSMISCHE MAGIE

Vanuit het kosmisch bewustzijn wil ik de magie van de hoop doorgeven, zodat vele wakker kunnen worden in de Aquarius energie. Via magie en immaginale beelden, kan Aquarius gedroomd en gemanifesteerd worden. De vele angstbeelden mogen omgezet worden in hoop, want Aquarius mag geboren worden in ieders leven. Start vandaag met het verbeelden ervan. Nodig het uit in je leven.


MAGIE IN ONZE FYSIEKE WERELD

De materiële magie waar iedereen zo naar vraagt, kan ook op gaan staan. Maar eerst dien je de energetische magie te kunnen verbeelden en toe te laten. Manifestatie is een werkwoord, en werkt niet via het hoofd alleen. Er zijn vele mentalisten, zij gebruiken trucs en een beetje verbeeldingsmagie van de ontvanger. Zodat jij net als bij een schilderij, plots diepte kan waarnemen op een plat vlak. Zo werken deze mentalisten en ze laten jou denken dat er werkelijke magie aanwezig is. Toch doet het iets met je, waarom willen diep van binnen het bewijs voor magie ontrafelen?


MAGIE VANUIT HET HART

Laat je niet strikken, magie vanuit het hart werkt anders en bestaat echt. Hoe meer je het toelaat, hoe meer angsten je mag gaan overwinnen. Want angst houdt de werkelijke magie tegen en deze magie wordt gevormd vanuit het hart, deze geeft hoop. Magie vanuit het hart is niet verbonden aan het ego of om jou te overtuigingen via "tricks and trucs".


Wanneer het hart open is, kun je deze wereld van wonderen gaan waarnemen. Wonderen bestaan en komen overal voor. Vaak gebeuren zij daar waar zij het minst gezien worden, want daar zijn ze hard nodig. Het zijn de energieën van de hoop.


HOOP DOET LEVEN

Daar waar iemand verkeerd in grote misten komen deze magische krachten langs om de hoop te openen, of s'nachts als je slaapt. Daar in de onbewuste laag kunnen ze jou bereiken. Dus vandaag zet ik dit venster open en laat ik de kosmische magie uitvliegen van hoop en liefde. Via mijn ervaring met de roos! Deze hoop geeft ieder weer moed om verder te gaan. Het geloof in weer wat positiviteit kan iemand helpen om toch weer een volgende stap te maken of om een ander pad te kiezen. Het kan net dat beetje zijn wat nodig is om dromen te doen uitkomen.

MAGIE EN DROMEN

Ken je het gevoel, dat je wakker wordt vanuit een mooie droom, heel tevreden, met een glimlach om je mond? Alleen al dit gevoel beleven, kan je helpen om de toekomst weer te omarmen en vol vertrouwen tegemoet te zien. Het geeft hoop om verder te gaan, het zijn de reminders (herinneringen) vanuit een wereld vol liefde en overvloed. Deze zijn helend. De vraag: "Hoe zag deze droom er dan uit", weet je vaak niet meer of maar deels en dat is nu juist de clou. Je kunt het niet afdwingen.


Het gaat ook niet om deze woorden of beelden die ik nu beschrijf, maar wat het los maakt bij jou. Jij herinnert je weer hoe het kan zijn en je voelt direct hoe het weer beter kan worden. Terwijl je om je heen veel angst ziet, mag je toch vaker de afstemming maken naar de schoonheid en liefde. Het is zelfs een noodzaak om dit nu te gaan doen. Op deze dag van de nieuwe maan in een krachtige vibratie:


Nodig de magie van hoop weer uit in je leven en voel wat het met je doet. De herinner gaat open naar een wereld vol magie. Je neemt het heft in eigen handen. Welke kwellende beelden er ook op je af worden gevuurd, magie kan altijd weer tot leven komen, het zal nooit vergaan.


MIJN MAGISCHE ERVARING DEZE KERST:


"HOOP EN MAGIE HERLEVEN IN DE ROOS"

Ik vertel je nu een verhaal, waarin ik de magie fysiek kon waarnemen. Het gaf mij een duidelijk signaal om dit te gaan delen. Want magie kan de communicatie vormen tussen verschillende werelden.


Dit was het teken van de roos.

DE ROOS

Ik kocht een bosje rozen en plaatse deze in een vaas, maar één roos nam ik apart en zette deze bij de foto van mijn dochter die is overgegaan naar gene zijde. Na nog geen week, bleken alle rozen al te verdorren. Vaak kan ik via de magie van de hoop bloemen heel lang behouden in huis. Ik geef ze daarna een tweede kans door de bloemen in een schaal met water te laten drijven. Maar ook in de schaal werden ze binnen 1 dag bruin.


Totdat ik wat later, het vaasje zag bij de foto van mijn dochter... deze roos was nog fris en de groene bladeren waren niet verschrompeld, maar nog vers. Ook de kleur van de roos was intact. Het vulde mijn hart met vreugde en het gaf mij nieuwe hoop. Dit kleine wondertje heeft zich zomaar ontluikt in mijn huis. Ik gaf haar een kus via de ether, want haar energie straalde door die ene roos en raakte mijn hart. Ik kon weer verder door deze magische ervaring, ook al gebeuren er soms minder leuke dingen.


Vandaag wilde ik foto's maken, als bewijs, maar door de negativiteit en het ongeloof zijn nu alle rozen verwelkt. Zelfs die van mijn dochter. Zie wat gedachtekracht kan doen met helende magie...


Degene die niet in deze magie van hoop geloven, wuiven het direct weg en zeggen: "Ach dat kan niet, het zal wel een reden hebben. Misschien heb je dit of dat gedaan". Allerlei verklaringen komen dan boven water. Het haalt het mooie gevoel van hoop meteen onderuit. Daarom wees niet onzeker en laat dit je niet afnemen. Magische momenten beleven in de stilte via de andere werelden, maken van mij een blij mens. Ondanks dat ik niet wordt begrepen geniet ik diep van binnen nog na, want ik voelde iets wat niet te bevatten is. Zo mooi en harmonieus. Al is het "bewijs" er niet meer, in mijn hart leeft het nog lang door.


LICHTFEEST EN MAGIE

Want kerst is voor mij een Lichtfeest vol magie. Doordat de lichtjes in alles weerspiegelen ontstaat er een magische (sprookjes)sfeer. Ik ben een "rijk" mens, omdat ik dit kan voelen. Ik ben een blij mens, omdat ik mijzelf dit kan geven. Gun jij jezelf magie?


Tegelijkertijd voel ik ook de leegte van degene die dit missen en daarom besloot ik dit te delen, als een mooie hoopvolle kerstwens.


"Zal mijn sterrenlicht de magie van hoop kunnen brengen in jouw leven?"

Je mag je afvragen of het allemaal waar is, maar wat maakt het uit! Het is de ervaring die jou geneest en dit mooie gevoel opent je hart. Het is voor mij een echte waarheid. Ik heb al zoveel "bewijs" gekregen.


WANT

Als ik je mee kan nemen naar dimensies vol van hoop en liefde om je even uit de wanhoop te halen, je op te tillen naar een beter oord. Zodat er weer een vonkje hoop in je hart kan gaan stralen, wat doe ik dan verkeerd?


In de stilte leeft de magie...

die jou hart geneest.


Lieve groet vanuit de magie van de hoop

Laat het je hart raken, zoals het mij heeft geraakt.


Arthura Hector


26 december 2019


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com / Ashtar Rose

236 views

Recent Posts

See All

 ARCHIEF

 Website created by © Arthura Hector

 All rights reserved ©ART-hura | www.ashtar-rose.com | afbeeldingen (digital) art mogen niet gedeeld of gekopieerd worden | Copyrights Arthura Hector | Breda